Ce fuste să porți în vara 2019. 7 modele în tendințe

În zilele caniculare poate fi un adevărat coșmar să porți pantaloni. Tocmai de aceea, fustele sunt opțiunea perfectă pentru ținute sofisticate și confortabile de vară.
 
Deși rochiile sunt mult mai simplu de purtat pentru că nu îți mai faci griji în ceea ce privește asortarea, fustele sunt la fel de versatile și feminine. Vara aceasta ai la dispoziție numeroase modele interesante de fuste. Printre stiluri aflate în trend fusta midi iese cel mai mult în evidență. O poți include în ținutele casual de zi cu zi, în cele pentru birou sau chiar în ținutele elegante de seară.

De la culori intense și până la imprimeuri clasice, tendințele din vara aceasta îți oferă numeroase opțiuni din care poți alege. Iată șapte fuste pe care să le porți în 2019:
1 din 8

Fusta cu buline

Pentru include alb și negru, o fustă clasică cu buline este foarte simplu de asortat cu topurile pe care le ai deja. Arată excelent în asociere cu un top în stil furou de culoare neagră sau albă. O lungime midi este preferat pentru că în acest fel fusta ta poate fi inclusă chiar și în ținutele pentru birou. Asociaz-o cu sandale cu talpă joasă, papuci de tip mules sau sandale cu toc mic și barete subțiri, care sunt în trend în această vară.
MAI MULT DESPRE: moda, fuste, tinute, tendinte moda, vara 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod