Prea sufocante sau independente? Află cum sunt zodiile în dragoste!

Deoarece astrologia are multă influență asupra personalităților noastre, aceasta ne poate ajuta să diferențiem semnele zodiacale care se atașează prea mult de partener de cele foarte independente în relație!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este prea ocupat și prea independent pentru a fi sufocant pentru persoana de lângă el.

Dacă are nevoie de ceva, poate obține acel lucru de unul singur. El nu vrea să fie legat de o singură persoană, așa că are tendința de a se atașa mai greu de cineva. El nu vrea să depindă de nimeni și nu vrea să se vadă nevoit să-și schimbe planurile din cauza sentimentelor sau temerilor altcuiva. Berbecul nu are nevoie de nimeni și de ajutorul nimănui!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este răbdător și calm, așa că s-ar putea să nu vezi nevoia lui de atașament.

El trebuie să aibă dreptate, trebuie să fie iubit și admirat. Vrea să aibă încredere în oameni, dar are nevoie de mult timp pentru a reuși. Asta nu înseamnă că este independent, înseamnă că e selectiv cu cine e vulnerabil. El poate fi foarte posesiv cu persoana de lângă el și cu bunurile sale personale, deoarece are nevoie de aceste lucruri pentru a se simți încrezător. Taurul are multe nevoie, dar nu le împărtășește lumii.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt un amestec de nevoi și independență, cel mai probabil din cauza dualității semnului lor.

Ei nu vor să se simtă legați, captivi, dar, pe de altă parte, nu vor să fie ignorați. Aceștia vor să fie iubiți și să se asigure că totul va fi bine. Pot face lucruri singuri, dar ar prefera să le facă în preajma oamenilor. Au o nevoie intensă de a comunica cu alte persoane și de a se face auziți. Uneori, vor mușca mai mult decât pot mesteca, ceea ce îi face să fie anxioși.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are nevoie de companie și socializare tot timpul.

Dacă partenerul lui se află în aceeași încăpere cu el, vor exista mult contact fizic și afecțiune. Dacă nu se află în același loc, vor fi multe apeluri și mesaje. Dacă Racul nu poate lua legătura cu partenerul lui, va fi extrem de îngrijorat. Racul poate trece foarte ușor de la o stare la alta, acum se poate simți foarte bine în relația lui, iar în câteva momente se poate simți abandonat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se consideră o persoană independentă.

Cu toate acestea, el e complet dependent de atenție și complimente. El trebuie să fie liderul, persoana la care toată lumea se uită și tânjește. Dacă partenerul lui nu îi oferă ceea ce are nevoie, va căuta pe altcineva. Leul nu stă prea mult timp singur pentru că nu îi place să fie singur. Poate părea că e capabil să fie singur, și este, însă cu condiția să fie admirat de o mulțime de oameni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu pare atât de nevoiașă, dar are cu siguranță momentele ei.

Poate fi extrem de încrezătoate în sine, dar o îngrozește ideea că nu e suficient de bună pentru partenerul ei. Deci, va face tot ce poate pentru a-și face partenerul fericit și a-i satisface nevoile. Dacă partenerul ei are nevoie de atenție, Fecioara îl va învălui cu afecțiune și laude. Dacă acesta are nevoie de spațiu, Fecioata va găsi un proiect care să o mențină ocupată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța urăște să fie singură și, dacă asta înseamnă că se atașează prea mult sau că e sufocantă, nu contează pentru ea.

Pur și simplu va face orice pentru a nu-și petrece timpul de una singură. Încearcă să-și mascheze această nevoie cu șarmul său, dar asta nu păcălește pe nimeni. Dacă partenerul său e disponibil, atunci ea e prezentă. Dacă va pleca, îl va întreaba dacă îl poate însoți. Nu îi va păsa dacă este vorba despre o călătorie de afaceri plictisitoare. Atât timp cât nu trebuie să doarmă singură, o va face.
 

Citește și: 5 zodii de bărbați care iau dragostea foarte în serios. Sunt parteneri de cursă lungă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu e foarte nevoiaș, dar, dacă investește într-o persoană și acea persoană nu-i răspunde la fel, devine puțin obsedat.

Când e singurul care investește în relație, el devine extrem de nevoiaș, iar această nevoie iese la suprafață în moduri foarte nepotrivite. Scorpionul dorește doar să primească ceea ce oferă, afecțiune și dragoste, altfel poate deveni înfiorător. Nu consideră că are nevoi, ci că merge după ceea ce își dorește până obține acel lucru. Uneori, concentrarea sa intensă funcționează, alteori doar îl sperie pe cel de lângă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul prosperă pe cont propriu, nu are nevoie de nimeni și de nimic.

Atunci când se implică într-o relație cu cineva, trebuie să fie instruit cu privire la modul în care trebuie să se poarte cu acea persoană. Uneori trebuie să fie draguț, să lase acea persoană să facă ceva pentru el sau să se confeseze acesteia. Are nevoie de îndrumări pentru ca relația să funcționeze!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul se simte foarte bine pe cont propriu, dar atunci când își ia un angajament față de cineva, poate deveni nevoiaș.

El crede că dacă arată cât de mult își dorește pe cineva, acea persoana nu va fugi sau nu îl va trăda. Familia este foarte importantă pentru el, dar nu va lua o decizie pripită doar să înceapă procesul de construire a vieții alături de cineva. Va fi atent și va face pași mici până când va simți că este sigur să aibă încredere în cineva.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană foarte independentă.

Îi place să facă lucrurile de unul singur, cum ar fi călătoriile, drumețiile sau campingul. Își păstrează sentimentele pentru el însuși și încearcă să nu încarce pe nimeni cu problemele lui. Independența este o calitate de care este mândru.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Odată ce cineva i-a furat inima, nevoia acestui nativ de a petrece timpul cu persoana respectivă crește.

Acesta va face aproape orice pentru oricine. Dacă îl înșeli, îți va oferi a doua sau chiar a treia șansă. El are nevoie de cineva pe care să-l iubească, de cineva care să-l facă să se simtă iubit și de cineva cu care să-și împărtășească arta. Nu îi place să facă lucrurile de unul singur. E foarte sensibil și, dacă simte că partenerul lui își pierde interesul, el își va amplifica dragostea. Nevoia lui îl face extrem de vulnerabil și este ușor să profiți de el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod