Horoscopul săptămânii 8-14 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu este exclus ca în aceste zile să ai parte de numeroase momente de tensiune între tine şi partenerul tău. Se pare că certurile dintre voi apar de la nimicuri, însă niciunul nu renunţă atunci când vede că lucrurile nu o iau în direcţia cea bună. Dacă eşti singur, nu trebuie să ai aşteptări prea mari în ceea ce priveşte viaţa personală, atât timp cât te concentrezi doar pe carieră şi ea îţi ocupă tot timpul!

Nu eşti prea limpede în gândire în acest început de săptămână, de aceea astrele de sfătuiesc să eviţi tranzacţiile financiare de orice fel. Dacă aveai programată vreo întâlnire importantă, de asemenea, încearcă să o amâni. Axează-te pe odihnă şi pe recăpătearea puterilor!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă între tine şi partenerul de viaţă lucrurile merg destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune referitor la prieteni sau rude. Se anunţă certuri cu aceştia pe teme pe care vrei să le ţii intime, de aceea nu este suprinzător faptul că vei refula la un moment dat. Cu toate acestea, încearcă să nu îi alungi de lângă tine pe cei care au un mod de gândire diferit de al tău!

Astrele îţi recomandă să nu te laşi ghidat de instinct atunci când vine vorba de chestiuni financiare. Săptămâna aceasta este un teren nesigur pentru orice lucru care are legătură cu banii. Se poate ca spre weekend să primeşti veşti bune de la locul de muncă şi, astfel, să îţi recapeţi încrederea şi stabilitatea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta îţi vei da seama de diferenţele care există între tine şi partenerul de viaţă, mai ales dacă relaţia voastră este la început de drum. Se poate să fi tentat să spui stop sau să încerci să îi mai dai o şansă. De asemenea, dacă locuieşti cu părinţii, cel mai probabil vor apărea tensiuni între tine şi ei pe seama modului diferit de gândire.

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar în această perioadă, aşa că te poţi bucura de linişte măcar câteva zile. Situaţiile imprevizibile te vor ocoli de această dată, deşi te obişnuisei ca ceva să îţi dea bugetul peste cap de fiecare dată. Astrele îţi recomandă să nu îţi mai faci planuri pentru viitorul apropiat, astfel evitând complicaţiile şi dezamăgirea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unele probleme nerezolvate dintre tine şi partener ar putea reveni în atenţia ta în aceste zile. Începutul acestei săptămâni îţi dezvăluie lucruri pe care le credeai demult apuse, iar acest lucru îţi strică dispoziţia. Chiar dacă nu este vorba de ceva grav, faptul că totul apare pe neaşteptate te bulversează! Dacă eşti singur, analizează cu atenţie persoana pe care o placi, pentru că există riscul ca aceasta să aibă mai multe feţe.

Tot ce vei obţine în aceste zile va fi rezultatul muncii tale şi doar atât. Drept urmare, fie că este vorba de bani sau doar de aprecieri, e momentul tău! Ia o pauză de la toată agitaţia prin care ai trecut în ultima perioadă şi bucură-te de realizările tale. Este foarte important ca nativii în căutarea unui loc de muncă să se gândească mai mult la şansele de evoluţie, decât la salariu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Caută să petreci cât mai mult timp alături de partenerul tău de viaţă în această săptămână. Problemele externe ţi-ar putea afecta starea de spirit şi doar cel drag te poate face să te simţi mai bine. Încearcă pe cât posibil să te înconjori de acei oameni care ştii că te pot încărca cu energie pozitivă! Dacă eşti singur, axează-te pe hobby-uri şi pe distracţie.

Săptămâna aceasta vei avea mai mult de lucru la locul de muncă, dar acest lucru te dezamăgeşte profund din moment ce nu ţi se oferă bani în plus. Revolta ta se va vedea din gesturi, însă nu vei reuşi să deschizi acest subiect în faţa şefilor. Deşi eşti o persoană plină de încredere în tine, de data aceasta nu îţi faci curajul de a-ţi spune nemulţumirile. Dacă vei continua tot aşa, lucrurile vor deveni şi mai neplăcute pentru tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile nu merg foarte bine pentru tine pe plan setimental, dar acest lucru nu se întâmplă de ieri. Te-ai obişnuit deja cu o situaţie tensionată în cuplu, însă începi să îţi pui tot mai des întrebarea dacă merită să te compaci situaţiei. Cântăreşte bine lucrurile şi fă o schimbare în viaţa ta cât mai curând posibil, altfel tot ţie îţi va fi rău pe viitor!

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să plăteşti un serviciu de care nu vei fi deloc mulţumit. Situaţia va fi extrem de neplăcută pentru tine, pentru că te simţi cu mâinile legate. Încearcă să treci cât mai repede peste acest episod şi, cu siguranţă, vei învăţa ceva din asta. Nu o duci excelent cu banii, dar îţi poţi acoperi toate cheltuielile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Începutul acestei săptămâni va fi promiţător în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, pentru că simţi că te poţi relaxa mai mult şi te poţi bucura cu adevărat de compania celui de lângă tine. Poate urmează o vacanţă sau poate o împlinire personală te face să fii mai iubitor. Indiferent despre ce este vorba, cert este că se produce o apropiere între tine şi partenerul tău!

Nu este exclus ca în această săptămână să existe o răfuială între tine şi o persoană care ţi-a făcut o promisiune. E posibil ca intenţiile acesteia să fie să te tragă în piept, însă vei reuşi să îţi dai seama la timp. Cel mai probabil, totul va porni de la bani, iar acesta este un subiect delicat pentru tine de câteva luni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de irascibil din motive externe şi îţi vei vărsa nervii pe cei apropiaţi. Partenerul de viaţă se numără printre ei şi nu este prea încântat de ceea ce primeşte. E posibil ca din cauza reacţiilor tale combative să îţi creezi probleme şi pe acest plan. Dacă mai multă lume îţi spune că greşeşti, atunci deschide ochii bine şi admite că poate fi adevărat!

Este o săptămână bună pentru afirmare pe plan profesional. Cariera ta se află în cea mai bună perioadă a ei de până acum, aşadar poţi profita de această situaţie pentru a-ţi pregăti noi piste pentru viitor. Pe plan financiar stai, de asemenea, excelent, dar astrele te sfătuiesc să nu devii arogant şi să-i refuzi pe cei care apelează la ajutorul tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe prieteni şi mai puţin pe viaţa ta amoroasă sau pe relaţia în care eşti implicat. Se pare că i-ai refuzat de prea multe ori pe cei dragi ca să o mai faci şi în continuare. Este foarte important să nu te izolezi de cei dragi doar pentru că ai ochi doar pentru persoana iubită. Mai mult decât atât, dacă petreci prea mult timp alături de aceasta, s-ar putea instala monotonia!

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână. Cu toate acestea, este foarte important să fii atent la munca pe care o faci, pentru că altfel rişti ca superiorii să te ia în vizor. Nu ai nevoie de o monitorizare din partea lor şi, cu siguranţă, nu ar face bine productivităţii tale. Fii prudent!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca această săptămână să te găsească într-o dispoziţie nu prea bună. Reproşurile pe care i le vei aduce partenerului de viaţă pot ajunge în punctul unui conflict destul de serios. Dacă te nemulţumeşte ceva la el, şi cu siguranţă se întâmplă asta, alege un mod mai blând de a-l face să înţeleagă că ai alte aşteptări de la el. Dacă eşti singur, fă tot posibilul să nu te arăţi disperat, pentru că astfel îţi îndepărtezi potenţialii parteneri.

Nu stai prea bine la capitolul comunicare în aceste zile, de aceea astrele te sfătuiesc să amâni întâlnirile importante. Fie că este vorba de afaceri sau doar de o discuţie pe teme financiare, cert este că nu eşti deloc bun la negocieri acum. Dacă ţi se cer bani cu împrumut, găseşte o scuză plauzibilă pentru a nu o face!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu pui totul la suflet în aceste zile. Începutul săptămânii vine cu provocări pentru tine pe plan sentimental, dar asta nu înseamnă că trebuie să priveşti doar partea goală a paharului. Chiar dacă relaţia ta trece printr-o perioadă mai tensionată, priveşte cu optimism spre viitor. De asemenea, dacă eşti singur, tot pozitivizmul te poate salva de la multe probleme care ar putea apărea din cauza lipsei tale de încredere!

Săptămâna aceasta ai şansa de a te afirma pe plan profesional. Se anunţă veşti bune pentru tine în cazul în care vrei să îţi schimbi job-ul sau dacă aplici pentru o funcţie mai bună în compania la care activezi în acest moment. Astrele favorizează schimbarea şi încurajează curajul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se poate ca în această săptămână să simţi o presiune mult prea mare din cauza a tot ce se întâmplă în jur. Drept urmare, nu ar strica să pleci cât mai repede într-o vacanţă alături de partenerul tău de viaţă. Dacă eşti singur, fă-ţi cumva timp să îţi vizitezi acele rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Te vor încărca de energie pozitivă!

E posibil ca în această săptămână să faci unele greşeli care te-ar putea costa scump. Ai tendinţa de a crede tot ce ţi se spune, de aceea poţi cheltui o sumă importantă de bani pe un lucru care se va dovedi total inutil ulterior. Mai mult decât, neatenţia ta ar putea fi luată în vizor şi de şefii tăi. Astrele îţi recomandă să acţionezi cu mai multă prudenţă, gândindu-te de două ori înainte de a face sau spune ceva!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod