Semne că nu te-a uitat, în funcție de zodia lui

Orice femeie se simte insultată dacă vede că fostul partener trece mult prea repede peste despărțirea lor. Așadar, află cum să-ți dai seama dacă te-a uitat sau nu, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă nu te-a uitat, Berbecul se va implica într-o mulțime de relații, mult mai multe decât de obicei, dar nu va rămâne cu nimeni într-un final.

Berbecul este atras de această goană la început, dar mai apoi va realiza că ce a avut cu tine a fost special. Dacă în timpul relației cu tine se întreba dacă există cineva care e mai bun decât tine, după despărțire și numeroase relații va ajunge la concluzia că nu există.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă nu te-a uitat, Taurul va regiza un întreg spectacol pentru ca toată lumea să vadă cât de bună e viața lui fără tine.

Conturile lui de social media vor fi curățate pentru a face loc noii sale vieți minunate. Va ieși destul de des în oraș și va fi prezent la toate petrecerile anunțate. El speră că toate aceste detalii te vor face să devii geloasă și te vor determina să te întorci în cele din urmă la el.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă nu te-a uitat, el îți va spune că vrea să rămâneți prieteni, dar are deja o mulțime de prieteni și, probabil, nu mai are nevoie.

El pur și simplu nu suportă gândul că nu te va mai avea în viața lui. La început, te va chema la petreceri, apoi te va invita la cafea, astfel încât să nu pierdeți legătura și să vă apropiați din nou.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă nu te-a uitat, Racul va găsi o mulțime de scuze pentru a ajunge la tine.

Chiar nu era necesar să îți spună că profesorul lui de geografie din liceu a murit sau să se prefacă că este îngrijorat că pisica ta îi simte lipsa. Mesajele lui pentru tine sunt atât de pline de emoji ciudate, încât habar nu ai ce încearcă să îți spună. Știi că încearcă să îți transmită ceva, dar totul este atât de confuz.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă nu te-a uitat, Leul îți va spune că a găsit întâmplător un cadou pe care trebuia să ți-l ofere.

Nu este potrivit pentru nimeni altcineva și nu poate să îl returneze, așa că probabil ar trebui să vă întâlniți pentru ultima dată. Nu, nu poate să ți-l trimită prin curier, s-ar putea pierde sau fura. Nu crede toate astea, pentru că e clar că încearcă să te recâștige!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă nu te-a uitat, nativul din Fecioară se va comporta ciudat și va fi destul de instabil.

Acum este acasă și nu vrea să vadă pe nimeni, iar în următorul minut petrece cu prietenii. Poți fi sigură că se gândește la fiecare detaliu al relației voastre, ce a mers greșit, ce a făcut rău și ce ar fi trebuit să facă mai bine. Urăște că nu poate repara lucrurile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă nu te-a uitat, nativul din Balanță va sta mult timp fără cineva special în viața lui.

La exterior pare bine, dar adevărul este că nu-și poate imagina viața fără tine. Totul pare mai trist de când ai plecat. Ultimul lucru pe care și-l dorește este să aibă o confruntare cu tine sau să vorbească despre cele întâmplate. El preferă să se interiorizeze și să spere că sentimentele de tristețe, dezamăgire și eșec vor dispărea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă nu te-a uitat, Scorpionul tinde să devină puțin obsedat.

Nu e o coincidență faptul că te întâlnești tot mai des cu el la sală sau la supermarket. Probabil abia așteaptă să te abordeze și să îți spună cât de fantastică e viața lui. Vrea să te facă geloasă și se va chinui să pară indiferent dacă te vede cu altcineva.
 

Citește și: Cum să îți dai seama că s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă nu te-a uitat, Săgetătorul face glume constant și nu ia nimic în serios.

Este enervant modul în care se folosește de asta, dorind să pară că despărțirea voastră nu l-a afectat deloc. Nu-și dă seama că e evident că se preface!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă nu te-a uitat, Capricornul va face tot posibilul să pară că a trecut complet peste relația cu tine și că nu suferă deloc.

Se va îngropa în muncă și va prelua proiecte suplimentare pentru a se menține tot mai ocupat. Se suprasolicită pentru a nu mai avea timp să se gândească la tine. De asemenea, își va repeta în gând faptul că știa de la început că lucrurile dintre voi nu vor funcționa. E un fel de consolare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă nu te-a uitat, Vărsătorul se va afunda în muncă, în cauze umanitare sau poate pleca într-o călătorie.

Vrea să pară dur și nu îi place să-și arate sentimentele, așa că e greu să-ți dai seama ce simte. El se va convinge că este bine și că preferă să fie singur, dar în sinea lui îi este foarte dor de tine.
 

Citește și: Cele mai urâte trăsături de caracter ale zodiilor

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă nu te-a uitat, te vei regăsi în arta lui.

Fii atentă, s-ar putea să găsești un portret de-al tău sau o melodie cu numele tău în titlu. Dacă știe că îți place o anumită culoare, e posibil să o regăsești mai des în tablourile sau în decorul casei lui. Există indicii în activitatea sa care arată clar că ești muza și sursa lui de inspirație.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod