Zodii de bărbați care te vor trata ca pe o prințesă

Nu cred că ești genul de persoană care cere să fie tratată ca o prințesă, dar sincer acum, cu siguranță te va ajuta să îl placi mai mult dacă o face!

Rac


Racul profită de șansa de a-și trata iubita ca pe o prințesă, cu un castel mare și un dragon pe măsură.

Pentru bărbatul Rac, a fi capabil să-și trateze iubita ca pe o prințesă înseamnă a putea să-i ofere tot ceea ce și-a dorit vreodată în viață.

Ceea ce îi place mai mult este să-i privească chipul luminându-se atunci când o răsfață. Are multă dragoste de dăruit și când găsește acea persoană specială, vrea ca ea să știe că este cea mai importantă din viața lui.

Să te trateze ca pe o prințesă este doar modul lui de a-ți arăta cât de fericit este cu tine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Capricorn


Capricornul are una dintre cele mai mari inimi din zodiac, ceea ce înseamnă că are și multă dragoste de dăruit.


Și deși s-ar putea să fie mai reticent atunci când vine vorba de a-i spune partenerei cât de mult o iubește, el știe că există și alte moduri de a arăta acest lucru.

Unul dintre modurile sale preferate de a-și arăta dragostea este să te trateze ca pe o prințesă. Pentru el, a fi capabil să-ți ofere cadouri și sărutări este modalitatea ideală nu numai de a-și exprima dragostea, ci și să-ți arate cât de departe ar merge pentru tine.

Leu


Leul știe cât de bine se simte să fie el însuși răsfățat, așa că știe și că a-ți trata iubita ca pe o prințesă o va face să se simtă ca și cum ar fi în vârful lumii.

În cazul lui, să te trateze ca pe o prințesă se referă mai mult la a te invada cu cadouri și lucruri materiale și mai puțin la sărutări și masaje la tălpi.


Leul este, desigur, incredibil de afectuos, dar știe că o prințesă are nevoie de pantofi noi și de o vizită la spa din când în când. Și lui nu îi place să amestece lucrurile. Nu numai că Leul te va face să te simți ca o prințesă, dar te va trata astfel încât toată lumea să te invidieze.

Taur


Taurul își tratează iubita ca pe o prințesă tot timpul, dar metodele lui sunt puțin mai subtile. Dar doar pentru că este subtil în această privință nu îl face mai puțin special. Când își tratează iubita ca pe o prințesă, o face plătind pentru tot ce își dorește și gătindu-i o cină la lumina lumânărilor.

Și ceea ce te face să te simți și mai mult ca o prințesă este atunci când poate să se uite la tine și să-ți spună că te iubește din priviri.



El vrea doar să te simți iubită, el vrea să știi că nu trebuie să miști niciodată un deget pentru nimic.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești


Bărbatul din Pești își tratează iubita ca pe o prințesă din momentul în care se trezește până când pune seara capul pe pernă. Micul dejun la pat, trandafiri fără o ocazie specială, rezervări surpriză la restaurantul tău preferat după o săptămână grea și lista poate continua.

S-ar putea să nu te invadeze întotdeauna cu cadouri și surprize, dar atenția lui în dormitor și felul în care se asigură mereu că ești fericită te fac să te simți ca pe o prințesă cu acte în regulă.


Vrea să știi că te poate face fericită și cu cadouri, dar și fără.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod