Ce să porți la un picnic în această vară. 30 de ținute

O ținută perfectă pentru picnic trebuie să îndeplinească unele cerințe esențiale. În primul rând trebuie să fie foarte comodă, dar fără să renunți la stil
Vara este sezonul petrecerilor și al distracției în aer liber. Iar picnicul relaxant nu poate lipsi, fie că este unul romantic, organizat în doi, fie că este un picnic cu prietenii sau familia. Dar pentru orice pasionată de modă, una dintre primele întrebări care apare în minte este "Eu cu ce mă îmbrac?". 

Vrei să te relaxezi, să te simți bine în pielea ta, iar hainele confortabile sunt absolut necesare pentru toate acestea. În al doilea rând, trebuie să adaptezi stilul vestimentar în funcție de activitățile pe care le vei desfășura.

Dacă ești o persoană activă, care preferă să practice sport în loc să lenevească pe pătura de picnic, atunci este de preferat să alegi pantaloni scurți, salopete sau jeanși.

Pentru un picnic romantic, alege o rochie sexy și feminină, cu imprimeuri florale delicate. Un top bandeau și o fustă cu talie înaltă este o altă combinație excelentă pentru o ieșire în aer liber în doi. 

Descoperă câteva ținute excelente pentru picnic, pe care să le porți vara aceasta:

Ținutele în carouri

Carourile se poartă anul acesta, fiind unele dintre cele mai populare imprimeuri pentru vară. Dar în prezent carourile nu mai sunt doar în tonuri monocromatice și nuanțe de gri.
Trendul include culori vibrante și carouri în nuanțe intense, care fac rochiile în carouri excelente pentru o ieșire în aer liber și un picnic relaxant, într-o zi frumoasă de vară. Poți purta carourile atât sub forma rochiilor lejere, cât și a topurilor scurte, cu umerii goi, a cămășilor și chiar a pantalonilor.

Rochia cu imprimeuri florale

Pentru un picnic romantic alături de persoana iubită, o rochie cu imprimeuri florale este excelentă. Printurile florale mici și delicate sunt cele care se poartă vara aceasta și care se potrivesc de minune pentru o ieșire relaxantă în aer liber. În ceea ce privește modelul rochiei, cea mai potrivită este rochia midi, care este suficient de confortabilă și lejeră astfel încât să nu te stresezi că se ridică de fiecare dată când faci o mișcare. Evită modelele largi, cu croială de tip A. Dacă adie puțin vântul, vei fi precum o Marilyn Monroe, dar în variantă stresată...

Topul bustieră

Un top scurt, de tip bustieră, este alternativa excelentă pentru costumul de baie, dacă nu îți place să faci plajă atunci când ești la picnic. Asociază un astfel de top cu o pereche de pantaloni scurți, dacă vrei să te bronzezi în timp ce te relaxezi alături de prieteni.
Alege pantaloni scurți, fuste sau pantaloni lungi cu talie înaltă atunci când porți un top scurt, de tip bustieră. Este o modalitate prin care poți echilibra look-ul, astfel încât să ai un stil impecabil. 

Rochia tip cămașă

O altă piesă de nelipsit din ținutele tale de picnic pentru această vară este rochia cămașă. Realizată din materiale confortabile și răcoroase, precum bumbac sau in, aceste rochii au o croială lejeră și se potrivesc foarte bine cu o ținută pentru picnic. Optează pentru modelele mai lungi, de tip midi. În ceea ce privește imprimeurile, dungile verticale sunt "starurile" acestui sezon. Nuanțele deschise sunt de preferat pentru că te vor proteja de soare, fără să atragă și mai mult căldura.

Denim colorat

Blugii albi nu sunt deloc o alegere potrivită pentru picnic. În cel mai scurt timp, pantalonii tăi vor deveni din albi verzi din cauza ierbii.
Dar îi poți înlocui cu jeanșii în culori interesante precum roșu, roz, verde etc. Nu doar blugii colorați se potrivesc pentru picnic, ci și alte piese din denim. De exemplu, poți alege o jachetă colorată sau o salopetă cu pantaloni scurți din denim colorat.

Pantofi sport albi

Tenișii clasici, albi, sunt perfecți pentru o ținută de picnic. Adaugă un aer de prospețime look-ului tău, sunt comozi și pe deasupra ești pregătită astfel pentru orice tip de activitate în aer liber. Se potrivesc atât cu pantaloni, cât și cu rochii sau fuste lejere, ideale pentru o zi de relaxare la iarbă verde.

Geantă împletită

În această vară se poartă gențile și poșetele împletite. Fie că le alegi pe cele de tip sacoșă, fie că optezi pentru poșetele de tip coș, din fibră rigidă, în mod sigur acest tip de accesorii se adaptează perfect unei ținute de picnic. Geanta va deveni cel mai important element al look-ului tău de picnic.
Este foarte practică și în mod sigur vei arăta excelent. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod