Horoscopul săptămânii 17-23 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi săptămâna în forţă, cel puţin pe plan amoros. Te afli în proces de consolidare a relaţiilor cu persoanele pe care le iubeşti şi, se pare, că rezultatele sunt mai rapide decât te aşteptai. Fie că ai un partener de puţin timp sau o relaţie de lungă durată, cert este că în aceste zile te vei bucura de armonie şi gesturi de iubire. 

Săptămâna aceasta nu stai prea bine la capitolul bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți plangi de milă! Este foarte important să te mobilizezi și să ieși din zona de confort dacă situația ți-o impune. Un sfat din partea unui membru al familiei tale te va ajuta să iei până la urmă decizia bună. Nu exclude din start reorientarea profesională! 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta trebuie să acorzi o mai mare atenție vieții tale sentimentale.  Ar trebui să renunți la planuri și să profiți de spontaneitatea care te caracterizează. Nimic nu poate sta în calea fericirii voastre dacă reușiți să trăiți clipa. În cazul în care ești singur, nu ezita sa îți faci tot mai mulți prieteni!

În această săptămână vei avea parte de o șansă pe care ai face bine să nu o ratezi! Chiar dacă vei fi destul de ocupat la locul de muncă, fii cu ochii în patru la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. O nformație spusă de o un coleg sau un șef poate fi foarte prețiosă și îți poate îmbunătăți situația financiară. 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână se anunță conflicte în cuplu. Cel mai probabil, tensiunile dintre tine și partener se rezumă la tăcere, indiferență și ignorare, și nicidecum răfuieli vulcanice. Dacă ești singur, e rost de întâlniri și de distracție, însă fără să te implici sentimental. Acest lucru este în beneficiul tău, în special dacă ai trecut recent printr-o despărțire. 

Primele zile ale acestei săptămâni se anunță mai grele decât te așteptai. Se pare că un eveniment neașteptat îți va da planurile peste cap, dar mai ales situația financiară. Bugetul tău atent planificat va suferi scăderi drastice, însă dacă rămâi pozitiv, vei reuși să te redresezi în cel mai scurt timp.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu este o săptămână prea bună pentru tine în ceea ce priveşte dragostea. Se pare că problemele dintre tine şi partener s-au înteţit, lucru care vă îngreunează comunicarea din ce în ce mai mult. Fără să vorbiţi între voi, nu veţi putea să găsiţi vreo cale de scăpare. Dacă eşti singur, concentrează-te mai mult pe dezvoltarea personală şi lucrează la stima de sine!

Această perioadă nu va fi una prea bună, cel puțin nu din punct de vedere financiar. Dacă vrei să schimbi cursul lucrurilor, ar trebui să dai dovadă de mai multă determinare. La locul de muncă e necesar să faci tot ce ține de tine pentru a-ți duce sarcinile la bun sfârșit, altfel șefii tăi te vor taxa! 

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână bună pentru prietenii şi parteneriatele profesionale noi, însă nu pentru a încerca să te implici într-o relaţie amoroasă cu cineva. Din fericire, astrele îţi călăuzesc paşii şi te ajută să stai departe de persoanele nepotrivite. Dacă eşti implicat într-o relaţie, cel mai probabil te simţi blocat şi ai vrea să încerci altceva.

Aroganța ta caracteristică îți poate crea neplăceri în această săptămână. Posibil să ratezi oportunități profesionale grozave din cauza comportamentului tău superior, pe care cei din jurul tău nu îl mai pot suporta. Nu este exclus să fii eliminat din echipa de muncă actuală și, de asemenea, să fii ocolit atunci când vine vorba de evenimente sociale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una spectaculoasă pentru tine. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, te bucuri, poate, de cea mai frumoasă perioadă din viaţa ta. Se pare că tu şi partenerul tău aţi ajuns la acel echilibru care vă poartă fără să vă daţi seama spre o altă etapă a relaţiei voastre. Se anunţă numai veşti bune pentru tine. 

Săptămâna aceasta vei fi ușor descumpănit din cauza unor evenimente care au loc pe plan profesional. E posibil să primești fie o veste proastă, fie o veste bună pe care, oricum, o vei trata cu scepticism. Încearcă să nu mai pui răul înainte întotdeauna, altfel vei atrage energia negativă asupra ta. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sacrificiile pe care le-ai făcut pentru partenerul tău de viaţă vor fi răsplătite în această săptămână. Chiar dacă le-ai făcut pentru liniştea şi bunăstarea relaţiei voastre şi, nicidecum, pentru a primi ceva la schimb, e clar că există o dreptate divină undeva. Cel mai probabil, ceea ce vei primi va fi un lucru material, însă unul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna şi la care nici nu îndrăzneai să speri.

Nu o duci nici rău cu banii, dar nici bine. Săptămâna aceasta vei primi totuși o veste care te va mai liniști puțin în ceea ce privește situația ta financiară. Chiar dacă acum câștigi cât să te poți descurca modest, în viitorul apropiat totul se va schimba mult în bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În acest început de săptămână vei avea ghinionul de a întâlni o persoană care îţi poate influenţa în mod negativ relaţia amoroasă. Dacă cuplul din care faci parte este unul clădit recent, aşadar nu e foarte bine sudat, atunci e posibil să se ajungă la despărţire. În cazul în care ai o relaţie de lungă durată, şansele ca aceasta să se destrame vor fi mult mai mici. Cu toate acestea, nu este exclus să vă zguduie bine!

Faptul că ești o persoană răzbunătoare, îi poate face pe cei fin jurul tău să te ocolească. Și deși ești foarte bun în ceea ce faci pe plan profesional, vei rata multe oportunități din cauza renumelui tău. Încească să fii mai temperat în ceea ce privește relațiile cu colegii sau, altfel, îți vei sabota singur evoluția! 

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta te vei enerva destul de uşor pe partenerul de viaţă, iar acest lucru îl poate pune pe fugă. Astrele te sfătuiesc să nu mai fii atât de impulsiv dacă nu vrei să rămâi singur. Chiar dacă ţi se pare o joacă, nu e deloc aşa! Dacă eşti singur, e necesar să renunţi la pretenţiile exagerate dacă vrei să îţi găseşti pe cineva alături de care să trăieşti o poveste de iubire.

Nu ar strica să te concentrezi mai mult pe ceea ce te pasionează. Aceste zile pot fi favorabile pentru tine în ceea ce privește banii, dar doar dacă muncești de drag. În cazul care job-ul pe care îl ai este doar pentru a-ți asigura bunăstarea materială, atunci trebuie să știi că, astfel, nu vei reuși să anungi acolo unde îți direști!

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi bune pentru tine în ceea ce priveşte liniştea sufletească. Se pare că responsabil pentru starea ta de bine este partenerul tău care te răsfaţă şi este mai romantice decât în mod normal. Chiar dacă ţi se va părea suspect comportamentul lui, încearcă să nu găseşti nod în papură, ci doar să te bucuri de ceea ce primeşti.

Zilele acestei săptămâni vor fi pline de încărcătură emoțională. E posibil ca o persoană dragă sau una pe care abia o vei cunoște să te sensibilizeze cu povestea ei de viață. Faptul că ai sau nu bani deja nu mai este inportant în aceate condiții, pentru că vei face tot posibilul să îi rezolvi problemele financiare. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această perioadă, nu îți stă deloc gândul la dragoste adevărată și la relații serioase. Se pare că îți dorești mai multă distracție, mai multe experiențe noi și aventuri amoroase chir interzise. Cu toate acestea, încearcă să nu rănești pe nimeni cu acțiunile tale. La urma urmei, totul se plătește!  

Primele două zile ale acestei săptămâni vor fi destul de dificile pentru tine, pentru că vei fi nevoit să faci față unor provocări financiare greu de imaginat. Un eveniment mai puțin plăcut îți va goli buzunarele, însă cu toate astea, vei reuși să vezi partea plină a paharului. Pui preț pe sănătate mai mult decât pe orice altceva, de aceea lucrurile materiale te vor interesa prea puțin! 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul plin de dovezi de iubire și gesturi romantice din partea partenerului sau a admiratorilor. Se pare că vocea rațiunii îți șoptește că nu trebuie să crezi chiar orice și să nu te lași manipulat de vorbe frumoase. Atât timp cât acestea nu sunt susținute de fapte, nu le da nicio șansă celor care le spun! 

Nu o duci deloc rău cu banii, de aceea nu ar strica să fii mai darnic cu cei din jurul tău. Dacă vezi că cineva are nevoie de ajutor, nu ezita să îi fii alături. Și, cel mai important lucru, nu o face dacă aștepți ceva la schimb. Există o dreptate divină în care ar trebui să crezi, trebuie doar să acționezi cu mai multă bunătate.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod