Semne că e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui. Astrologia îți dezvăluie adevăratele lui sentimente

Un lucru trebuie să fie clar încă de la început: bărbații nu își exprimă cu ușurință sentimentele. Ei ne lasă în mod constant confuze cu privire la ceea ce simt!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul îți va lăsa de înțeles că e îndrăgostit de tine cât de tradițional poate. Dar, în același timp, din moment ce el nu va arăta nicio emoție, vei râmâne confuză și frustrată.

Chiar dacă își va pune brațul în jurul taliei tale în public, te va prezenta doar ca prietena lui, nu iubita lui. Și te va scoate la întâlnire, doar că îți va sugera să vă vedeți direct acolo și, probabil, nu va fi cel mai romantic loc.

Dar așa acționează el în public, de aceea pentru a-ți da seama de adevăratele lui sentimente trebuie să acorzi o atenție deosebită acțiunilor lui în privat.

Poate îți va aduce flori, va găti special pentru tine sau se va juca cu părul tău în timp ce vă uitați la un film. Așa îți poți da seama că un Berbec te iubește.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul îi va anunța pe toți ceilalți ce simte înainte ca tu să știi acest lucru.

El poate fi gelos când te vede vorbind cu altcineva, așa că va veni direct la tine și își va pune brațul în jurul tău. Un semnal clar pentru celălalt tip că îi pasă de tine și că ar trebui să se retragă.

Și te vei simți în siguranță și confortabil când ești în preajma lui, pentru că el vrea să te protejeze. Va fi destul de evident că te iubește prin acțiunile lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În cazul nativului din Gemeni este destul de ușor să-ți dai seama dacă e îndrăgostit de tine, deoarece pur și simplu nu se poate sătura de tine.

El te va suna și îți va trimite mesaje în mod constant pentru a vedea ce se întâmplă și pentru a ști de tine.

De asemenea, probabil că aveți deja planuri pentru luna următoare, fie că e vorba de o excursie sau o întâlnire la film.

Și cel mai grăitor semn, renunță la o seară cu băieții pentru a rămâne cu tine. 

Citește și: Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate. Infidelitatea nu e ușoară pentru nimeni!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un tip super sensibil, deși nu va recunoaște niciodată acest lucru. Dar emoțiile lui te vor face să-ți dai seama când este total îndrăgostit de tine.

Nu-i place să te vadă supărată, iar dacă el este cel care te supără, va muta munții din loc pentru a încerca să te facă din nou fericită.

Îl vei suprinde uitându-se mereu la tine, chiar dacă nu își dă seama că o face.

El va găsi, de asemenea, orice scuză pentru a te atinge, cum ar fi să-ți dea părul de pe față sau să-ți atingă mână atunci când îți dă ceva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când un Leu este îndrăgostit de tine, se va lăuda cu tine în fața oricui. Prietenii și familia lui s-au săturat să audă cât de uimitoare ești.

Desigur, nu-i va păsa de asta și va continua să vorbească despre tine și să te complimenteze.

De asemenea, îi place să-ți amintească cât de mult îl fascinezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară nu stă prea bine la capitolul exprimare de sentimente, așa că micile detalii contează cel mai mult pentru el.

Va trebui să acorzi o atenție deosebită penrtru a afla dacă te place sau nu, ceea ce ar putea dura ceva timp până să devină evident.

Aceste semne ar putea include să îți aducă o cafea chiar și atunci când nu i-ai cerut-o sau să îți cumpere floarea preferată de care i-ai menționat o singură dată.

S-ar putea chiar să citeze din filmul tău preferat sau să cânte un vers din melodia ta favorită. Toate acestea sunt semne clasice care arată că el este îndrăgostit de tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță este foarte romantic, așa că, cel mai probabil, te va inunda cu atenție.

Chiar și atunci când ieșiți cu un grup mare de oameni, el va fi mereu aproape de tine și te va face să te simți ca și cum ești singura persoană de acolo.

De asemenea, este omul întâlnirilor romantice, acelea cu flori și ciocolată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion este misterios, dar singurul lucru despre el care nu este un mister este faptul că este îngrozit de iubire. Cu toate acestea, există câteva semne care te vor anunța când s-a îndrăgostit de tine.

Dintr-o dată se pare că știi multe despre el, chiar mai mult decât unii dintre cei mai apropiați prieteni ai săi? Acest bărbat misterios a avut suficientă încredere în tine pentru a se deschide în fața ta și pentru a te lăsa să intri în lumea lui. Și asta pentru că te place!

Scorpionul se va deschide doar către oamenii la care ține cel mai mult, așa că consideră-te specială!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul se îndrăgostește repede, așa că să nu te surprindă că după doar câteva săptămâni de relație îți va spune că te iubește.

S-ar putea să crezi că totul se întâmplă mult prea repede și să nu fii pregătită să îi răspunzi în aceeași manieră.

Săgetătorul știe că se îndrăgostește repede și că probabil crezi că sentimentele lui nu sunt reale. Dar, ia totul așa cum îți e dat, deoarece dacă a spus acele cuvinte magice, înseamnă că totul este cât se poate de real.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul face tot posibilul să știi că e îndrăgostit de tine. Nu vei fi niciodată confuză în ceea ce privește sentimentele pe care ți le poartă, deoarece ți-a spus deja cum stau lucrurile.

Ți-a spus cât de mult te iubește, ți-a scris o mulțime de bilețele de dragoste, ți-a oferit flori și ți-a prezentat familia lui.

Nu există nimic din ce face de care să nu te fi informat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul s-ar putea să nu îți spună deloc că te place sau că te iubește. El este îngrozit de ideea de a fi rănit, așa că își păstrează sentimentele doar pentru el.

Nu prea există semne care să-ți arate că e interesat de tine, cel puțin nu evidente.

Deci, dacă iubești un Vărsător și vrei să știi dacă și el simte același lucru pentru tine, va trebui să faci tu prima mișcare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Când nativul din Pești începe să-ți pună nevoile și dorințele deasupra alor lui, e confirmarea că te iubește.

Îi place să fie îndrăgostit și nu vrea să părăsească niciodată etapa de lună de miere.

El te va invada cu cadouri și veți petrece mult timp unul cu celălalt, inclusiv pe rețelele de socializare.

Nu se poate nega faptul că este îndrăgostit de tine și acest lucru va fi evident pentru toată lumea din jurul tău. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod