35 de ținute casual purtate de Kate Middleton

De-a lungul timpului, ne-am obișnuit ca Ducesa de Cambridge să-și facă apariția în public purtând ținute elegante, feminine, perfecte pentru evenimentele oficiale la care participă.
Dar atunci când nu este gazda unei gale sau când nu participă la un dineu oficial, Kate poartă ținute casual la fel de frumoase, adecvate pentru evenimentele mai puțin pretențioase la care participă.

De curând, soția Prințului William a purtat o fustă în carouri semnată Emilia Wickstead, în valoare de 1.500 de lire, și bluză neagră din cașmir, realizată de Brora. William și Kate au fost gazdele unei petreceri de Crăciun dedicate familiile piloților din aviația militară britanică.

O altă ținută casual purtată recent de Kate este cea din timpul întâlnirii cu elevii unei școli din Londra, care a avut loc într-un parc din centrul orașului.

Ducesa în vârstă de 36 de ani a purtat o ținută casual adecvată ocaziei, compusă din jeanși skinny Zara, pulover gri și o cămașă din mătase.
A asortat ținuta cu cizme semnate Penelope Chilvers, pe care Kate le-a purtat de mai multe ori de-a lungul timpului, dar și cu o jachetă verde închis realizată de brandul suedez Fjällräven.

Descoperă 35 de ținute casual din care să te inspiri, purtate de-a lungul timpului de Kate Middleton.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod