6 fashioniste care te vor inspira să porți haine mai colorate. 60 de ținute

Hainele în culori neutre sunt foarte ușor de asortat. Se potrivesc cu orice și astfel le poți purta în diferite combinații pentru a obține zi de zi ținute noi. Însă atunci când investești numai în piese neutre de teamă că ai putea asorta greșit culorile, riști să ai o garderobă plină de culori plictisitoare, care nu te ajută să-ți exprimi creativitatea.
Câteva fashioniste care iubesc culorile și poartă des outfituri cât mai colorate pot fi o sursă excelentă de inspirație pentru ținute deosebite, în nuanțe variate. Secretul este să îmbrățișezi imensa varietate cromatică în stilul tău vestimentar și în mod sigur nu te vei mai întoarce la ținute plictisitoare, în culori neutre.

Chiar dacă nu putem renunța la piesele vestimentare de bază în tonuri neutre de alb, negru, camel, crem sau gri, o infuzie de culoare înseamnă în mod clar mai mult stil. Descoperă cinci fashioniste care te vor inspira să porți mai des haine colorate:

Nina Sandbech



Cu peste 150.000 de followeri pe Instagram, Nina Sandbech este fără îndoială un exemplu când vine vorba de purtarea nuanțelor puternice.
Influencerița poartă des tonuri intense de roz, verde, oranj sau lavandă și creează de fiecare dată outfit-uri demne de o adevărată iubitoare a modei. Iar atunci când alege piese în tonuri neutre, Nina adaugă de cele mai multe ori accesorii statement în culori intense.

Citește și: Modă pe timp de pandemie. O fashionistă celebră poartă eșarfe din mătase pe post de măști de protecție

Nnenna Echem



Nnenna Echem este o fashionistă din Oslo, Norvegia, care iubește culorile și le folosește pentru a obține de fiecare dată ținute unice, care atrag toate privirile. O variantă foarte simplă de a adăuga culoare ținutelor tale este aceea de a investi în câteva sacouri în nuanțe intense. Le poți asocia apoi cu ținute în tonuri neutre sau colorate, așa cum face influencerița norvegiană.

Mette Sorrig



Această fashionistă din Copenhaga distruge mitul conform căruia trebuie să porți culori neutre și plictisitoare după o anumită vârstă.
Mette poartă adesea tonuri puternice și face asocieri inedite, ceea ce a transformat-o într-o influenceriță cu peste 31.000 de followeri pe Instagram. Mette iubește tonurile de verde, turcoaz, albastru și lavandă, pe care le include des în outfiturile sale.


Emili Sindlev, care are aproape 455.000 de urmăritori pe Instagram, și-a câștigat popularitatea prin ținutele sale excentrice, care nu respectă nicio regulă. Fashionista a declarat într-un interviu că „prea mult” nu există în vocabularul ei, când vine vorba de ținute. Emili face asocieri surprinzătoare de culori, iar rezultatele sunt spectaculoase. Dacă ai nevoie de inspirație și curaj pentru a-ți urma propriul stil și a adăuga mai multă culoare în ținutele tale, atunci trebuie să o urmărești pe Emili Sindlev pe Instagram.

Din păcate, există mitul că trebuie să te îmbraci în culori închise dacă vrei să pari mai suplă.
De aceea numeroase femei plinuțe poartă adesea haine negre și în tonuri foarte închise. Dar Nicole Ocran, o bloggeriță de modă din Statele Unite, stabilită în Londra, demonstrează că această concepție este una greșită și că poți purta cu succes orice culoare dorești, astfel încât să obții zilnic ținute uimitoare. Nicole alege nuanțe intense și piese statement pe care le include în numeroase outfituri.

Zeena Shah este stilistă, fashionistă, designer de imprimeuri și scriitoare. Are numeroase pasiuni, toate în strânsă legătură cu culoarea. Zeena creează de peste zece ani propriile imprimeuri și are o colecție imprsionantă de printuri textile pe care le-a realizat de-a lungul anilor.
Iar dragostea ei pentru culori și imprimeuri se regăsește și în ținutele pe care le poartă zilnic și pe care le postează pe contul său Instagram.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod