3 trucuri de stil prin care Meghan Markle și-a ascuns sarcina

Meghan Markle și Prințul Harry au declarat încă de la începutul căsniciei că vor copii cât mai repede.
Pe 15 septembrie au anunțat oficial că Ducesa de Sussex este însărcinată, la doar cinci luni de la nuntă, dar au reușit să țină acest lucru secret pentru o perioadă. 

Potrivit People, o sursă apropiată cuplului regal a confirmat că Meghan a făcut de curând ecografia de 12 săptămâni, ceea ce înseamnă că sarcina a trecut de primul trimestru. Fiecare organism reacționează diferit, astfel că o sarcină începe să se observe la diferite stadii de la o femeia la alta. Dar indiferent dacă burta începuse să i se vadă sau nu, Meghan a folosit trucuri ingenioase de stil pentru a distrage atenția de la zona abdomenului.
Bineînțeles, stilul său vestimentar nu a oprit speculațiile cu privire la sarcină, care înconjoară proaspătul cuplu încă de la nunta din 19 mai 2018.



La cel mai recent eveniment festiv, nunta Prințesei Eugenie, Meghan Markle și-a ascuns silueta cu ajutorul unui palton Givenchy cu o croială lejeră. Probabil a învățat acest truc de la cumnata sa, Kate Middleton, mama a trei copii, care a apelat frecvent la paltoane elegante în primele stadii ale sarcinilor.



Pe 24 septembrie, Ducesa de Sussex a reușit, de asemenea, să păcălească pe toată lumea purtând o bluză cu volane.
Nu doar că topul Oscar de la Renta purtat de Meghan îi acoperea abdomenul în timpul unei vizite oficiale alături de Prințul Harry, dar coada asimetrică a bluzei i-a oferit mai multă acoperire în timp ce ducesa a jucat baschet la Universitatea Loughborough.




Volanele se dovedesc a fi o alegere bună pentru viitoarele mămici care nu sunt pregătite să dea vestea cea mare. Pe 6 septembrie, Meghan a purtat o rochie Jason Wu albastră cu volane verticale. Având în vedere că sarcina era la început, este posibil ca Meghan să fi ales întâmplător acest stil, nu pentru a masca sarcina, care oricum nu era vizibilă.

În mod sigur, toată lumea va fi cu ochii pe ținutele de maternitate ale Ducesei de Sussex, care este considerată deja una dintre cele mai elegante membre a familiei regale și exemplu de stil.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod