Horoscopul săptămânii 14-20 ianuarie. Află ce te aşteaptă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atmosfera din sânul familiei nu va fi una prea plăcută în această săptămână. De aceea, astrele îţi recomandă să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Nu e cazul să contraataci pe nimeni, indiferent de subiectul dezbătut. Dacă partenerul tău reacţionează la nervi şi are un limbaj sau un ton agresiv, încearcă să îi oferi spaţiu şi să revii după ce se calmează.

Vei avea prea multe de făcut în această săptămână şi, cel mai probabil, nu vei reuşi să le cuprinzi pe toate. Chiar dacă nu îţi dai seama, pe lângă tine ar putea trece oportunităţi profesionale grozave. Nu o duci rău cu banii, dar e păcat să poţi câştiga mai mult şi să nu fii atent la şansele care ţi se oferă. Încearcă să te organizezi mai bine, astfel te vei concentra mai bine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta nu îi vei tolera partenerului nicio reacţie deplasată şi nicidecum nu vei accepta să fii tratat de sus. Din păcate, relaţia dintre voi se deteriorează pe zi ce trece şi pare că nu mai este nimic de făcut. Nu vă lăsaţi ghidaţi de impulsivitate şi nu luaţi decizii la nervi! Dacă eşti singur, iubirea nu este un punct de interes pentru tine în acest moment.

Situaţia ta profesională este una destul de bună, aşa că nici cu banii nu ai cum să o duci rău. Dacă eşti angajat de curând, încearcă să nu îţi tratezi noii colegi cu superioritate. Dacă vei lega prietenii cu cei din jurul tău, atmosfera va fi plăcută şi vei putea da ranadament la job. Toate sunt în strânsă legătură, aşa că gândeşte bine înainte de a acţiona!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vor exista discuţii cu partenerul de viaţă pe tema banilor. Problema nu este că sunt prea puţini, ci că sunt prea mulţi şi nu mai ştiţi cum să îi gestionaţi. Încercaţi să discutaţi calm de fiecare dată, pentru că ar fi şi păcat ca o bucurie să fie umbrită de neplăceri ce pot fi evitate atât de uşor.

Situaţia ta financiară este una excelentă, dar nu ştii să te bucuri de ea aşa cum trebuie. Din păcate, nu reuşeşti să îţi gestionezi banii aşa cum ar trebui, iar acesta poate fi motiv de ceartă cu o persoană apropiată. Este foarte important să ceri un ajutor specializat pentru a investi când trebuie şi în ce trebuie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti destul de nemulţumit de faptul că nu primeşti ceea ce oferi în relaţia în care eşti implicat. Partenerul tău de viaţă pare că are cu totul alte preocupări, iar tu te simţi extrem de neglijat. Nu porni de la ideea că cerşeşti atenţie dacă îi spui care sunt nevoile tale, pentru că e posibil ca el să nu facă nimic din toate astea intenţionat, ci pur şi simplu nu îşi dă seama.

Săptămâna aceasta vei avea de înfruntat un episod mai puţin plăcut la locul de muncă. E posibil sa fie vorba despre o ameninţare sau chiar de o concediere, din păcate. Cu toate că pare tragic la început, această situaţie ar putea avea un final extrem de fericit. Ai răbdare şi, în timp, lucrurile se vor aşeza aşa cum trebuie pentru tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa ta socială înfloreşte pe zi ce trece, iar dacă eşti singur, ai toate şansele să cunoşti o persoană cu aceleaşi preocupări şi planuri de viitor ca şi tine. Este foarte important ca între tine şi viitorul partener să existe tot mai multe puncte comune, aşa că ai grijă la alegerile pe care le faci. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei avea de furcă cu rudele iubitului sau iubitei.

Ca de fiecare dată, orice plan de-al tău ajunge să se concretizeze. Desprea asta e vorba şi în aceste zile. Decizi ca în această săptămână să îţi dezvălui ideile la locul de muncă, iar şefii tăi vor fi mai mult decât impresionaţi. Nici nu vor aştepta să afle rezultatele că te vor şi recompensa pentru iniţiativele tale inedite şi curajoase.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de suportul partenerului de viaţă atunci când simţi că nimic nu merge bine pentru tine. Eşti într-o perioadă în care te simţi deprimat, fără să ai neapărat un motiv serios. Duci totul la extreme chiar şi de la cea mai mică veste proastă, dar ai norocul să ai alături pe cineva care ştie ce să facă pentru a te scoate din această stare.

Ai din ce în ce mai puţini bani, iar acest lucru te deprimă. Deşi ai investit tot ce aveai cu cap, te îngrozeşte ideea că portofelul este gol. Te simţeai mult mai bine înainte pentru că ştiai că ai o rezervă în caz de evenimente neprevpzute. Acum totul este un haos şi o nesiguranţă pentru tine. Pentru a-ţi recăpăta încrederea şi optimismul, fă o schimbare pe plan profesional!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi puţin mai linişte pe plan sentimental pentru tine. Viaţa de familie nu te împlineşte şi simţi că mai ai nevoie de încă ceva pentru a fi fericit. Din fericire, o simplă discuţie sinceră cu partenerul de viaţă va rezolva orice problemă.  Dacă eşti singur, ai tendinţa de a căuta un viitor partener în locuri total nepotrivite. Astrele îţi recomandă să te reorientezi!

Iei decizii fără să gândeşti prea mult în această săptămână, cu toate că nu îţi stă în caracter. Pare că eşti orbit şi vrei să îţi atingi cu tot dinadinsul un ţel, indiferent de cum ajungi acolo. Vestea proastă este că, deşi toţi cei dragi încearcă să îţi deschidă ochii, tu nu asculţi de nimeni şi te laşi ghidat doar de tine. Rezultatele vor fi o surpriză pentru toată lumea, inclusiv pentru tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu îţi expui părerea despre lucruri care nu te privesc, în special dacă este vorba despre rudele ori prietenii partenerului de viaţă. În caz contrar, acesta ar putea să se simtă lezat şi să aibă o reacţie agresivă faţă de tine. Dacă eşti singur, priveşte cu optimism spre viitor şi nu te gândi că nu meriţi să ai parte de iubire.

Nu o duci rău cu banii, iar cei din jurul tău o ştiu foarte bine. Dacă sesizezi că mai multe persoane vor să se împrietenească brusc cu tine, atunci deschide bine ochii şi fii sceptic cu privire la intenţiile lor. Nimeni care te ştie de puţină vremea nu ar îndrăzni să îţi ceară bani, aşa că întreabă-te de ce ar face-o cineva? Nu ajuta pe nimeni financiar în aceste zile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta sentimentală este perfectă. Chiar dacă între tine şi partener mai apar tensiuni din când în când, aveţi cea mai bună tehnică de a le rezolva. O activitate intensă în dormitor este ceea ce funcţionează pentru voi în orice situaţie. Dacă eşti singur şi trebuie să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, nu ezita să îţi îndrepţi atenţia şi către admiratori.

Nu ar strica să te plimbi şi să te distrezi mai mult în aceste zile. Ai suficienţi bani cât să îţi permiţi ceva inedit o dată la câteva luni, aşa că de ce să nu o faci? Invită-ţi prietenii în oraş şi fă ca seara să fie de pomină. Dacă faci cinste, nu înseamnă că eşti mai naiv ca ceilalţi din grupul tău. Fericirea ta merită costul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Între tine şi partenerul de viaţă există probleme care par să nu fie deloc simple. Dacă le lăsaţi nerezolvate sau le ascundeţi sub preş, cu siguranţă viitorul vostru nu sună bine. Indiferent dacă este vorba despre bani sau despre dorinţe diferite asupra viitorului, cert este că nu comunicaţi sufiecient. Astrele spun că aici este cheia!

În aceste zile îţi vei dezvălui abilităţile de lider fără vreo intenţie, însă ai toate şansele să obţii un rezultat la care nici nu visai. Nu ar fi de mirare să fii vazut exact la momentul potrivit de către cineva care are putere de decizie asupra ta. Dacă te trezeşti a doua zi ca fiind şeful echipei cu care ai lucrat până acum, trebuie să ştii că nu e doar un vis!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti mult prea încăpăţânat, iar partenerul de viaţă ar putea să izbucnească în aceste zile. Încearcă să asculţi atunci când îţi spune să fii mai calm, pentru că îţi faci singur rău. Dacă te-ai despărţit recent de cineva, fă tot posibilul să uiţi trecutul şi concentrează-te pe viitor. Chiar dacă nu vrei să te mai implici prea curând într-o altă relaţie, asta nu înseamnă că trebuie să regreţi ce ai avut.

Indiferent de cheltuielile pe care le ai în aceste zile, vei face tot posibilul să ajuţi cu bani pe cineva drag. Empatizezi cu oamenii din jurul tău, aşa că problemele lor nu au cum să nu te afecteze. Chiar dacă vei fi nevoit să renunţi la unele lucruri personale, mulţumirea pe care o vei simţi după va fi de zece ori mai mare. Fă ce îţi spune inima!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi destul de liniştită pentru tine în ceea ce priveşte dragostea. Nu vor avea loc evenimente notabile, dar nici nu se poate spune că relaţia ta e una monotonă. Eşti mulţumit şi nu vrei să schimbi nimic în acest moment. Dacă eşti singur şi în căutare de iubire, nu te arunca în braţele primei persoane care îţi face un compliment!

Cu cât câştigi mai mulţi bani, cu atât devii mai cheltuitor. Chiar dacă pe de o parte acest lucru este perfect normal, pentru că îţi creşte standardul de viaţă, pe de altă parte ignori complet ideea de economie. O persoană cu mai multă experienţă de viaţă îţi va da sfaturi valoroase cu privore la bani, ţine doar de tine dacă le iei în considerare sau nu!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod