10 lucruri din garderoba ta la care ar fi trebuit să renunți deja

Hainele, pantofii sau accesoriile pe care le porți nu trebuie să aibă doar un scop funcțional. Trebuie să te facă să te simți excelent în pielea ta.
Prin urmare, dacă ai o mulțime de piese pe care nu îți vine să le porți și le tot muți dintr-o parte în alta, este clar că a venit momentul să renunți la ele.
 
Iată o lista de lucruri din gardeoba ta la care ar fi bine să renunți:

Piesele pe care le are toată lumea



Trendurile se răspândesc rapid și atunci când depășesc un anumit prag, devin sufocante. Dacă nu vrei să pară că porți aceeași "uniformă" ca toți ceilalți, atunci renunță la piesele banale pe care le vezi la tot pasul și care ajung să fie demodate rapid. De exemplu, cu toții ne amintim de celebrele cizme UGG, cele croșetate sau pantofii sport cu platformă. Renunță la piesele demodate sau trendurile efemere și investește în unele clasice, de foarte bună calitate.

Hainele care nu se potrivesc siluetei tale



Hainele ar trebui să pună în evidență cele mai importante calități fizice ale tale și să ascundă ceea ce tu consideri ca fiind imperfecțiuni. De aceea, piesele vestimentare care nu sunt potrivite formelor tale sau în care nu te simți în largul tău ar trebui să dispară din garderoba ta.
De exemplu, o fustă creion este o piesă must have din orice garderobă. Dar dacă tu nu te simți confortabil purtând-o, de ce să o păstrezi?

Haine și accesorii de proastă calitate



Lumea modei devine tot mai relaxată și mai inclusivă, astfel că poți purta absolut orice îți place, fără să arăți nepotrivit. De exemplu, culorile neon, cristalele, imprimeul leopard din cap până în picioare și pantofii sport masivi erau considerate lipsite de gust în trecut, dar au devenit în prezent look-uri statement care te ajută să-ți exprimi personalitatea. Dar oricare ar fi preferințele tale, este esențial să alegi întotdeauna haine și accesorii de calitate. Diferența se vede cu ochiul liber, de aceea este indicat să renunți la piesele cu aspect ieftin.

Piese care expun prea multă piele



Dacă vrei să fii sexy nu este necesar să arăți prea mult. Este suficient să alegi haine care îți pun formele în evidență și te ajută să creezi un look sofisticat și atrăgător.
Renunță la topurile și rochiile cu decolteuri foarte adânci, la fustele mini sau pantalonii exagerat de scurți.

Tricourile suvenir



Este grozav că îți place să călătorești și să explorezi lumea. Dar tricourile de tip suvenir nu sunt potrivite pentru o garderobă sofisticată. Poartă astfel de haine numai în casă și evită să le incluzi în ținutele tale. 

Haine pe care nu le-ai purtat de un an sau mai mult



Cu excepția hainelor de ocazie, restul pieselor din garderoba ta ar trebui purtate cu regularitate. Este un semn care îți arată că îți plac, ți se potrivesc și te simți bine în ele. Dar dacă ai haine pe care le muți dintr-un dulap în altul și nici nu-ți mai amintești când le-ai purtat ultima dată, atunci este cazul să renunți definitiv la ele. 

Piese vestimentare, pantofi și accesorii deteriorate



Dacă tricoul tău alb nu mai este alb, puloverul este lărgit și plin de scame sau geanta nu își mai păstrează forma, înseamnă că a venit momentul să renunți la ele. Astfel de piese îți dau un aspect neîngrijit și îți pot strica imaginea.
Înlocuiește-le treptat cu altele noi, de foarte bună calitate. Dar nu uita că este important să le îngrijești corect ca să arate impecabil cât mai mult timp.

Haine care nu sunt adecvate vârstei



Topurile cu desene colorate, rochiile cu volane și alte piese ce par să aparțină unei adolescente nu au ce căuta în garderoba unei femei mature. Piesele clasice ar trebui să fie elementele de bază din garderoba ta, iar dacă vrei să ai ținute originale, optează pentru elemente de tip statement.

Lenjerie de corp care nu ți potrivește



Este o adevărată artă să știi exact cum să alegi sutienul perfect, iar cele mai multe femei trebuie să o cunoască foarte bine. În primul rând, lenjeria intimă trebuie să fie confortabilă și să te facă să te simți bine în pielea ta. Pe de altă parte, te poate face să te simți sexy și atrăgătoare. De aceea este important să renunți la piesele de lenjerie intimă care nu se încadrează în această descriere.

Haine care nu te reprezintă



Poate încerci să-ți creezi o nouă imagine sau vrei să te integrezi într-un nou mediu de lucru. Dar hainele care nu te reprezintă nu sunt cea mai bună alegere.
Este important ca hainele pe care le porți să-ți oglindească personalitatea și să te ajute să te exprimi. Te vei simți astfel în largul tău, iar încrederea în sine este cel mai bun accesoriu.

Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod