25 de ținute casual de vară purtate de vedete. Inspiră-te din stilul lor!

Ținutele pentru vară trebuie să fie în primul rând confortabile și răcoroase. Din fericire, trendurile din acest sezon ne fac viața mai ușoară pentru că ne ajută să obținem look-uri inetersante fără să pară că am depus prea mult efort.
De fapt, tendințele acestei veri îți permit să porți într-un mod inedit piesele de bază pe care le ai deja în garderobă. 

Iar dacă simți că te-a părăsit inspirația, poți apela întotdeauna la o imaginile postate de vedete pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Tinerele vedete, care încep treptat să cucerească Hollywood-ul, au devenit rapid exemple de stil și sunt urmărite de milioane de fani din întreaga lume. 

Spre deosebire de starurile din generațiile trecute, care preferă să apară întotdeauna în ipostaze glamour, tinerele vedete care se află în plin proces de afirmare afișează o imagine cât se poate de relaxată.
Vedete precum modelul Kaia Gerber sau actrița Millie Bobby Brown se fotografiază purtând ținute casual foarte simple și comode ce includ salopete din denim, pantaloni scurți, tricouri simple sau teniși.

Fie că preferi pantalonii scurți și tricourile basic sau rochiile vaporoase de vară și topurile feminine, în mod sigur vei găsi în rândul vedetelor ținute interesante din care să te inspiri. 

Descoperă 25 de ținute casual purtat de tinerele vedete în această vară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod