Horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta va veni cu multe evenimente fericite pentru tine şi partenerul tău de viaţă. În cazul în care eşti implicat într-o relaţie serioasă, cu siguranţă veştile bune sunt despre copii sau căcătorie. Dacă eşti singur şi vrei să îţi întemeiezi o familie cât mai curând posibil, cel mai probabil vei fi tentat să accepţi pe oricine îţi apare în cale pentru a-ţi atinge acest ţel. Nu e neapărat de bine!

Încearcă să nu joci riscant în această săptămână, cel puţin în ceea ce priveşte banii. S-ar putea să te simţi norocos în anumite momente, dar ai grijă să nu reacţionezi impulsiv. Dacă nu ai un plan bine pus la punct şi nu ai nici cea mai mică garanţie că lucrurile vor merge bine, atunci ia în considerare regândirea situaţiei!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil să simţi o anumită presiune din partea rudelor tale în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Se preconizează discuţii aprinse între tine şi părinţii tăi. Pentru a nu-ţi strica săptămâna complet, încearcă să spui ca ei şi să faci ca tine. Nu ar strica să dai mai multă dovadă de înţelegere, dar fiind faptul că realizezi că este vorba despre conflictul între generaţii.

Este rost de investiţii în aceste zile. Se pare că astrele ţin cu tine, iar faptul că eşti mai încrezător în forţele proprii, te ajută să iei deciziile corecte. Dacă ai destule economii puse deoparte, te poţi gândi la reamenajarea locuinţei sau chiar achiziţionarea uneia noi. Indiferent despre ce este vorba, va avea loc o schimbare pe care ţi-o doreşti de multă vreme.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă au existat recent unele neplăceri între tine şi partener, acum sunt pe punctul de a fi uitate. Este nevoie de mai multă înţelegere din partea amândurora, în special dacă aveţi copii. Dacă eşti singur, ai face bine să asculţi de sfaturile oferite de cei dragi, înainte de a face unele greşeli pe care ai putea să le regreţi enorm. O părere obiectivă nu trebuie niciodată ignorată!

Este o săptămână bună pentru schimbări pe plan profesional. Fie că este vorba de schimbarea locului de muncă sau despre proiecte personale, cert este că în viitorul apropiat te aşteaptă o viaţa mai stabilă din punct de vedere financiar. Sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu sau orice călătorie de afaceri!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Va fi o săptămână bună pentru tine, în special dacă eşti singur. Dai dovadă de o atractivitate ieşită din comun, aşa că nu îţi va fi prea greu să cucereşti acea persoană pe care o placi. Cu toate acestea, înainte de a acţiona, asigură-te că asta îţi doreşti cu adevărat. Nimeni nu merită să îi fie călcate în picioare sentimentele şi demnitatea.

Concentrează-te mai mult pe sectorul financiar în această săptămână şi, astfel, poţi reuşi să câştigi mai mulţi bani. Încearcă pe cât posibil să nu îţi pui toate economiile la bătaie, chiar dacă oportunităţile care ţi se oferă par de nerefuzat. Păstrează-ţi o rezervă în caz că lucrurile nu evoluează în direcţia dorită!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână bună pentru tine, indiferent dacă eşti singur sau ai o relaţie. Ai şansa să te distrezi mai mult în aceste zile şi, astfel, obişnuitele incidente de pe plan amoros să se împuţineze simţitor. Nu vei mai avea timp nici să te cerţi cu partenerul, nici să fii deprimat că nu ai unul. Cu toate acestea, trebuie să conştientizezi că este doar o soluţie de moment şi că tot va trebui să rezolvi problemele cu care te confrunţi.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, însă vei avea şansa de a te afirma pe plan profesional. La locul de muncă dai dovadă de inventivitate şi curaj, calităţi apreciate de toţi cei din jurul tău. Cu ajutorul ideilor tale poţi salva pe cineva care se află într-o situaţie complicată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi excepţională pentru tine. Cel mai probabil te vei bucura de o călătorie alături de partener sau vei fi înconjurat doar de oameni dragi. Grijile par să fi dispărut complet şi reuşeşti să te deconectezi de la orice stres extern. Dacă eşti singur, te vei axa pe anumite proiecte personale de care nu ai avut timp până acum.

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să te descurci cu banii pe care îi ai, iar aceştia sunt destul de limitaţi. Ai multe planuri şi economii puţine, de aceea e necesar să faci unele compromisuri. Trebuie să găseşti tot mai multe activităţi şi evenimente gratis, chiar dacă e necesar să îţi rupi din timpul tău liber pentru asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru a te reconecta cu partenerul de viaţă. Este cea mai bună ocazie de a reaprinde flacăra iubirii dintre voi, dar şi de a vă arăta reciproc că sentimentele pe care vi le purtaţi nu au dispărut niciodată. Dacă eşti singur, ai putea avea parte de unele episoade depresive, însă îţi vei reveni rapid.  

Nu o duci deloc bine cu banii, însă continui să îţi faci planuri care îţi golesc şi mai tare buzunarele. Chiar dacă eşti semnul echilibrului, în aceste zile dai dovadă de iresponsabilitate şi eşti tentat să iei decizii impulsive de pe urma cărora ai putea avea de suferit în viitorul apropiat. Astrele te sfătuiesc să nu ceri bani cu împrumut decât dacă este vorba de ceva cu adevărat important sau urgent!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu sunt excluse disputele între tine şi partener în aceste zile. Începutul acestei săptămâni se anunţă stresant pe mai multe planuri, iar cel amoros nu va fi ocolit. Porniţi cearta din nimicuri şi pare că nu vă daţi seama încotro se poate ajunge. Încearcă pe cât posibil să nu jigneşti şi nici să faci reproşuri pe care le-ar putea folosi împotriva ta!

Săptămâna aceasta trebuie să faci tot posibilul pentru a te face remarcat la locul de muncă. Dacă te diferenţiezi de mulţime, ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu sau chiar o avansare. Cu toate acestea, nu îţi crea drumul spre succes pe spatele celorlalţi, doar prin eforturi proprii poţi reuşi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru tine, pentru că există şansa să reîntâlneşti o persoană dragă. Poate fi vorba despre un fost iubit cu care reiei legătura sau, la fel de bine, despre un fost coleg cu care nu ai mai vorbit de când aţi terminat liceul sau facultatea. Indiferent despre cine este vorba, astrele creează contextul perfect pentru o poveste de iubire.

Este o săptămână bună pentru a învăţa lucruri noi şi pentru a încerca să te perfecţionezi în domeniul în care activezi. Cu toate că nu ai prea multă energie, atunci când vine vorba de muncă parcă te transformi. Gândirea pozitivă te va ajuta să îţi pavezi drumul spre succes!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu sunt excluse disputele şi tensiunile în cuplu în această săptămână. Cu toate acestea, chiar dacă discuţiile voastre nu se desfăşoare în cele mai liniştite ape, e bine totuşi că vă spuneţi ce aveţi pe suflet. Imediat după această perioadă, unul dintre voi va realiza mai mult decât celălalt importanţa compromisului. Dacă eşti singur, încearcă să laşi trecutul şi fosta iubire în urmă, pentru că regretele chiar nu te pot ajuta la nimic!

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă şi clădirea unor noi relaţii profesionale. Este foarte important să te integrezi în orice mediu de lucru care îţi este impus, pentru că doar aşa vei putea să arăţi ce poţi. Situaţia financiară nu îţi creează probleme şi nu vor exista niciun fel de schimbări pe acest plan.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia este roz pentru tine pe plan sentimental, indiferent dacă eşti singur sau implicat într-o relaţie. Dacă ai un partener stabil sau ai o relaţie de lungă durată în care s-a instalat rutina, acum este momentul prielnic pentru a vă resuscita dragostea. O călătorie romantică doar voi doi vă poate ajuta să redeveniţi de aţi fost la început. Dacă eşti singur, şansele de a fi abordat de persoana pe care o placi cresc de la zi la zi.

Trebuie să laşi mai mult de la tine în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii, partenerii sau şefii. Nu tot ce spui este corect, iar alţii chiar pot avea idei mai bune decât tine. Acceptă ce au ceilalţi de spus şi lasă-le loc să se afirme. Dacă te opui cu înverşunare şi vrei să furi lumina reflectoarelor, există riscul să obţii exact opusul a ceea ce îţi doreşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Timpul este limitat pentru tine şi cei care au cel mai mult de suferit din această cauză sunt cei dragi. În una dintre zilele acestei săptămâni, partenerul de viaţă ar putea să îţi ceară mai multă atenţie, lucru care îţi va da peste cap toate planurile. Dacă vezi că e cu adevărat important pentru el şi observi că lucrurile nu se îndreaptă în direcţia bună, renunţă la unele activităţi profesionale pentru a sta mai mult alături de acesta!

Săptămâna aceasta vei avea mult chef de muncă şi eşti mai atras decât oricând de cariera ta. Cu toate că eşti pe punctul de a obţine ceva măreţ, bani sau publicitate, vei fi nevoit să amâni momentul din cauza unor probleme personale. Nu îţi place ce se întâmplă, însă este cea mai bună decizie pe care o poţi lua la momentul actual.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod