activitati de primavara pentru copii

Activități de primăvară pentru copii. Cum să-i încurajezi să exploreze natura

Flori, stat pe iarba verde și activități creative, la asta ar trebui să se rezume primăvara!

Primăvara a venit și mare parte dintre noi adoră acest anotimp. Așadar, acum când vremea începe să se încălzească, plimbările și activitățile în natură ar trebui să facă parte din rutina zilnică, în special dacă avem copii.

Poate te interesează și: 8 greșeli parentale care pot afecta viața de adult a copilului


Dar, ce putem face pentru ca plimbările în natură să fie și mai distractive și educative pentru copii? Conform Diply, cineva inteligent a venit cu o idee fantastică!



Este posibil ca cei mici să nu fie întotdeauna încântați să meargă la plimbare, dacă nu e vorba de un loc de joacă și mulți alți copii în jur.

La urma urmei, durata lor de atenție este mult mai scurtă, așa că, în mod natural, s-ar putea plictisi. Dar, reține, acest lucru nu va fi o problemă dacă faci asta!

Ce se va întâmpla dacă le-ai oferi copiilor tăi o activitate pe care o pot face în timpul unei plimbări prin natură? Nu ar fi mult mai distractiv? Menținerea copiilor ocupați este ideea principală din spatele acestui lucru.

Deci, conceptul este destul de simplu. Lasă copii să deseneze o vază pe o bucată de carton.



Apoi, poți face găuri deasupra vazei. În timpul plimbării, copiii pot culege flori, plante și obiecte similare și le pot introduce în găurile respective.

E extrem de simplu și interactiv, iar rezultatul e uimitor. Plimbarea prin natură cu copiii va căpăta un nou sens și vor fi dornici să repete experiența.



De asemenea, poate fi o idee minunată de cadou. Lasă-ți copiii să culeagă florile, să creeze planșa și să o dăruiască profesorului sau bunicilor.



Copiii sunt extrem de creativi și umitori și orice părinte ar fi mândru să primească ceva atât de draguț! De asemenea, planșa poate fi înrămată și pusă undeva în casă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod