8 trucuri simple care te transformă într-o regină a stilului

Nu este suficient să ai o mulțime de haine și accesorii. Secretul este să știi cum să faci cele mai interesante asocieri pentru a obține de fiecare dată ținute impecabile. Descoperă opt trucuri simple care te transformă într-o regină a stilului:

Poartă paltonul pe post de capă



Vedetele apelează des la acest truc. Poate că nu este deosebit de practic, dar arată excelent. Îți permite să-ți expui ținuta și în același timp te obligă să faci mișcări grațioase și atente, pentru ca paltonul să nu-ți cadă de pe umeri.

Adaugă o pălărie



O pălărie într-o culoare neutră este un accesoriu universal, care se potrivește cu numeroase ținute. Poate fi purtată în asociere cu sacou, cardigan, trenci, rochii etc. Pălăriile sunt considerate accesorii șic, astfel că reușesc să adauge un plus de stil și eleganță oricărui outfit.
 

Citește și: Reguli de stil pe care fashionistele le ignoră 


Alege imprimeul pepit



Numit și imprimeu houndstooth, acest tip de model se numără printre printurile clasice.
Îl găsești de obicei sub variantă alb negru, dar există și în alte variante de culori, precum roșu sau albastru.

Leagă un pulover în jurul umerilor



Un pulover purtat pe post de eșarfă arată excelent și este unul dintre trucurile simple la care apelează vedetele pentru ținutele de zi. Alege un pulover cu împletituri fine, care este mult mai ușor de legat în jurul umerilor și nu are un aspect voluminos.

Cumpără piese vestimentare de culoare camel



Camel este o nuanță deschisă și caldă de maro. Variază de la tonuri de bej deschis și până la maro mediu.
Este o nuanță universală care se potrivește cu multe culori și poate fi purtată în orice anotimp. De asemenea, poate fi asociată cu numeroase imprimeuri. Această culoare este o alegere bună pentru că oferă oricărei ținute un aspect șic deosebit.

Asociază fuste și rochii midi cu cizme înalte



Pentru a obține acel look elegant specific starurilor, asociază rochiile și fustele midi cu cizme până la genunchi. Trebuie să te asiguri că rochia acoperă partea superioară a cizmelor. Îți va face ținuta să pară mai sofisticată și îți alungește vizual silueta.

Optează pentru haine cu imprimeuri geometrice sau abstracte în locul celor florale



Printurile tradiționale precum dungi, carouri, polka și forme geometrice abstracte sunt cele care le ajută pe fashioniste să ofere impresia unor ținute „scumpe”.
Oricât de drăguțe ar fi, imprimeurile florale nu reușesc să creeze același efect.

Accesorizează ținuta cu o broșă



O broșă este unul dintre acele accesorii asociate cu înalta societate. Poate ai observat că femeile din familia reglă britanică poartă întotdeauna broșe. Dar pentru a obține efectul dorit este necesar să investești în broșe de foarte bună calitate și să renunți la alte accesorii atunci când le porți.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod