Horoscopul săptămânii 7-13 ianuarie. Află ce te aşteaptă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi săptămâna cu dreptul, mai ales dacă ai avut grijă ca în acest concediu să îţi reîncarci complet bateriile.

Eşti pus pe fapte mari, în special în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Ai grijă să nu îţi pierzi avântul pe parcurs ce te afunzi în muncă, pentru că astfel ai lăsa rutina să pună stăpânire pe tine. Caută mereu lucruri noi în toate aspectele vieţii tale!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu e de mirare că nu ai poftă să faci nimic în acest început de săptămână, dar ar trebui totuşi să depui ceva efort în acest sens.

La locul de muncă este nevoie de tine şi ai face bine să te faci cât poţi de util. În dragoste nu stai deloc rău, cel mai probabil datorită acelei persoane speciale pe care ai întâlnit-o în vacanţa de sărbători. Nu vor fi evenimente notabile în această perioadă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta nu va fi deloc rea pentru tine, mai ales pe plan amoros.

Între tine şi o persoană pe care ai întâlnit-o recent se poate lega mai mult decât o prietenie, însă nu trebuie să grăbeşti lucrurile. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu ar strica să aloci mai mult timp pentru propria-ţi persoană. Dacă partenerul te sufocă, nu ezita să discuţi deschis cu el aceste lucruri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de un eveniment la care nu te aşteptai.

Cel mai probabil este vorba despre o avansare la locul de muncă ce te va lua prin surprindere. E posibil ca cei din jurul tău, respectiv colegii, să fie invidioşi pe succesul tău şi să înceapă să se poarte răutăcios cu tine. Nu lăsa nimic din toate astea să te afecteze!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu greu îţi poţi stăpâni irascibilitatea în acest început de săptămână, dar vei începe să îţi revii pe măsură ce zilele trec.

Vacanţa ţi-a prins extrem de bine, numai că nu îţi va fi deloc uşor să îţi reintri în ritm. Nu îţi face griji, toţi cei din jurul tău trec exact prin acelaşi lucru. În dragoste, situaţia pare să fie liniştită, iar astrele prevăd că aşa va fi o bună perioadă de timp de acum înainte.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Surprinzător, dintre toate zodiile, tu abia aşteptai să începi munca.

Încă din primele zile ale acestei săptămâni, vei da dovadă de multă energie şi eşti pus pe fapte mari. Vrei să îţi ocupi mare parte din timp cu activităţi utile şi să fii productiv pentru tine, dar şi pentru cei din jur. Nici cu dragostea nu o duci rău, iar atunci când apar mici neplăceri, ai grijă să le infrunţi cu zâmbetul pe buze.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi va fi destul de greu să revii la locul de muncă după o lungă perioadă de timp în care doar te-ai relaxat.

Nici mediul profesional nu te ajută prea mult, colegii tăi fiind destul de răutăcioşi cu tine. Încearcă să îţi stabileşti priorităţile în viaţă şi să ignori ceea ce nu este important. Din fericire, ai alături de tine o persoană care te ajută necondiţionat, mai ales în ceea ce priveşte moralul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începutul aceste săptămâni va fi unul extrem de zbuciumat pentru tine, mai ales dacă te-ai despărţit recent de partener.

Vei trece printr-o mulţime de stări şi nu vei putea să îţi stăpâneşti nervii în multe situaţii. Din fericire, ai alături de tine persoane care ţin la tine şi care îţi vor tolera ieşirile nepotrivite. Încearcă să lucrezi la moral şi să apreciezi ceea ce ai!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei începe această săptămână cu dreptul pe toate planurile vieţii tale.

Dacă eşti singur, cel mai probabil vei cunoaşte o persoană interesantă care îţi va da lumea peste cap, în sensul bun. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu este exclus ca deja să te pregăteşti pentru a face marele pas. Pe plan profesional ai parte de tot ce ţi-ai dorit, recunoaştere şi linişte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Începi săptămâna cu nu prea multă energie, însă cu planuri mari.

Eşti o persoană pozitivă, iar acest lucru te va ajuta în numeroase situaţii în care vei fi pus în aceste zile. La locul de muncă ai parte de provocări, însă te încântă ideea de a fi în competiţie şi de a învăţa lucruri noi. Nu te sperie eşecul şi nici nu ţii morţiş să fii pe primul loc, tu doar te bucuri de călătorie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ziua de luni nu va fi deloc una uşoară pentru tine.

Te umpli de energie negativă la locul de muncă şi toţi nervii acumulaţi ţi-i vei vărsa pe persoanele care nu au nicio vină. Încearcă să separi viaţa profesională de cea sentimentală, altfel îţi poţi strica relaţiile în ambele părţi. Ai multe lucruri bune de oferit, aşa că de ce nu încerci să te concentrezi mai mult asupra lor?

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Treci prin această săptămână ca peştele prin apă, deloc surprinzător, nu?

Vei face faţă cu brio oricărei provocări şi vei privi partea plină a paharului în orice situaţie. Pozitivismul tău este de admirat şi, din fericire, este molipsitor. Cu toate că mai faci unele greşeli la locul de muncă, nimeni nu are cum să se supere pe tine. La fel se întâmplă şi în viaţa de familie. Eşti un norocos!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod