Motivul pentru care relația ta nu funcționează, în funcție de zodia ta

Să fim realiști pentru un minut: cu toții avem defecte, nimeni nu este perfect. Nu este întotdeauna corect, dar aceste trăsături sunt doar părți din noi înșine pe care trebuie să le acceptăm.

 

De asemenea, este foarte important ca și persoana de lângă noi să le accepte. Până găsim acea persoană, e posibil ca relațiile noastre să nu funcționeze!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul poate avea adesea schimbări bruște de dispoziție și comportament, ceea ce înseamnă că discuțiile ar putea rămâne neterminate. În loc să încerce să rezolve problemele cu partenerul/a, ar putea alege să devină distant și rece pentru o vreme. Aceasta nu este întotdeauna cea mai bună abordare și poate agrava situația.

Berbecul este cunoscut pentru că este un lider, care poate deveni agresiv dacă simte că nu mai este în top. Înclinarea lui către competiție și provocări poate deveni impulsivă. Dacă partenerul/a de viață nu se află pe aceeași lungime de undă cu el, relația nu va funcționa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este renumit pentru încăpățânarea lui și pentru faptul că nu face compromisuri, chiar și atunci când nu mai are argumente într-o dispută. E de neclintit chiar și atunci când relația lui se confruntă cu probleme serioase. Urăște să se simtă nesigur, ceea ce face ca terminarea unei relații să fie dificilă și uneori mai urâtă decât trebuie să fie.

Ceea ce îl face pe Taur să fie un partener excelent este capacitatea lui de a fi de încredere. Cu toate acestea, dacă partenerul/a face schimbări bruște fără a-i cere părerea sau a-i da de știre (cum ar fi mutarea, obținerea unui nou loc de muncă sau surprindeerea lui cu vești importante), se va închide rapid. Taurul poate fi supraprotector și dacă simte că persoana de lângă el nu e la fel de devotată relației ca și el, despărțirea este iminentă.

Citește și: Zodiile de bărbați de care vei divorța, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii pot fi uneori inconsecvenți, ceea ce înseamnă că partenerul/a lor vor întâmpina dificultăți în a anticipa ceea ce vor face în continuare. Le este greu să ia o decizie, mai ales dacă decizia este sensibilă la timp.

Foarte comunicativi și adaptabili, Gemenii știu să lase lucrurile să curgă natural într-o relație. Dacă persoanei iubite nu îi place să vorbească despre ceea ce o deranjează, acest lucru poate pune presiune pe relație. Gemenii urăsc, de asemenea, sentimentul de rutină în cuplu, pot deveni foarte agitați, ca și cum cineva i-ar ține captivi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul poate fi foarte suspicios cu privire la viața partenerului/ei din afara relației lor. Îi place să aibă alături oameni în care poate avea încredere, dar nu îi place întotdeauna să se deschidă cu privire la el însuși. Acest lucru îl poate face să pară ipocrit și nesigur.

Este posibil ca Racul să fie foarte suspicios cu partenerul/a lui, chiar dacă nu se întâmplă nimic. Într-o ceartă, el va manipula situația și îl va face pe celălalt să pară că a greșit. Dacă relația se degradează, Racul va deveni foarte pesimist și nu va mai depune eforturi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul poate fi extrem de arogant și egocentric atunci când vrea să fie, ceea ce poate ține la distanță o mulțime de oameni.

Să nu mai simtă că domină într-o relație poate deveni o adevărată problemă. O relație instabilă îl dă peste cap și îl poate face să simtă că nu mai are rost să încerce. În loc să vorbească despre ceea ce este în neregulă, s-ar putea să ridice un zid și să ignore persoana de lângă el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara poate fi extrem de critică față de ea însăși, dar și față de ceilalți, ceea ce o poate face să se simtă de parcă nu merită să aibă o relație. Dacă are deja pe cineva, acest lucru poate duce la sabotarea inconștientă a relației.

Poate fi dificil ca Fecioara să vorbească deschis atunci când are nevoie de ajutor. De asemenea, ea se îngrijorează și supără de la cele mai mici comentarii sau certuri, iar tot acest comportament poate fi copleșitor pentru partener/ă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este profesionistă în evitarea confruntării și va merge atât de departe încât să pretindă că nu există nicio problemă în relația ei sau să evite să vorbească și, eventual, să se certe. Adoră corectitudinea și egalitatea în tot ceea ce face și dacă nu simte că e armonie completă în relația ei, se va învinovăți pentru că nu a încercat suficient de mult.

Atunci când apele sunt agitate, Balanța își păstrează zâmbetul pe buze cât mai mult timp posibil. Acest lucru îl poate face pe cel/cea de lângă să înnebunească, ceea ce va agrava situația.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este incredibil de pasional, ceea ce poate fi și un lucru bun, dar și rău. În timpul unei dispute sau discuții mai aprinse, pasiunea lui se poate transforma în violență și gelozie.

Scorpionul nu suportă ca cineva să nu fie onest, chiar dacă el nu poate fi foarte sincer. Îi este greu să aibă încredere în oameni, dar și în el însuși. Scorpionul nu poate avea o relație cu o persoană pasivă, ci cu una care îi seamănă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul face mari promisiuni atunci când e îndrăgostit, ceea ce îi poate aduce multe probleme mai târziu într-o relație. E foarte extrovertit și va face orice pentru a-și atinge obiectivele, inclusiv să spună orice pentru a face fericită persoana de lângă el.

Săgetătorul urăște să se simtă constrâns sau captiv într-o relație. Dacă nu are libertatea de care are nevoie, se va despărți destul de repede. Dacă se ceartă cu partenerul/a, ar putea spune ceva doar să scape de necazuri în loc să înțeleagă cu adevărat de ce e supărat/ă cel/cea de lângă el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate fi uneori gentul de om care le știe pe toate, lucru care poate enerva pe aproape oricine. În dragoste, Capricornul se așteaptă la ce e mai rău și de multe ori poate sabota un lucru bun fără a-i oferi o șansă.

Când relația lui nu merge cum ar trebui, el poate fi foarte neiertător și dur cu vorbele lui. În mare parte, Capricornul dă dovadă de bune maniere și autocontrol, dar totul iese la suprafață atunci când e supărat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul dintre cele mai indisponibile zodii din punct de vedere emoțional, ceea ce face ca relația să fie extrem de dificilă pentru ambele părți. El are o mulțime de sentimente și trăiri, dar le ține ascunse și preferă să rămână distant decât să se deschidă în fața cuiva.

Când un Vărsătorul este într-o relație, el are nevoie de cineva care să fie mereu de partea lui. În momentul în care simte că nu ești de acord cu el, el va fi deja plecat. E foarte temperamental, deci chiar și cele mai mici lucruri îl pot declanșa și pot crea probleme acolo unde nu există. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii pot avea o încredere exagerată atunci când iubesc cu adevărat pe cineva și, adesea, își vor ignora îndoielile. Uneori se simt speriați și îngrijorați, ceea ce îi face să creadă că strică o relație frumoasă, chiar și atunci când nu e deloc așa.

Ei au nevoie de cinva care să-i laude pentru punctele forte în loc să se concentreze pe punctele lor slave. Dacă cred că sunt criticați, își vor lăsa sentimentele să se elibereze și vor juca rolul de victimă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod