8 trucuri de stil pentru ca ținutele tale să pară mai scumpe

8 trucuri de stil pentru ca ținutele tale să pară mai scumpe

Se spune că stilul nu se poate cumpăra. Iar dacă știi cum să porți hainele corect și ce asocieri să faci, poți obține ținute uimitoare care nu te costă o avere.
Descoperă câteva trucuri de stil pentru ca ținutele tale să pară mai scumpe:

Retușează-ți hainele la croitor

O haină care îți vine perfect îți poate schimba complet lookul. De aceea este important să mergi la croitor pentru a-ți scurta pantalonii care sunt prea lungi, o rochie prea largă sau o fustă cu tivul puțin descusut. Hainele care par să fie făcute pentru tine par în același timp scumpe, chiar dacă nu au fost. Găsește un croitor bun și retușează-ți toate hainele care au nevoie de mici modificări.

Bagă bluzele în pantaloni și fuste

Acest truc este extrem de simplu, dar are efect. Bagă de fiecare dată topurile și bluzele în pantaloni sau fustă.
Acest gest aparent banal oferă un plus de rafinament ținutei tale și lasă impresia că ești o persoană care acordă o atenție deosebită stilului său. De asemenea, este o metodă prin care creezi iluzia unor picioare mai lungi.

Poartă ținute monocromatice

Look-urile monocrome nu doar că arată impecabil și lasă impresia că hainele pe care le-ai ales sunt scumpe, dar sunt și foarte ușor de pus în practică. Ținutele într-o singură culoare vor fi întotdeauna în tendințe, tocmai pentru că arată atât de rafinat. 

Optează pentru elemente clasice

Asocierea unor pantaloni negri cu cămașă albă și sacou negru nu este cu siguranță o noutate. Dar este un look simplu, clasic, care nu se va demoda niciodată.
De aceea ar trebui să eviți trendurile trecătoare, care astăzi sunt stylish, iar peste câteva zile sunt considerate expirate. 

Păstează-ți hainele și accesoriile în formă perfectă

Este valabil în special pentru accesorii, pentru că aceste piese atrag întotdeauna atenția. Pantofii murdari sau o geantă zgâriată arată neîngrijit și îți distrug lookul, chiar dacă ținuta ta este perfectă în rest. Curăță întotdeauna pantofii și ai grijă ca tenișii și pantofii sport albi să fie impecabili.

Investește într-o geantă bună

Accesoriile sunt elementele care îți definesc stilul și adaugă personalitate fiecărei ținute. Acesta este motivul pentru care ar trebui să investești mai mulți bani într-o geantă de foarte bună calitate.
Chiar dacă hainele pe care le porți nu au fost scumpe, o geantă care arată impecabil este capabilă să-ți îmbunătățească orice ținută. 

Alege cu grijă printurile

Printurile colorate sunt interesante, dar pot arăta haotic. Dacă vrei să arăți elegant când porți printuri, alege unele îndrăznețe, dar care includ mai puține culori, precum cele de tip leopard și asociază-le cu tonuri neutre precum negru, alb sau gri.

Poartă rochii și fuste mai lungi

Fustele și rochiile mini revin cu regularitate în tendințe, dar cele de lungime medie arată întotdeauna mai elegant și rafinat. Optează pentru rochii și fuste care ajung până la nivelul genunchilor sau mai jos.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod