Cu un pas înaintea trendurilor: Jacheta Tommy Jeans Chicago Windbreaker, piesa vedetă a primăverii

Îți place să ieși în evidență, să fii întotdeauna diferită și cool, fără să ratezi niciun trend, dar nu ești o victimă a modei și tendințelor și vrei să fii tu cea care le creează? Independența și originalitatea sunt acele ingrediente care te fac diferită și te ajută să-ți exprimi personalitatea și creativitatea fără rețineri.

Cea mai nouă colecție Tommy Jeans, pentru primăvara 2022, îți aduce o piesă vestimentară care se potrivește perfect stilului tău. Este vorba despre jacheta Tommy Jeans Chicago Windbreaker, care poate fi numită vedeta acestei colecții.  


Chicago Windbreaker păstrează linia specifică Tommy Jeans și aduce un suflu modern pieselor clasice. Îmbină acel look retro reinterpretat astfel încât să se încadreze perfect în noile trenduri. Disponibilă într-o varietate largă de combinații și culori, Chicago Windbreaker este realizată din 100% nailon reciclat, un detaliu esențial în această perioadă în care moda sustenabilă și grija pentru mediu trebuie să fie o prioritate pentru noi toți.

De fapt, brandul Tommy Hilfiger este cu un pas înainte din acest punct de vedere. Este un brand de fashion circular, care își limitează amprenta de carbon și consumul de apă, iar toate materialele pe care le folosește pot fi parte dintr-un cerc sustenabil.


Jacheta Chicago Windbreaker, „vedeta” colecției Tommy Jeans din primăvara 2022, este cât se poate de versatilă, fiind un model unisex. Mai mult, colecția include și un model Chicago Windbreaker reversibil, care se adaptează perfect stilului tău fluid. 



Vei avea o nouă jachetă pentru un look fresh în fiecare zi. Una dintre fețele jachetei reversibile are un design colour-blocked cu bleumarin și galben, precum și detalii în alb și roșu, două dintre culorile reprezentative ale brandului Tommy Hilfiger. Cealaltă față are un finisaj metalic argintiu, fiind completată de combinația specifică de alb, roșu și bleumarin. Jacheta reversibilă poate fi comandată exclusiv online, pe https://ro.tommy.com/ro

Jacheta Chicago Windbreaker reversibilă este realizată din 50% nailon și 50% nailon reciclat.


Pentru zilele de primăvară în care vrei să te protejezi de vântul rece, dar fără să faci compromisuri în ceea ce privește stilul, jachetele Chicago Windbreaker sunt soluția ideală. Se potrivesc perfect în ținutele tale casual, unice, prin care vei reuși întotdeauna să te faci remarcată. Asociază cu un top lejer și cu jeanșii tăi preferați. Bineînțeles, există o varietate extrem de mare de ținute în care poți include o astfel de jachetă, dar pentru că stilul tău este unic, tu știi cel mai bine care sunt asocierile perfecte pentru tine.


Gluga este un element cât se poate de practic pentru zilele cu vreme instabilă, așa cum avem de obicei primăvara. Jachetele Chicago Windbreaker din colecția primăvară 2022 Tommy Jeans au căptușeală de tip mesh, care este moale și confortabilă și te protejează de vântul rece. Cele două buzunare laterale sunt prevăzute cu fermoar, pentru a-ți păstra în siguranță telefonul și nu numai. Banda Tommy Jeans, plasată pe partea din față și pe mâneci, oferă acel detaliu reprezentativ pentru faimosul brand american.

De la lansarea în anul 1985 a brandului care îi poartă numele, Tommy Hilfiger a devenit unul dintre cei mai renumiți designeri la nivel global prin reinventarea stilului cool clasic american. Inspirat de cultura pop și spiritul american, creatorul de modă și brandul său și-au asumat misiunea de a elimina convențiile și de a celebra individualitatea.

Produsele Tommy Jeans și Tommy Hilfiger sunt disponibile în magazinele selecționate ale brand-ului și pe tommy.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod