5 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă, potrivit unui stilist de top

Stilistul surorilor Gigi și Bella Hadid și al altor celebrități de la Hollywood recomandă cinci piese vestimentare esențiale care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă

Dacă ai urmărit ținutele surorilor Gigi și Bella Hadid și ți se pare că au un stil impecabil, atunci trebuie să descoperi sfaturile lui Mimi Cuttrell. Mimi este o stilistă de top din New York care lucrează nu doar cu cele două supermodele, ci și cu numeroase staruri.

Printre clientele sale se numără vedete precum Lily-Rose Depp, Priyanka Chopra sau Camila Coelho, ceea ce este o adevărată realizare, având în vedere că are doar 28 de ani.

Cu o listă de clienți ce include nume importante de la Hollywood, Mimi Cuttrell este unul dintre cei mai solicitați stiliști ai momentului. Specialista a vorbit cu cei de la whowhatwear.co.uk despre cele cinci piese vestimentare pe care ea le recomandă oricărei femei.

Iată care sunt acestea: 

O pereche de jeanși care îți vin perfect



„Cred că fiecare femeie ar trebui să aibă o pereche bună de jeanși, în care să se simtă confortabil. Recomand alegerea unei model drept sau a unei croieli mai lejere, pentru că arată excelent atât cu pantofi cu talpă joasă, cât și cu pantofi cu toc”, recomandă Mimi Cuttrell. Investește într-o pereche de blugi de foartă bună calitate, pe care îi vei putea purta ani la rând, fără să pară învechiți sau demodați.

Un sacou statement



„Este foarte util să ai un sacou statement. Este o metodă simplă de a aduce la un alt nivel ținutele simple de fiecare zi. De asemenea, poate juca și rolul de jachetă subțire în zilele de primăvară și toamnă”, spune specialista.
Alege fie un sacou supradimensionat, un model în tendințe de câțiva ani, fie poți alege unul într-o culoare interesantă sau cu un imprimeu deosebit, în culori neutre.

Citește și: Motivul pentru care Victoria Beckham și-a schimbat radical stilul vestimentar de-a lungul anilor

Un tricou alb sau negru care îți vine foarte bine



„Tricourile albe și negre, care îți vin perfect, sunt absolut obligatorii în orice garderobă, după părerea mea. Sunt ideale pentru a crea ținute stratificate și sunt ușor de asociat cu piese ceva mai complicate. În același timp recomand să ai în casă un steamer (n.r. fier de călcat vertical, cu abur). Numeroase companii au acum aparate mici și puternice care sunt ușor de folosit acasă și le poți lua cu tine când călătorești.
Nimănui nu-i plac tricourile șifonate!”, spune stilista. Alege câteva tricouri de cea mai bună calitate și modifică-le la croitor dacă este necesar. Este de preferat să ai câteva piese de o calitate ireproșabilă, decât multe de calitate slabă. 

Pantaloni de costum, modificați după formele tale



„Ai nevoie de o pereche de pantaloni de costum pe care să-i modifici la croitor. Nici nu am cuvinte să spun cât de mare este diferența dintre o pereche de pantaloni nemodificați și unii făcuți exact după măsurile tale. Este o schimbare radicală și îți poate transforma rapid look-urile din banale în super șic”, declară stilista vedetelor.

O cămașă clasică, albă



„Oricine ar trebui să dețină o cămașă clasică, albă, supradimensionată.
Mie îmi place să o asociez cu jeanși sau să las deschisă, deasupra unui top strâns pe corp, pentru un look relaxat. De asemenea, poți să-i pui o curea și să o porți ca rochie de vară sau o poți folosi la plajă, pentru a-ți acoperi costumul de baie”, recomandă Mimi Cuttrell.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod