Horoscopul săptămânii 15-21 martie. Zile excelente pentru Taur

Taurul traversează o săptămână excelentă!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu întâlnești pe nimeni și te simți cam singur/ă. Frecventează cercurile sociale obișnuite, deoarece săptămâna aceasta s-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor tăi. Nu te aștepta la prea mult, însă sunt semne bune.

Fii mai atent/ă la bani și încearcă să ții o evidență clară a acestora, deoarece doar așa vei putea acționa corect în cazul apariției unor dificultăți. Un credit neachitat sau o datorie pe care preferi să o anticipezi decât să te supui unei situații nedorite. Această săptămână prezintă o oportunitate de a-ți îmbunătăți situația financiară. Chiar dacă suma pe care ai investit-o nu este colosală, curând îți va aduce niște bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te izola, pentru că săptămâna aceasta e rost de acțiune și distracție. Întâlnirile romantice sunt favorizate și promițătoare. Nu vei încheia săptămâna de unul/una singur/ă, ci mai degrabă într-o companie bună. Dacă ești implicat/ă într-o relație, profită de climatul armonios pentru a uita de griji și pentru a gusta împreună cu partenerul/a din fructele unei legături redescoperite.

Este dificil să-ți imaginezi o situație financiară mai bună decât a ta. Portofelul tău este plin până la refuz. Având în vedere veștile bune pe care le primești în cele din urmă, poți lua în considerare unele investiții semnificative. Pe lângă asta, încearcă să savirezi la maximum această perioadă de împlinire, care este destul de rară în zilele noastre.

Citește și: Ce îl face cu adevărat fericit, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ești prea fericit/ă în ceea ce privește dragostea. Multe îndoieli sau întrebări îți chinuiesc sufletul și suferi. Trebuie să știi că suspiciunile nu vor face decât să creeze un disconfort și mai mare și vor înrăutăți lucrurile. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să vorbești cu calm despre sentimentele tale. Doar exprimarea lor, sau chiar notarea lor, va dezamorsa problemele reale.

Uneori, situația ta financiară urmează aceleași curbe, cu suișuri și coborâșuri. În prezent, în mod clar, aceasta nu se află în cele mai bune condiții. Dar, după ce vei atinge minimul istoric, vei fi obligat/ă să revii. Trebuie doar să crezi în reușită și să fii optimist/ă, este primul pas, care este cel mai dificil, dar cel mai important.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești susținut/ă în viața ta amoroasă, relația cu partenerul/a de viață fiind una bazată pe încredere și profunzime. Cauți să îți transformi visurile și speranțele în realitate. Se pare că ești pe drumul cel bun pentru a obține o mare satisfacție. Viața ta sentimentală evoluează către o atmosferă fascinantă, deoarece ești seducător/oare și nu lași pe nimeni indiferent.

Dacă nu îți plac economiile, ai noroc, deoarece săptămâna aceasta este plină de speranță în ceea ce privește banii. O organizare fără cusur și un management exemplar te vor duce tot mai aproape de succes. S-ar putea să primești o sumă surprinzătoare de bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te bazezi pe ceea ce ai învățat, cu excepția faptului că e în interesul tău să îți modifici comportamentul înainte ca o furtună să facă ravagii în relația ta amoroasă. Reinventează-te, oferă-le oamenilor o nouă șansă, loialitatea este cuvântul cheie săptămâna aceasta. Bucură-te de viață trăindu-ți intens iubirea, dă-ți frâu liber! Dacă ești singur/ă, la jumătatea săptămânii apare o ocazie de cucerire, dragostea plutește în aer!

Vor apărea oportunități. Evoluția situației tale financiare constă în capacitatea ta de a sorta grâul de pleavă. Judecata ta nu este foarte bună, deoarece este influențată de alți oameni. Săptămâna aceasta va trebui să iei frâiele în ambele mâini și să nu te lași manipulat/ă de promisiunile care ți se fac.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fie că ești implicat/ă într-o relație sau ești singur/ă, șansele să fii fericit/ă sunt mari în această săptămână. Ești seducător/oare, prezența ta e căutată, iar cei din jurul tău se gândesc mult la tine. Viața îți zâmbește, meriți pe deplin toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ta. Inspiri și întruchipezi dragostea!

Confortul tău financiar este asigurat și acest lucru oferă vieții tale o liniște binemeritată. Relațiile din viața personală sunt ideală și te ajută să evoluezi profesional și financiar. La locul de muncă predomină armonia, ești generos/oasă cu timpul și experiența ta și primești dublu în schimb. 

Citește și: Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Stimulează-ți libidoul și armonia conjugală, făcându-ți timp pentru tine și pentru relația în care ești implicat/ă. Oprește-ți telefonul mobil, televizorul și nu-ți mai citi mailurile în fiecare seară. Tot acest timp câștigat ar trebui să se transforme în momente de calitate alături de partener/ă. Povestea ta de dragoste este esențială pentru echilibrul tău, așa că pune preț pe ea!

Ești foarte generos/oasă cu cei din jurul tău în această săptămână, dar venitul tău nu este nelimitat, fii conștient/ de acest lucru. Nu te abții din a le face cadouri celor pe care îi iubești, dar te-ai gândit la consecințele inevitabile? Urmează calea înțeleciunii și mai presus de orice fii responsabil/ă când vine vorba de bani!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aspectele planetare ale acestei săptămâni te fac să experimetezi trăiri și sentimente puternice și mai profunde. Provocarea este să recunoști ceea ce trebuie pus la îndoială, păstrând în același timp ceea ce corespunde cu adevărat aspirațiilor tale. Vrei să-ți exprimi personalitatea păstrând în același timp echilibrul relațiilor tale romantice și familiale. Îți poți evidenția punctele forte și îți poți defini clar așteptările sentimentale.

Fericire absolută! Ce poate fi mai frumos decât să nu mai ai grija banilor? Te trezești dintr-un somn lung săptămâna aceasta și lumea ta este brusc superbă. Întâlnești numeroase oportunități acum pentru că ai muncit foarte mult pentru a găsi un echilibru, iar acum rezultatul depășește cele mai exigente așteptări.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să iei o pauză! Indiferent dacă e de scurtă durată sau nu, nu îți irosi energia cu tot felul de evenimente. Dacă nu ai chef să te întâlnești cu cineva, nu o face, nu e mare lucru să refuzi. Săptămâna este liniștită, profită de ocazie pentru a te odihni. Să te protejezi de tensiune este un lucru foarte bun.

Nu trebuie să îți faci griji, săptămâna aceasta nu întâmpini dificultăți financiare. Conturile tale sunt în regulă, dar ți se recomandă să fii prudent/ă. De asemenea, venitul partenerului/ei de viață este un plus de mare ajutor pentru bunăstarea familiei.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele îți deschid uși noi și au grijă de viața ta amoroasă. Împodobit/ă cu toate harurile, afișezi o sete de cucerire și un entuziasm reînnoit. Dacă ești singur/ă, așteaptă-te la o săptămână plină de emoții și dedicată în totalitate plăcerii. Acest lucru te va îndepărta de toate grijile profesionale și va alunga plictiseala.

Ești stresat/ă din cauza carierei tale, însă rezultatele vor fi unele bune. Te vei dezvolta profesional destul de mult, iar acest lucru va veni cu o creștere salarială. Flerul tău în afaceri lovește din nou, așadar dacă ai ceva bani puși deoparte, este momentul să investești.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele îți garantează o comunicare fluidă și excelezi în arta de a crea noi relații și legături. De asemenea, te axezi pe grija de sine și pe satisfacerea propriilor dorințe. Magnetismul tău ar trebui să îți aducă succese frumoase în ceea ce privește potențialii tăi admiratori.

În această săptămână nu vei obține rezultate financiare extraordinare, dar asta nu înseamnă că totul va merge prost. O situație de regularizat, un împrumut de returnat, ai grijă de fiecare detaliu în parte fără a pierde vreodată din vedere obiectivele tale. Punctul tău forte este pacea ta sufletească.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta amoroasă strălucește și zâmbetul tău nu-ți părăsește niciodată chipul în această săptămână. Îi uimești pe cei din jur! De optimismul tău nu beneficiază doar partenerul/a de viață, ci și viața ta profesională sau socială. Dacă în dragoste o duci bine, totul merge bine. Dacă ești singur/ă, ai energia unui titan pentru a realiza fapte, inclusiv găsirea persoanei iubite.

Cele mai sălbatice dorințe se pot împlini săptămână aceasta. Ai suficiente economii pentru a face tot ce îți dorești. Inițiativele imobiliare sau profesionale sunt favorizate și acum poți face alegeri durabile datorită bazei financiare confortabile de care te bucuri în acest moment. Ține-ți respirația, te așteaptă surprize plăcute mari legate de bani.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod