Ce ochelari de soare se poartă în 2021? Cele mai importante tendințe

În afara modelelor care nu se demodează niciodată și în care merită să investești mai mult, poți adăuga în colecția ta de ochelari de soare și câteva perechi în trend.
Ochelarii de soare nu sunt doar un simplu accesoriu, ci fac parte din arsenalul nostru zilnic de protecție împotriva razelor UV nocive care ne afectează atât pielea, cât și ochii. Nu este deloc simplu să găsești o pereche de ochelari care să ți potrivească perfect sau o singură pereche de ochelari de soare care să se integreze în orice ținută pe care o porți. De aceea, pe lângă modelele clasice pe care le deții, ar trebui să optezi și pentru câteva perechi de ochelari de soare în tendințe. Iată ce modele se poartă în 2021:

Ochelari de soare sport

În acest sezon am putut observa o creștere în popularitate a articolelor vestimentare de tip sport, în special a celor inspirate de echipamentele pentru tenis.
Ochelarii de soare cu o ramă sport se află, de asemenea, în tendințe.

Ochelari de soare retro, rotunzi

Nostalgia ramelor retro de ochelari nu dispare nici în acest an. Ramele rotunde, care se mențin în tendințe de câțiva ani, sunt completate anul acesta de elemente decorative interesante, precum cristale sau lentile intens colorate.

Ochelari de soare dreptunghiulari, cu ramă groasă

Un alt stil inspirat din trecut este cel al ochelarilor cu ramă dreptunghiulară. Sunt în tendințe cei cu ramă groasă, din acetat, în culori neutre sau intense.
De la roșu cărămiziu la verde oliv, aceste nuanțe se numără printre cele mai populare alegeri, pe care le vei putea vedea tot mai des pe Instagram, purtate de fashioniste și influenceri.

Ochelari de soare ochi de pisică


Ochelarii de soare de tip ochi de pisică nu se demodează niciodată, însă în acest an au primit o nouă formă. Se poartă ochelarii cat-eye cu lentile mai înguste, care creează un look dinamic, unghiular.

Ochelari de soare XXL



Un alt omagiu adus anilor '70, ochelarii de soare cu lentile pătrate continuă să facă furori și în acest an.
Investește în ochelari cu rame în tonuri prețioase neutre, precum maro sau negru, pentru un aspect elegant.

Ochelari de soare aviator, cu lentile colorate

O formă clasică de ochelari de soare, care se potrivește oricui. Te-ai plictisit de modelul pe care îl porți încă din 2010? Încearcă anul acesta un trend interesant, cel al lentilelor colorate subtil. Poți alege nuanțe delicate de verde, roz, violet sau albastru.

Ochelari cu protecție pentru lumină albastră

Toate gadget-urile cu ecran pe care le folosim emit o lumină albastră care afectează ochii și, mai ales, pot provoca tulburări de somn dacă sunt folosite noaptea.
Ochelarii cu protecție pentru lumina albastră sunt un trend care îmbină moda cu sănătatea. Îi vei găsi în forme șic interesante, care se vor potrivi perfect cu ținutele tale de vară.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod