Horoscopul săptămânii 22-28 februarie. O iubire la prima vedere se zărește la orizont pentru Taur

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă acum, săptămână aceasta vei întâlni situații care îți vor înviora viața sentimentală. Vei da frâu liber plăcerii și te vei lăsa ghidat/ă de nevoi și dorințe. Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele îmbunătățesc dialogul cu persoana iubită, comunicarea dintre voi fiind mai productivă și mai cuprinzătoare. Acest lucru va favoriza foarte mult înțelegerea, respectul și acceptarea în cuplu.

Situația ta financiară se arată pozitivă în această săptămână, în sensul că vei găsi soluții bune pentru gestionarea banilor. Există vești bune în perspectivă, negocierile se îndreaptă spre avantajul tău. De asemenea, pragmatismul tău nu va da greș, vei vedea clar tot ceea ce înseamnă eroarea cifrelor și abuzul de putere.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Comunicarea din cuplu este îmbogățită cu nuanțe noi, axându-te mai mult pe sensibilitatea partenerului/ei de viață. Acest lucru se datorează faptului că arăți mai multă deschidere față de persoana iubită, schimbându-ți modul de a iubi. Astrele vor provoca situații care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de înțelegere. Dacă ești singur/ă, șansele unei iubiri la prima vedere menite să dureze sunt mari.

Vei avea suficientă energie și determinare pentru a-ți îmbunătăți situația financiară în această săptămână. Vrei să meriți pe deplin ascensiunea. Ideal ar fi să iei inițiativa în toate proiectele care au legătură cu banii. Succesul va ajunge la tine dacă ești dispus/ă să depui eforturile necesare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea noroc în această săptămână, mai ales dacă ești singur/ă. Îți vei pune calitățile în valoare și vei ști cum să maschezi ce consideri neatrăgător la tine. Vei atrage mai ușor către tine oameni care corespund concepțiilor tale despre dragoste. Cu toate acestea, astrele te pot împiedica să urmezi o direcție fermă și definitivă. În acest caz, nu îți va face rău să rămâi o vreme în tatonări cu cineva pe care îl placi.

Situația ta financiară va urma un curs relativ armonios în această săptămână. Nu există nimic care să te îngrijoreze nici acum, nici pe viitor. Acest lucru îți oferă liniștea necesară pentru a avansa în proiectele tale. Concentrându-te pe strategii pe termen lung, vei atrage șanse mari pentru tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va fi un obiectiv major în această săptămână. Într-adevăr, vei simți nevoia să evoluezi în ceea ce privește viața ta sentimentală și vei face orice în această privință. Rezultatul va consta în mai multă spontaneitate, căldură și tandrețe în cuplu. Idealurile tale romantice ies la iveală.

Ambițiile tale în ceea ce privește banii vor lua o pauză săptămâna aceasta. E suficient să ai stabilitate pentru moment, iar în timp poți reveni la planurile tale în scopul evoluției materiale și profesionale. Problemele sentimentale și viața privată sunt mai importante acum.

Leu(22 iulie - 22 august)

Noțiunea de iubire este neclară pentru tine. Cu toate acestea, întrebările pe care ți le pui te vor duce tot mai aproape de aflarea adevărului. Astrele te încurajează să fii mai înțelegător/oare cu aspirațiile partenerului/ei. Vei fi mai deschis/ă spre dialog, însă de această dată spre un dialog eficient și sănătos, nu spre unul care se poate confunda foarte ușor cu un interogatoriu.

În această săptămână vei avea dorințe care pot crea cheltuieli inutile. Se poate ca o relație de-a ta să fie costisitoare, depinde doar de tine să rămâi în echilibru cu bugetul tău și, mai ales, cu realitatea. Indiferent că este vorba de copii, părinți sau partener, a sosit momentul să începi să mai spui și nu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să iei decizii urgente în această săptămână. Te vei confrunta cu situații care necesită explicații și lămuriri suplimentare. Anturajul tău joacă un rol extrem de important în soarta relației tale amoroase. Se pare că valorile, speranțele și planurile tale sunt destul de diferite față de cele ale partenerului/ei.

Săptămâna aceasta trebuie făcute cheltuieli imediate pentru a evita neplăceri suplimentare, care se referă în special la locuința ta. Vei avea tendința de a decide de unul singur direcția bugetului, chiar dacă ai o familie și veniturile sunt la comun. Fii atent/ă, s-ar putea să primești reproșuri din această cauză.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Cele mai norocoase zodii în dragoste în anul Bivolului de Metal

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Rezultatele alegerilor tale încep să se vadă și nu e neapărat de bine. Te vei confrunta cu situații care vor necesita o doză mai mare de efort pentru a te face înțeles/easă și respectat/ă în cuplu. Dacă ești singur/ă, orice aventură sau flirt te poate ajuta să scapi de trecut.

Astrele te vor ajuta să pui capăt situațiilor care te fac să pierzi bani inutil. Vei ști cum să închizi câteva robinete și să îți reorientezi bugetul către cel mai bun dintre cele mai importante obiective ale tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu conta pe latura ta înțeleaptă în această săptămână, deoarece vei experimenta nevoi de care nu știai. Nevoile imperative de schimbare și de reînnoire a bazelor relației tale se vor resimți în relația ta. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de momente extrem de pasionale luni și marți. După aceea, vei reveni la starea inițială, fiind mai temperat/ă când vine vorba de aventuri.

Șansa este cu tine în această săptămână în ceea ce privește creșterea veniturilor. Indiferent dacă vei avea mai multe de muncă, vei găsi întâmplător pe drum oportunități grozave de a evita pierderile și cheltuielile mari. Astrele te direcționează spre achiziții utile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de un climat care va favoriza împăcările și care va fi perfect pentru a înlătura diferențele dintre tine și partener/ă. Simți nevoia să te concentrezi pe aspirațiile tale și vei fi mai dornic/ă și dispus/ă să le împărtășești cu persoana iubită. Dacă faceți asta în continuare, legătura voastră va deveni mai puternică, iar neînțelegerile din trecut se vor șterge.

Problemele materiale din această săptămână îți vor deschide ochii. Acestea fiind spuse, vei căuta stabilitate și siguranță. Și, ca rezultat, vei fi mai atent/ă la echilibrul financiar, în special în găsirea unei modalități mai eficiente de gestionare a bugetului. Vei progresa rapid dacă ceri sfaturi avizate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei simți o nevoie mai mare de a comunica mai mult și mai clar cu partenerul/a, de a vorbi despre dorințele tale și de a-ți transmite direct mesajele. Acesta este momentul perfect pentru a pune capăt neînțelegerilor, pentru a soluționa un conflict sau pentru a minimiza situațiile tensionate.

Succesul financiar este aproape, creșterea veniturilor începe să se vadă. Este timpul să îți revendici cotizațiile și să profiți de avantajelor investițiilor tale. Imaginația te va ajuta să îți organizezi cheltuielile cu mai multă înțelepciune. Vei avea inițiative bune pentru a-ți reechilibra bugetul pe termen lung. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul/a de viață va fi mai deschis și mai sincer cu tine în această săptămână, ceea ce îți va permite să înțelegi mai bine motivele comportamentului său. Nevoia ta de adevăr începe să fie satisfăcută și te îndepărtează de complicațiile emoționale. Dacă ești singur/ă, puterea ta de seducție îți va aduce plăcere.

Circumstanțele actuale cer mobilizare din partea ta și, astfel, vei avea mai multe șanse de a obține stabilitatea financiară mult dorită. De asemenea, studiul îți vor aduce noroc în ceea ce privește banii pe viitor. Este foarte bine să fii pregătit/ă în mai multe domenii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta îți vei scoate în evidență nevoile, fapt care îți permite să devii conștient/ă de schimbările care trebuie făcute. Vei face o evaluare a vieții tale sentimentale, ceea ce te va ajuta să faci alegerile corecte. Gesturile de afecțiune și iubire te aduc mai aproape de persoana iubită, dar, este timpul să te apropii mai mult și de prietenii și familia ta, nu doar de partenerul/a de viață.

Situația ta financiară se va îmbunătăți în această săptămână. Banii pe care îi vei primi îți vor aduce confort. Puterea ta de convingere se află la cote maxime, fapt pentru care astrele te încurajează să începi negocierile cu privire la anumite proiecte în care ești implicat/ă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod