Horoscopul săptămânii 22-28 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Finalul aceste săptămâni este un prilej bun pentru reîntâlnirea cu persoanele dragi. Fie că este vorba de prieteni, rude sau partener de viaţă, cu siguranţă trebuie să găseşti un echilibru pentru a-i împăca pe toţi. Dacă eşti singur şi ezita să participi la evenimentele la care eşt invitat pentru că, astfel, poţi cunoaşte oameni care să îţi ajungă la suflet!

Începutul acestei săptămâni va fi unul bun pentru îmbogăţirea cunoştiţelor şi asimilarea informaţiilor. Participiă la toate întrunirile de la locul de muncă, mergi în delegaţii şi spune da oricărei invitaţii culturale. Chiar dacă situaţia ta financiară nu se va schimba în viitorul apropiat, este foarte important să investeşti în tine pentru a avea rezultate pe termen lung.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei fi suprasolicită din cauza muncii şi a familiei. Ai termene limită, iar Paştele bate la uşă. Pentru a reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit fără să te dai peste cap, e necesar să îi ceri ajutorul partenerului de viaţă în cazul în care acesta nu se oferă singur. Fă-ţi viaţa mai uşoară lucrând în echipă, deşi e posibil să fii nevoit să duci muncă de lămurire.

Fii cât se poate de direct în această săptămână în ceea ce priveşte banii. Chiar dacă e un subiect delicat, problemele tale financiare nu trebuie tratate cu perdea. Dacă cineva îţi cere un împrumut, nu te da peste cap pentru a-l ajuta! În caz contrar, nu vei face nimic altceva decât să îţi îngreunezi singur situaţia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei avea mai mult timp pentru dragoste. Cu cât stai mai mult alături de partener, cu atât relaţia dintre voi se va îmbunătăţi. Dacă eşti singur, astrele sunt de partea ta şi îţi scot în cale o persoană cu care te-ai putea înţelege de minune. Cu toate acestea, trebuie să faci mai mult decât să o priveşti de la distanţă!

Săptămâna aceasta vei avea unele suprize neplăcute în ceea ce priveşte banii. Unele cheltuieli imprevizibile îţi dau planurile peste cap, iar cei dragi s-ar putea să nu fie prea încântaţi de asta. Încearcă pe cât posibil să reduci din cumpărăturile pe care ţi le-ai propus să le faci, căci nu tot ce ai scris pe listă este important!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână este numai bună pentru discuţii sincere cu partenerul de viaţă. Atmosfera este una liniştită, de aceea ar trebui să profiţi de moment pentru a deschide un subiect care te preocupă. Astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să găseşti soluţiile potrivite pentru ca relaţia ta amoroasă să o ia în direcţia bună!

Nu ar strica să încerci să îţi termini toată treaba la locul de muncă încă din primele zile ale acestei săptămâni. În caz contrar, zilele libere vor fi compromise. Situaţia ta financiară nu va cunoaşte modificări în viitorul apropiat, însă nu te poţi plânge că nu te descurci cu banii!

Leu(22 iulie - 22 august)

Din cauza volumului mare de muncă din primele zile ale acestei săptămâni, dispoziţia ta va fi grav afectată. Din fericire, partenerul de viaţă e alături de tine pentru a-ţi oferi încurajările de care ai nevoie. Mai mult decât atât, afecţiunea de care dă dovadă te umple de energie pozitivă. Spre finalul săptămânii vei începe să te simţi exatraordinar, mai ales dacă eşti înconjurat de cei pe care îi iubeşti.

O relaţie tensionată cu un coleg de serviciu îţi compromite evoluţia profesională. Din păcate, deşi te aşteptai la o mărire de salariu venită prin ocuparea unei poziţii ierarhice mai bune, lucrurile nu vor sta deloc aşa. Faptul că nu poţi accepta sugestiile altora îţi îngreunează planurile pe care ţi le făcusei pentru finalul acestei săptămâni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de relaxantă pentru tine pe plan sentimental, cu mici excepţii în ziua de luni. Împreună cu partenerul de viaţă vei reuşi să atingeţi un ţel comun şi veţi fi foarte mulţumiţi de traseul vostru. Toată aceste satisfacţii vor aduce numeroase beneficii relaţiei voastre. Este important să profitaţi de ele!

Nu stai deloc bine la capitolul finanţe, iar această săptămână va fi picătura care umple paharul. Sărbătorile pascale te prind total nepregătit şi nu vei reuşi să îţi duci planurile la bun sfârşit. Încearcă pe cât posibil să compensezi lipsa darurilor şi a belşugului cu mai multă iubire, afecţiune şi timp pentru cei dragi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă lucrurile ar trebui să meargă excelent între tine şi partenerul de viaţă, se pare că nu e chiar aşa. Nu reuşeşti să te relaxezi şi să te deconectezi de la muncă, lucru care intervine între voi doi. Încearcă pe cât posibil să profiţi de zilele libere pentru a-i acorda mai multă atenţie, are nevoie de asta!

Paştele acesta va fi unul neobişnuit pentru tine din cauza faptului că nu mai ai banii de altădată. Cu toate acestea, ai o scuză plauzibilă pentru a nu-ţi mai vizita toate rudele sau pentru a le face darurile cu care i-ai obişnuit ani de-a rândul. Investiţiile pe care le-ai făcut recent ţi-au golit buzunarele, însă satisfacţia obţinută compensează toate lipsurile materiale din acest moment.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru romantism. Timpul liber de care te bucuri ar trebui fructificat astfel încât partenerul tău de viaţă să simtă că este important pentru tine. Dacă eşti singur, dar nu vrei să schimbi acest lucru, cel mai probabil te vei înconjura de prieteni şi de familie astfel încât să nu simţi nevoia de nimic altceva.

Nu sunt veşti prea bune pentru tine în ceea ce priveşte situaţia financiară în primele zile ale acestei săptămâni. Cheltuielile sunt mai mari decât în mod normal, de aceea ai tendinţa de a refuza orice invitaţie în scop recreativ pe care o primeşti. Gândeşte-te că este Paştele şi că este important să stai alături de cei dragi, aşa că eforturile merită din plin!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână. E posibil să fie vorba despre mărirea familiei, iar acum este momentul perfect pentru a face marele anunţ. Toţi cei dragi vor fi extrem de fericiţi pentru tine şi partenerul de viaţă, însă nu aceasta ar trebui să fie satisfacţia ta. Încearcă pe cât posibil să trăieşti tot ce ţi se întâmplă la intensitate maximă!

Banii sunt un punct de interes pentru tine, în special în aceste zile. Sărbătorile pascale îţi dau bugetul peste cap, iar acest lucru te deprimă puţin. Încearcă să iei decizii ghidat de sentimente în această perioadă şi să laşi regulile şi raţiunea pentru altădată!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu ignori dorinţele şi sugestiile partenerului de viaţă în această săptămână, mai ales atunci când vine vorba de planurile de Paşte. Dacă faci doar ceea ce îţi doreşti tu, cu siguranţă acesta va acumula frustrări care se vor răsfrânge ulterior asupra relaţie. Dacă eşti singur şi te înnebuneşte ideea de a nu avea pe cineva alături de tine, încearcă să îţi ocupi mereu timpul cu câte ceva!

Nu este exclus ca încă de la începutul acestei săptămâni să primeşti veşti bune în ceea ce priveşte lucrurile materiale. Fie primeşti o mărire de salariu, un bonus sau o primă de Paşte, cert este că aceşti bani vin la momentul potrivit. Cineva drag are nevoie de suportul tău financiar, iar acum chiar vei putea să i-l oferi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă în primele zile ale acestei săptămâni eşti mai sociabil decât în mod obişnuit, ai şansa să atragi atenţia unei persoane interesante. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a aborda sexul opus, dar odată ce spargi gheaţa, nimeni nu ar avea cum să nu fie încântat de tine. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, planurile pe care le face partenerul de viaţă fără să îţi ceară părerea te vor scoate din minţi!

Nu vor exista schimbări majore ale situaţiei tale financiare în această perioadă, cu toate că ai planificată o călătorie care presupune costuri suplimentare. Datorită faptului că ai început de ceva vreme să faci economii, acum nu vei fi nevoit să faci niciun efort sau să resimţi vreo micşorare a bugetului. Continuă tot aşa!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Deşi te aşteptai la o atmosferă liniştită pe plan amoros, lucrurile nu vor sta deloc aşa. Spre sfârşitul săptămânii, o bârfă va fi responsabilă pentru toate certurile şi discuţiile pătimaşe dintre tine şi partener. Din păcate, deşi nu vrei să recunoşti asta, relaţia voastră va fi destabilizată, iar pe termen lung chiar s-ar putea ajunge la despărţire.  

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi foarte bune pentru tine în ceea ce priveşte cariera şi banii. Fie că este vorba despre un proiect de viitor sau despre un bonus pentru eficienţa ta, cert este că nu se putea un moment mai bun să se întâmple asta. Evoluţia ta este într-o continuă creştere, de aceea trebuie să ai grijă să rămâi cu picioarele pe pământ!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod