Cele mai bune trucuri de stil care te fac să pari mai înaltă

Cea mai frumoasă ținută este cea în care te simți excelent, indiferent ce cred ceilalți. Secretul este să te simți bine în corpul tău și să alegi haine și accesorii care te fac să te simți frumoasă și sexy.
Iar dacă ești mignonă și vrei să profiți la maximum de iluziile optice create de haine, atunci poți încerca unele trucuri simple care te vor ajuta să pari mai înaltă. Nu e cazul să porți pantofi cu tocuri imense, ci trebuie doar să ții cont de unele reguli simple și practice. Iată cele mai bune trucuri de stil care te fac să pari mai înaltă:

Arată-ți gleznele

Nu ar trebui să porți pantaloni care sunt prea lungi, deși dacă ești mignonă probabil că majoritatea pantalonilor pe care îi găsești sunt puțin prea lungi. O variantă bună este aceea de a-i scurta la croitor. Atunci când îți expui gleznele sau botinele până la glezne, creezi iluzia unor picioare mai lungi.

Citește și: 10 piese vestimentare și accesorii în care merită să investești


Evită jeanșii drepți

Sunt în tendințe pantalonii cu crăpături în zona gleznelor, care pot fi o variantă excelentă pentru mignone. Nu trebuie să porți întotdeauna jeanși drepți sau skinny, iar pantalonii cu crăpături la nivelul tivului îți permit să alegi orice tip de încălțăminte.
De asemenea, pantalonii evazați purtați cu pantofi sau sandale cu talpă groasă te ajută să pari mai înaltă.

Alege un top scurt

Nu este cazul să-ți expui abdomenul și buricul. În schimb, alege topuri care nu coboară mai jos de nivelul șoldurilor. În acest fel vei echilibra proporția dintre trunchi și picioare, ceea ce nu poți obține cu o bluză lungă sau o tunică. Asociază astfel de topuri cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă.

Folosește puterea dungilor verticale

Topul cu dungi marinărești orizontale te face să simți că ești în vacanță la Paris, însă nu este cea mai bună opțiune pentru tine dacă ești scundă. În schimb, dungile verticale sunt cei mai buni aliați pentru tine. Liniile lungi de sus până jos te fac să pari mai înaltă. Dacă nu îți plac dungile, atunci poți opta pentru imprimeuri cu model vertical îngust sau o pereche de pantaloni cu dungă.

Evită rochiile fără forme

Acele rochii de tip sac, care sunt fără îndoială foarte confortabile, nu sunt cele mai bune alegeri pentru tine.
Chiar dacă sunt în tendințe, este important să știi ce anume să alegi din trendurile actuale astfel încât să ți se potrivească cel mai bine. Astfel de rochii creează impresia unui exces de material sub care te ascunzi. Optează pentru rochii care evidențiază talia, precum cele petrecute, definite în talie și cele care au cordon sau curea.

Ridică manșetele

Dacă mânecile cămășilor depășesc nivelul încheieturilor, vei avea un aspect neîngrijit. Cea mai simplă soluție este să sufleci mânecile până la mijlocul antebrațului sau până la cot. Fie că optezi pentru o metodă de suflecare ordonată, fie că alegi una care pare neglijentă, efectul va fi unul mult mai avantajos pentru tine decât mânecile lungi care atârnă.

Folosește curele

Să atragi atenția asupra celei mai subțiri zone a corpului este un alt truc care te va ajuta să pari mai înaltă și mai suplă. Poți să optezi pentru un sacou cu curea sau să adaugi o curea celor mai multe rochii, bluze sau chiar pulovere.
De asemenea, rochiile care accentuează talia sunt întotdeauna o alegere bună.

Poartă salopete

Salopetele sunt foarte simplu de purtat chiar dacă ești mignonă. Sunt excelente pentru a crea iluzia unei siluete alungite datorită continuității pe care o creează. Și în acest caz este necesar să alegi modelele definite în zona taliei, iar dacă vrei să pari mai suplă, optează pentru culori închise sau dungi verticale și evită imprimeurile cu modele masive.

Evită decolteul pătrat și alege-l pe cel de tip V

Decolteul cu formă pătrată este un trend important în rândul fashionistelor, însă nu se potrivește oricui. Ar trebui să-l eviți dacă ești mignonă și să alegi în schimb decolteurile de tip V, care alungesc silueta și te fac să pari mai înaltă. Unghiurile drepte ale unui decolteu pătrat creează efectul opus, făcând trnchiul să pară mai scurt și lat.

Alege rochiile și fustele scurte

Nu este cazul să porți tot timpul fuste și rochii mini, mai ales dacă nu te simți confortabil în ele, însă este de preferat să le alegi pe cele care ajung deasupra genunchilor.
Este valabil și în cazul pantalonilor scurți sau al bermudelor. Toate acestea alungesc vizual picioarele și te fac să pari mai înaltă. Poartă-le cu cizme lungi, pantofi cu toc și evită încălțările care sunt delimitate în zona gleznei, precum botinele sau sandalele care au curea în jurul gleznei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod