Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 8-14 iunie

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află ce vești bune vei primi în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta vei beneficia de avantajele managementului tău financiar. Ești la zi cu toate facturile și ratele, iar viitorul sună și mai bine. Fii mândră de rezultatele obținute! De asemenea, acum este momentul ideal de a planifica achiziții mai mari decât de obicei sau de a te implica în proiecte pe termen lung. Norocul este de partea ta în toată această perioadă.

Pentru EL

Este necesar să rămâi pragmatic și să nu îți schimbi obiceiurile dacă vrei să ai același succes financiar ca și până acum. Începând încă din prima zi a acestei săptămâni vei face cele mai bune afaceri, investiții, colaborări sau achiziții. Norocul te urmează oriunde te-ai duce și orice ai decide!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru EA

O duci excelent cu banii în această săptămână. În afară de câteva lucruri care râmân nerezolvate pentru că nu depind numai de tine, totul este perfect. Îți poți permite să îți cumperi orice, să investești în orice și să îți faci chiar și cele mai ciudate mofturi. Ai noroc de câștiguri neașteptate.

Pentru EL

Cu toate că privești cu scepticism spre viitor, săptămâna aceasta ar trebui să-ți risipești îndoielile, deoarece ești mai norocos decât crezi. Încă din primele zile vei vedea semne bune pe plan profesional, urmând să ai parte de un val de propuneri și oferte interesante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru EA

Totul merge atât de bine pe plan financiar pentru tine, încât ești tentată să cumperi absolut tot ce îți trece prin cap. Cumpărăturile impulsive nu sunt o idee atât de proastă din moment ce îți poți permite orice. Bucură-te fără remușcări!

Pentru EL

Ai toate șansele să fii promovat în această săptămână. Oricine poate vedea că traversezi o perioadă norocoasă în care evoluezi simțitor. Totul pare să îți zâmbească. Această perioadă este benefică, deoarece e rost bun de investiții.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta vorbești numai despre bani. Problemele financiare sunt prezente în viața ta, însă ajung la tine prin prisma unor persoane dragi. Ești de acord să ajuți pe oricine atât timp cât te asiguri că banii sunt folosiți cu înțelepciune. 

Pentru EL

Micile dezacorduri dintre tine și o persoană apropiată se rezolvă, iar atmosfera se liniștește în această săptămână. Datorită unei sume neașteptate de bani, conturile tale se totunjesc binișor. Acum ai ocazia și posibilitatea de a planifica weekendul mult dorit!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru EA

Munca ta îți aduce mulți bani pentru moment, cheltuielile sunt nenumărate, însă investițiile tale stagnează. Cu alte cuvinte, banii îți scapă printre degete, te bucuri de orice, dar pentru cât timp? Ar trebui să fii precaută, pentru că viața ta nu va fi la nesfârșit roz. Nu trebuie să îți faci chiar toate mofturile!

Pentru EL

Stilul tău de viața te costă scump și ai obiceiuri care pot deveni riscante dacă venitul tău va începe să scadă. Revino la o viață simplă, este în interesul tău în acest moment. Norocul pare să te ocolească, iar munca și eforturile tale nu sunt de ajuns pentru a te salva de la o situație limită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru EA

Stai bine cu moralul, deși situația ta financiară nu este prea bună. Chiar dacă ai multe taxe de plătit, această constrângere nu te face să disperi și reușești să gestionezi totul cu calm și responsabilitate. E cea mai bună soluție din moment ce nu se zărește niciun semn de seninătate în viitorul apropiat.

Pentru EL

Învață și încearcă să îți gestionezi mai bine banii în această săptămână. Este important să fii strict cu cheltuielile și, de asemenea, să fii chibzuit atunci când vine vorba de metoda prin care te răsplătești atunci când faci un efort deosebit. Totul este despre echilibru.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru EA

O săptămână frumoasă, moralul tău nu a fost niciodată atât de puternic ca acum. Ai noroc de bani, de numeroase câștiguri financiare și obții profituri. Cele din urmă îți permit să faci unele achiziții noi. De asemenea, te implici în proiecte promițătoare.

Pentru EL

Ofertele profesionale apar în această săptămână ca ciupercile după ploaie. Nimic nu te oprește să reușești. Totuși, te menții cu picioarele pe pâmânt, ești obiectiv și rămâi modest. Succesul te însoțește în toate aceste zile, iar cei dragi se bucură de generozitatea ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru EA

Fii chibzuită în această săptămână! Ești tentată să cheltuiești mai mult decât te ține buzunarul și riști să îți creezi singură probleme. Într-adevăr, munca ta este bănoasă, dar nu muncești non-stop încât să îți permiți să cheltuiești atât de mult.

Pentru EL

Norocul pare să te ocolească în această săptămână în ceea ce privește banii. Se pare că o persoană care trebuia să îți returneze un împrumut îți cere o amânare. Nu ești capabil să spui nu, așadar planurile tale vor fi total date peste cap.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru EA

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face în aceste zile, norocul te însoțește. Și da, o persoană importantă te remarcă și te laudă. Ai toate șansele să obții o poziție profesională și mai bună în viitorul apropiat. Pentru asta, trebuie să fii deschisă la nou și dispusă să ieși din zona ta de confort.

Pentru EL

Veniturile tale îți acoperă perfect cheltuielile și te îndepărtează de orice posibilă problemă financiară. Te bucuri de stabilitate din acest punct de vedere, însă nu se zărește vreo evoluție, ci doar o stagnare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru EA

Chiar dacă meriți mai mult răsfăț, știi că resursele tale sunt limitate și nimeni nu va veni să te salveze dacă este necesar, nu-i așa? Te menții pe linia de plutire în ceea ce privește banii, însă nu se poate spune că ești norocoasă pe acest plan. Cu toate acestea, maturitatea acțiunilor tale te îndreaptă spre succes.

Pentru EL

Generozitatea ta față de cei din jurul tău este prea mare. Riști astfel să îți destabilizezi bugetul, iar acum ai nevoie mai mult decât oricând de echilibru. Nu le dovedești că îi iubești și nici nu reușești să le schimbi părerea despre tine dacă încerci să îi cumperi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru EA

Curajul de care dai dovadă te ajută să ai în continuare succes alături de colegii sau partenerii tăi de afaceri. Carisma este un plus în păstrarea averii și, mai ales, în a o face mai roditoare. Ambiția ta este impecabilă!

Pentru EL

Determinarea cu care îți începi săptămâna în combinație cu un echilibru interior perfect îndepărtează orice problemă din jurul tău, cel puțin în ceea ce privește banii. Ești uimitor, proiectele tale se concretizează cu viteza fulgerului.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru EA

Încercând să îți anticipezi cheltuielile, vei putea să îți rezolvi micile probleme și griji financiare. Săptămâna aceasta nu este tocmai pozitivă, dar, cu toate acestea, apar oportunități. Dacă îți aloci un buget pentru relaxare și distracție, evită risipa!

Pentru EL

Sfaturile unei persoane dragi te vor ajuta în această săptămână să economisești bani pe termen scurt. Încetul cu încetul găsești colacul de salvare pentru obligațiile tale financiare. Nu se poate spune că a dat norocul peste tine, însă se zăresc semne bune de îmbunătățire. 

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod