Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie

Pe măsură ce luna noiembrie se apropie, unele semne zodiacale încep să simtă deja fluturi în stomac. E luna lor!
Dacă te-ai născut într-unul din aceste semne zodicale, trebuie să știi că luna noiembrie îți pregătește multe suprize plăcute în ceea ce privește dragostea.

Dacă până acum lucrurile au fost confuze, iar relațiile și flirtul mai greu de realizat, de pe 3 noiembrie când Mercur retrograd se termină, viața sentimentală se va îmbunătăți radical. Atmosfera devine din ce în ce mai romantică de la zi la zi.

  • Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie:

 

Fecioara


Te simți atractivă și stârnești dorință.

Romantismul plutește în aer în luna noiembrie. Vei fi mai încrezătoare și vei emana acest lucru prin toți porii. Cei din jurul tău își vor da seama sau își vor reaminti de ce ești atât de minunată. Începând cu 13 noiembrie, magnetismul tău va atrage o persoană cu care vei începe o relație cu adevărat profundă.

Citește și: 6 cupluri zodiacale sortite eșecului

Balanță


Te iubești și ești pregătită să iubești și pe altcineva. Noiembrie îți intensifică încrederea și iubirea de sine.

Vibrațiile bune vin direct către tine și te fac mai șarmantă decât de obicei. Când Marte retrograd se va încheia pe 13 noiembrie, vei primi o doză intensă de energie pozitivă. Imediat după aceea vei avea parte de cuceriri după cuceriri, iar la final vei selecta persoana perfectă.

Scorpion


Vrei o relație din care să iasă scântei. După ce Mercur retrograd ți-a creat probleme în paradis și a fost destul de incomod, începând cu 4 noiembrie vei fi recompensată pentru că ai reușit să treci peste tot.

Apoi, te vei simți mai sexy ca oricând și mai mult decât pregătită pentru a te îndrăgosti nebunește. Vei cunoaște o persoană care îți dă fiorii de care ai nevoie pentru a fi fericită, iar relația voastră va fi una extrem de pasională.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător


Știi că meriți să simți fiorul dragostei. Vei avea noroc în dragoste în această lună. Ai chef de flirt, iar astrele te conduc spre pasiune, distracție și plăcere.

Nu numai că vibrațiile romantice vor continua să se intensifice pe măsură ce zilele trec, dar îți vor și binecuvânta viața amoroasă cu o persoană care te merită cu adevărat.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod