Horoscopul săptămânii 28 septembrie-4 octombrie. Peștii încep o nouă etapă a vieții lor

Previziuni pentru Pești: săptămâna aceasta vei pune capăt relațiilor sociale și amoroase toxice. Nu vrei să mai suferi niciun minut în plus!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Simți nevoia ca în această săptămână să vorbești deschis despre problemele în dragoste și să spui lucrurilor pe nume. Vrei să fie totul clar, chiar dacă asta provoacă unele dezacorduri în cuplu. Nu îți va pica prea bine atunci când partenerul/a te evită și adevărul este că nu îți dorești să-i citești gândurile. Preferi să îți spună ce gândește la fel cum o faci și tu. Oricum, faci tot posibilul să aveți un dialog. Știi că doar așa ai putea reaprinde flacăra iubirii dintre voi. Nu e atât de dificil să mergeți pe aceeași direcție, vei vedea!

Te confrunți cu unele probleme financiare, pe care uneori preferi să le ignori. Pentru a evita creșterea riscului, evită să faci afaceri cu oamenii care nu sunt de încredere, pentru că ești un magnet pentru hoți în această perioadă. Nu cădea în capcana lor! Fii atent/ă la cei care îți fac oferte de lux la un preț mai mult decât avantajos, e ceva putred la mijloc. Pentru a avansa în carieră, munca, cunoștințele și bunul simț te vor ajuta. Nu urca pe barca alora, fii independent/ă și fă-ți propriul traseu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, poate exista o schimbare de situație dacă ești singur/ă. Ai mai multe șanse în dragoste dacă arăți cine ești tu cu adevărat. Nu depune eforturi să pari altfel, cu cât ești mai autentic/ă, cu atât vei părea mai irezistibil/ă. Scapă de acea mască ce te deghizează, încalcă regulile și fii tu. Puterea tuturor acelor lucruri care te fac să fii unic/ă este cea mai bună armă în iubire pentru moment. Ai încredere în tine și vei realiza ceea ce ți-ai propus. Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, te vei concentra asupra confortului familiei.

Săptămâna aceasta vei avea noroc în afaceri. Relațiile tale profesionale te vor ajuta să îți îmbunătățești situația financiară. Vei observa că intuiția este de partea ta și că ești, de asemenea, binecuvântat cu o doză bună de noroc. Desigur, nu fi naiv/ă, pentru că vor exista și oameni dispuși să te saboteze pentru a rămâne cu banii sau cu ideile tale. Dacă ești somer/ă și îți cauți un loc de muncă, acum este momentul să acționezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți vor aduce în această săptămână un prețios sentiment de mândrie și fericire privitor la cine ești și persoana cu care ești. Dragostea din cuplu va fi dezvăluită prin conversații și întâlniri romantice. E posibil să trezești invidie în rândul celor din jur. Din această cauză, protejează-ți viața privată de critici și alte probleme încercând să fii mai discret/ă.

Dacă lucrezi în domeniul comunicațiilor și transporturilor, în această săptămână poți realiza mai mult decât te așteptai. Poți avea câștiguri suplimentare sau posibilitatea de a vinde sau a cumpăra tehnologie sau instrumente care să îți ofere confort și beneficii la locul de muncă. De asemenea, poți primi un apel telefonic în legătură cu un interviu tentant care promite să te facă să avansezi în carieră.

Citește și: Cum să faci o Balanță să te iubească pentru totdeauna. 4 lucruri esențiale de care să ții cont

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești mulțumit/ă de ceea ce ai pe plan sentimental, nu ai nevoie de mai mult pentru a fi fericit/ă. Nu simți nicio urmă de dezamăgire cu privire la relația ta, ba chiar pasiunea ar putea fi mai mare decât oricând. Dacă ai în plan să îți mărești familia, săptămâna aceasta este momentul perfect să vă apucați de treabă. Dacă ești singur/ă, o mică schimbare în viața ta de zi cu zi va fi benefică pentru întâlnirile cu oameni noi. Gelozia va fi o chestiune lipsită de importanță în aceste zile și vei știi la ce să te aștepți.

Câte din proiectele tale au ajuns să fie realizate de la începutul anului până acum? Poate este timpul să grăbești puțin lucrurile. Învață să prețuiești timpul și folosește-l cu înțelepciune pentru a câștiga mai mulți bani. Preocupările financiare nu vor fi prioritare, însă nu trebuie ingnorate total. Ai o imagine realistă asupra situației tale materiale, însă nu ești pe atât de motivat/ă pe cât ar trebui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna este foarte plăcută și distractivă. Vei avea parte de spontaneitate și evenimente amuzante. Deși unele planuri nu vor ieși așa cum ți-ai dorit, vei găsi o soluție pentru a profita în continuare de dragostea familiei. Te vei simți mai puternic/ă, senzual/ă și independent/ă și vei realiza tot ce îți propui folosind aceste arme. Dacă ești singur/ă, în weekend te vei bucura de o poveste de dragoste ocazională, care nu va trece dincolo de noțiunea de aventură de-o noapte.

Astrele îți vor oferi scântei de creativitate pe care să le aplici la locul de muncă. Notează-ți toate ideile grozave care îți trec prin minte pentru a nu le uita. Un membru al familiei care avea o datorie la tine îți va returna până la urmă banii. Te vei gândi să-i investești. Fii atent/ă, există riscul să comiți excese, așadar mai bine ai economisi acei bani. Vei relua proiecte pe care le-ai abandonat din lipsă de timp și motivație. Nu este niciodată prea târziu pentru a te ridica și a începe ceva care te pasionează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru această săptămână există influențe generale bune asupra iubirii, mai ales dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă. Te vei distra de minune alături de persoana iubită, veți împărtăși momente bune și râsul va fi garantat. Te vei simți foarte norocos/oasă și te bucură să-l faci fericit pe cel de lângă tine. Din fericire pentru tine, sentimentele vor curge în două sensuri și vei primi atât cât oferi, poate chiar puțin mai mult. Dacă ești singur/ă, vei căuta stabilitate, dar îți va fi dificil să faci față unor impulsuri iraționale. Vei simți o atracție puternică pentru cineva alături de care fericirea e ceva greu de atins.

Banii și cariera ta sunt relativ protejate în această săptămână, ceea ce îți oferă liniște sufletească. Gândește-te ce decizii ar trebui să iei în viitorul apropiat și învață din greșelile din trecut. La serviciu, ai tendința de a domina și de a fi posesiv/ă, ceea ce te-ar putea determina să nu-ți tratezi deloc bine colegii sau clienții. Nu ar fi suprinzător dacă ar exista ciocniri cu oameni cu mai multă putere decât tine. Vei studia oportunitățile de a-ți extinde investițiile, dar ai nevoie de sfaturi de la profesioniști. Ignoră-ți intuiția, nu e atât de bună precum îți imaginezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână ești mai determinat/ă ca oricând să alegi bine persoana pe care ți-o dorești alături, care trebuie să fie în principal activă și să aibă aceleași planuri și preocupări ca și tine. Știi că, în caz contrar, relația nu va funcționa. Pe de altă parte, dacă ești implicat/ă deja într-o relație, va trebui să te confrunți cu unele probleme amoroase cauzate de obsesia ta pentru perfecțiune. Dacă îți concentrezi atenția asupra a ceea ce îți lipsește, nu vei putea niciodată să te bucuri de ceea ce ai.

Referitor la locul de muncă, săptămâna aceasta va trebui să acționezi cu prudență și să previii pașii pe care va trebui să îi faci. De asemenea, va fi esențial să stabilești limite în ceea ce privește relația cu colegii. Spre mijlocul săptămânii, chiar dacă ai senzația că ai totul sub control, vei vedea că lucrurile nu merg chiar așa cum vrei tu. Vei întâmpina obstacole oriunde vei merge, fie că sunt persoane sau situații. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii, lucrurile vor reveni pe drumul cel bun și vei fi recompensat/ă financiar pentru efortul depus.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Această săptămână vine cu multe situații surprinzătoare pentru tine. Prieteniile și iubirile instantanee fac parte din energia care se manifestă în prezent în viața ta. Vei descoperi că în sfera profesională există mult mai mult decât colegi și șefi. Există o dragoste ascunsă! O vei găsi foarte curând și se va întâmpla datorită unei persoane cu care te înțelegi foarte bine.

În această săptămână vei realiza importanța muncii în echipă și a colaborării cu ceilalți. Vei dori să porți o discuție stimulativă cu un șef sau cu o persoană pe care o consideri o autoritate la nivel profesional. Poți primi complimente și recunoaștere la locul de muncă. În aceste zile, cineva influent te va ajuta să realizezi ceva ce ți-ai dorit și care îți deschide noi orizonturi. Pentru că te afli pe o pantă ascendentă atât profesional, cât și financiar, profitorii vor dori să îți saboteze succesul. Fii atent/ă!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână vei afla că idealul iubirii romantice pe care îl cauți nu corespunde realității. Din acest motiv, cu siguranță nu ești la fel de fericit/ă ca în cazul în care ai avea pe cineva alături. Pe de altă parte, astrele îți trimit multă energie care se poate transforma în senzualitate. Fie că vrei sau nu, vei fi împins/ă spre flirt și romantism. Dacă ești singur/ă, ai toate șansele să te îndrăgostești sau, cel puțin, să ai o aventură. Vor fi zile de plăcere.

În ceea ce privește cariera, vei căuta în această săptămână fonduri pentru a-ți finanța proiectele. Cu tenacitatea și perseverența ta, riscul nu are ce căuta aici. Pe de altă parte, dacă lucrezi pentru cineva, vei simți o oarecare tristețe atunci când compari realitatea cu idealul jobului perfect pe care îl ai în minte sau cu un alt loc de muncă din trecut. În orice caz, nu trebuie să pierzi timpul plângându-te, pentru că situația ta financiară are nevoie de o îmbunătățire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta promite condiții astrale bune pentru viața amoroasă. Romantismul este mediatorul înțelegerii și al dialogului călduros. Deși îți este greu să o recunoști, asprimea în exprimarea sentimentelor tale aduce, de obicei, unele neplăceri celor dragi, însă în aceste zile scapi de asta. E posibil chiar să nu fie nevoie de cuvinte, pur și simplu vei simți dragostea ca expresie a vieții. Relațiile cu socrii vor fi mai bune decât altădată, iar acest lucru îți ajută relația.

Pentru această săptămână, predicția astrală indică o tendință de evoluție și o bună comunicare ce permite multe schimbări în domeniul profesional. Astrele favorizează călătoriile și dialogul cu străinii. De asemenea, este o perioadă bună pentru studii. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, joi este cea mai bună zi pentru interviuri. Ești foarte priceput/ă în tot ceea ce are legătură cu banii și te vei putea manifesta cu lejeritate în orice situație vei fi pus/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână vei învăța lecții importante în domeniul iubirii. Pe de o parte pentru a trăi prezentul cu pasiune și, pe de altă parte, pentru a-ți descoperi plentitudinea vitală înainte de a dori să o împărtășești sau să o cauți într-o altă persoană. Astrele te sfătuiesc să îți reprimi spiritul impulsiv pentru o mai bună înțelegere în cuplu. Dacă urmezi acest sfat, totul va fi perfect. Dacă ești singur/ă, speranța va renaște. Cu toate acestea, va fi necesar să îți măsori cuvintele pentru a nu fi interpretate greșit. Mai bine să te gândești puțin înainte de a vorbi decât să dai mai multe explicații după aceea.

În domeniul profesional, vei începe săptămâna cu dorința de a pune bazele unui loc de muncă solid în viitor. Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de colaborarea partenerilor sau colegilor. În acest sens, va trebui să îți perfecționezi abilitățile de comunicare, deoarece acestea vor avea o importanță capitală în aceste zile. Doar așa vei reuși să câștigi mai mulți bani.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei pune capăt prieteniilor, dragostei, familiei sau relațiilor sociale toxice. Nu vrei să mai suferi niciun minut în plus. Nimeni nu va mai profita bunătatea ta. Energia astrală te va face să fii mai detașat față de persoana iubită. Ai nevoie de mai mult spațiu pentru tine, dar asta nu înseamnă că îți vei ignora partenerul/a. Pur și simplu nu veți mai fi lipiți unul de celălalt tot timpul.

Te afli într-un moment de cotitură în ceea ce privește cariera ta. Trebuie să demolezi structuri vechi care nu îți mai aduc beneficii și să începi să construiești noi fundații. Totul ar trebui să se concentreze asupra vocației tale. Schimbă-ți jobul sau începe propria afacere, asigură-te că te afli într-un mediu de lucru care te face fericit/ă și care te satisface financiar. Un apel îți va aduce vești neplăcute în weekend, soluționarea unei probleme mai vechi nu va fi posibil decât prin achitarea unei sume semnificative de bani pe care nu ai luat-o în calcul.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod