zodii care isi gasesc jumatatea in 2020

Zodii care își găsesc jumătatea în 2020

Află care sunt zodiile care își găsesc jumătatea în 2020 și vezi dacă te numeri printre ele!
Există 4 zodii care își găsesc jumătatea în 2020 cu o mai mare ușurință decât restul semnelor zodiacale. Anul 2020 este ideal pentru a lăsa totul în urmă și a face loc unor noi oportunități. Pentru unele zodii, acest lucru înseamnă găsirea unui partener.

Dacă asta îți dorești și ești activă în ceea ce privește întâlnirile și discuțiile cu persoane de sex opus, ai toate șansele ca acțiunile tale să se materializeze într-o relație sănătoasă. Așadar, dacă ești în căutarea unui partener, continuă să ieși și să fii deschisă!

Zodii care își găsesc jumătatea în 2020 - Berbec


Anul 2020 vine cu o oportunitate sentimentală pentru Berbec. Acesta va deveni mai sensibil și mai deschis cu privire la sentimentele și vulnerabilitățile sale în fața unui partener dispus să le audă, să le înțeleagă și să le accepte. De obicei, Berbecul își trăiește viața într-un ritm rapid, în timp ce se concentrează pe propriile planuri și obiective.

Rareori încetinește sau își face timp pentru a se concentra pe găsirea unui partener sau pe dragoste, în general. Dacă va ieși din zona lui de confort, va reuși să își găsească marea iubire. Pentru a face acest lucru, un Berbec trebuie să se deschidă mai mult către o persoană care arată că e interesată de el. Dacă încetează să mai evite conversațiile complexe, s-ar putea să fie suprins de conexiunile care se creează și va reuși să cunoască oamenii la un nivel mai profund.

Citește și: Zodii care vor deveni părinți în 2020

Zodii care își găsesc jumătatea în 2020 - Fecioara


Poziția planetelor din acest an îi oferă Fecioarei oportunitatea de a avea noroc, dar și emoție, bucurie și aventură care vin odată cu o nouă relație. De aceea, găsirea unui partener ar putea fi la fel de ușoară ca o conversație purtată cu un străin.

Dar, Fecioara își poate forța norocul, încercând în mod intenționat lucruri noi pentru a ieși din zona de confort, doar pentru a vedea ce se întâmplă. Cu toate acestea, chiar dacă o nouă relație ar putea veni cu ușurință, Fecioara nu ar trebui să presupună neapărat că aceasta va dura pentru totdeauna. Trebuie să evite să aibă așteptări prea mari, întrucât probabil va fi dezamgită. Acestea fiind spuse, orice s-ar întâmpla va reprezenta o lecție utilă de viață, dar și o perioadă cu extrem de multă distracție. Trebuie să se concentreze doar pe plăcerea momentului și să fie mulțumită cu tot ce se întâmplă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Zodii care își găsesc jumătatea în 2020 - Săgetător


Anul 2020 vine cu mai multă pasiune pentru Săgetător. Va fi mai plin de entuziasm și mai aventuros decât de obicei.
În mod normal el se bucură de tot ce îi oferă viața, dar acum se va simți și mai plin de viață, mai vibrant și mai dornic de flirt și apropiere intimă. Poate fi vorba despre distracții super intense, care ard rapid și se sting imediat după ce sunt consumate. Sau, ar putea avea parte de relații care să dureze. Are toate șansele să întâlnească pe cineva special alături de care să dezvolte un cuplu longeviv. Totul se rezumă la ceea ce caută și la efortul pe care este dispus să-l depună pentru a menține relația după conexiunea inițială. Dacă Săgetătorul simte că a găsit ce și-a dorit și vrea să oficializeze relația, poate fi sincer cu noul partener despre ceea ce simte.

Zodii care își găsesc jumătatea în 2020 - Vărsător


Planeta iubirii, Venus, îi va arăta Vărsătorului cum să se iubească mai mult pe el, dar și pe ceilalți în 2020.

De asemenea, îl va ajuta să fie mai deschis pentru a primi și permite o nouă relație în viața lui. Aceasta poate fi o experiență nouă pentru el, deoarece Vărsătorul e mult prea ocupat cu altele decât să își facă timp pentru a dezvolta relații. Dar, dacă își dorește un partener, anul acesta pare a fi cel mai bun moment pentru a trece la acțiune. Tot ce trebuie să facă este să fie deschis la ideea de a-i lăsa pe oameni să se apropie de el. Va fi greu, dar îl va face mai fericit decât ar fi crezut.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod