Horoscopul săptămânii 8-14 august. Taurul singur trebuie să fie mai selectiv în dragoste

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Principala durere de cap în aceste zile este aspectul sentimental.

Te va afecta mai ales dacă ai un partener de mult timp de care nu ai de ce să te plângi, cu excepția faptului că în timp relația voastră a devenit o rutină.

În aceste zile ai putea întâlni pe cineva care va aprinde în tine dorința și pasiunea. Această atracție puternică poate pune în pericol ceea ce ai acum. Gândește-te bine pentru că dacă ceva se sparge nu vei putea să-l lipești la loc.

Bani

Astrele indică faptul că în această săptămână trebuie să te miști foarte atent/ă, deoarece ai putea face pași greșiți.

Poate la locul de muncă nu te simți suficient de confortabil și cauți alte opțiuni care nu se concretizează. Săptămâna aceasta vei avea ocazia să găsești o ocupație mai potrivită pentru ceea ce cauți.

Poate dura câteva zile până se materializează, dar totul este pe drumul ce bun, în special în ceea ce privește banii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să te trezești într-o situație care te va stresa.

Dacă ești convins/ă că ți-ai găsit jumătatea și vrei să-ți consolidezi relația, s-ar putea ca partenerul/a de viață să vrea să o lase mai moale, iar asta te deranjează. Nu este din cauza ta, e posibil să aibă alte probleme de rezolvat. Înarmează-te cu răbdare!

Dacă ai început recent să te întâlnești cu cineva și vezi în el/ea atitudini care nu-ți plac, începe să te gândești serios la schimbarea cursului!

Bani

Intuiția ta este acum super ascuțită și asta, împreună cu experiența pe care o ai în diferite domenii, te va ajuta să rezolvi corect micile probleme pe care le poți întâlni. Nimic important, dar dacă ar continua să stagneze ar crea disconfort.

Dacă aștepți să ți se accepte un cv, să fii promovat/ă sau să primești o mărire de salariu, perspectivele sunt pozitive.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

În domeniul sentimental, dacă ești într-o relație, aceasta are o bază solidă și se bucură de multă dragoste.

Cu toate acestea, se pare că rutina și responsabilitățile din alte planuri ți-au transformat intimintatea într-un dezastru.

Schimbă lucrurile, reaprinde focul! Acest lucru va necesita ceva efort, dar este necesar.

Bani


Dacă în aceste zile te simți mai agitat/ă și mai nervos/oasă decât de obicei, este din cauza influenței astrelor asupra zodiei tale. Vei avea tendința de a acționa impulsiv, dar nu este recomandat să faci acest lucru, mai ales dacă ai decizii importante de luat.

Nu te grăbi să iei decizii, analizează totul cu lupa în special dacă e vorba de bani. Totuși, ai putea greși. 

Citește și: 5 zodii care adoră să flirteze indiferent dacă sunt singure sau au o relație cu cineva

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În domeniul sentimental te așteaptă niște zile oarecum conflictuale, dar dacă adopți o atitudine corectă, vei putea depăși totul cu succes.

Dacă în ultima perioadă te-ai simțit dezamăgit de anumite detalii la partenerul/a de viață, se va întâmpla în aceste zile ceva care te va face să vezi clar ce decizie trebuie să iei.

Dă-i libertate și lasă-l să fie așa cum este!

Bani

Sentimentul de epuizare se va încheia, în sfârșit. Astrele emană o energie pozitivă către tine și vei avea vitalitate și energie.

Vei fi dispus/ă să-ți asumi lumea și știi deja că atitutdinea ta influențează foarte mult rezultatele a ceea ce vrei să obții.

În cel mai scurt timp vei observa că problemele legate de afaceri și problemele financiare încep să se rezolve. Seria de dificultăți economice prin care ai trecut începe să fie lăsată în urmă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, ai parte de liniște și relaxare și, cu siguranță, persoana de lângă tine favorizează acea stare de bine de care nu te-ai bucurat întotdeauna.

Evaluează dacă această relație merită să fie dusă la următorul nivel și dacă ajungi la concluzia că da, nu mai pierde niciun minut.

Vei crește atât personal, cât și pe alte planuri.

Bani

Te afli sub influența pozitivă a astrelor, care îți vor oferi oportunități și claritate mentală pentru a determina ce e mai bine pentru tine.

Probabil ai primit primit una dintre acele oferte de muncă care pare de neratat. Dacă nu ai făcut acest pas încă, profită de șansă. Este ceva ce se întâmplă o dată-n viață și care are toate șansele să te îmbogățească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, această săptămână poate fi decisivă, atât pentru consolidarea relației, cât și pentru schimbarea cursului. Orice ai decide va avea succes.

Dacă ești singur/ă, astrele nu sunt prea darnice cu tine și te lasă să rămâi în aceeași situație, fără drept de apel.

Bani

Influența astrelor te va face să ai o viziune mai optimistă asupra a tot ce te înconjoară în această săptămână.

Îi vei înțelege mai bine pe cei din jur și asta va fi grozav pentru tine, pentru că vei avea o săptămână oarecum agitată și va trebui să faci un efort pentru a înțelege punctul de vedere al celorlalți din multe aspecte.

Dacă asculți de sfatul unei persoane cu care nu te-ai înțeles deloc până acum și pe care chiar nu o placi, deși este surprizător, vei avea mare noroc la bani. Și ai nevoie de asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În domeniul sentimental, poate că ai fost purtat/ă de gelozie. Frica de a pierde persoana iubită te face să-ți imaginezi lucruri care nu există în realitate. Dacă te recunoști în această descriere, încetează să o mai spionezi și să fii mereu deasupra ei sau o vei pierde pentru totdeauna.

Dar, de asemenea, s-ar putea să fii o Balanță care este foarte îndrăgostită și dispusă să facă orice pentru a oferi partenerului/ei ceea ce își dorește.

Bani

Dacă ești una dintre Balanțe care nu a putut să-și ia încă o vacanță, vei avea o săptămână excelentă la locul de muncă. Vei putea să demonstrezi tuturor ce poți.

Va trebui să rezolvi o situație complicată și o vei face cu succes. Acest lucru îți va aduce bani, dar și multe laude.

POate ai crezut că șeful nu te place, dar e chiar invers. Această persoană are multă încredere în abilitățile tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Dacă te întâlnești cu cineva, dar nu ai fost prea clar/ă cu privire la sentimentele tale, săptămâna aceasta ți-ar putea da un ultimatum, s-a săturat de incertitudine.

Nu îți fie teamă să faci un pas înainte, momentan astrele sunt de partea ta. Dacă lucrurile nu mai merg, poți oricând să te întorci.

Bani

Multe schimbări pozitive vor avea lor în viața ta în aceste zile. Vei avea, de asemenea, empatia foarte dezvoltată și capacitatea de a relaționa cu oamenii.

Vei fi compania perfectă și vei atinge multe obiective cu acest talent nativ.

Vei avea ocazia să recuperezi o sumă de bani pe care ai dat-o de mult pierdută și uitată. Îți prinde numai bine!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, totul merge bine, dar încearcă să îmbunătățești comunicarea cu partenerul/a de viață sau riști să creezi neînțelegeri.

Dacă ești singur/ă, încearcă să socializezi mai mult cu acele persoane pe care nu le poți privi drept parteneri/e, exact de acolo va veni surpriza!

Bani

Norocul îți va zâmbi zilele acestea în ceea ce privește banii. Dacă ai fost copleșit/ă de problemele, acum vei înțelege că ai avut o viziune foarte subiectivă și că nu era mare lucru. Te poți descurca!

Evident că trebuie să lupți pentru a-ți îmbunătăți situația, dar de cealaltă parte, trebuie să fii puțin mai optimist/ă și să accepți mai ușor și ceea ce nu îți convine. Face parte din viață!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, este timpul să repari tot ce schiopăta în relație. Vorbește mai mult cu partenerul/a de viață și bucură-te de cât mai mult timp liber alături de el/ea.

Dacă ești singur sau implicat/ă de curând într-o relație, nu îți face speranțe că lucrurile vor decurge așa cum visezi.

Bani


Acum este momentul să îți aperi drepturile. Poți revendica tot ceea ce crezi că este corect pentru tine.

La locul de muncă te poți afla în situații complicate, așa că mai bine eviți fricțiunile, discuțiile și luptele.

Încearcă, de asemenea, să lucrezi pe mai multe planuri pentru a-ți rotunji veniturile, deoarece în viitorul apropiat se anunță ceva cheltuieli suplimentare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei simți că ceva lipsește din viața ta și că acest gol nu poate fi umplut de nicio relație superficială, oricât de distractivă ar fi. A sosit momentul să construiești ceva mai profund.

Dar dacă ești într-o relație și cumva te simți în continuare singur/ă, s-ar putea să concluzionezi că aveți priorități sau moduri diferite de a vedea viața. Clarifică acest aspect cât mai curând posibil.

Bani

Se anunță vești bune pentru cei care așteaptă ca problemele lor să fie rezolvate.

Primești o sumă de bani supriză care îți va permite să îți oferi un capriciu în plus.

Dacă ai discuții cu cineva pe tema banilor, încearcă să nu dezvălui cât câștigi și fii discret/ă cu afacerile pe care le faci. Sunt perfect în regulă, desigur, dar vei crea multă invidie!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Nu te teme că această iubire care se află în fața ta te va face să suferi, deoarece te va face extrem de fericit/ă.

Dacă ai un partener, pentru ca săptămâna aceasta să fie fantastică, evită discuțiile prostești.

Mai bine transformă toată disputa în pasiune și eliberează-te de tensiuni în alt mod.

Bani

Dacă vrei să avansezi în carieră sau în afacerile și proiectele tale, trebuie să fii mereu la curent.

Chiar dacă nu îți place să ieși din zona de confort, este important să schimbi ceva la tine și la mediul din jurul tău pentru a avea mai mult succes financiar.

Lasă-te purtat/ă de intuiție, te va îndemna corect!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod