Horoscopul săptămânii 12-18 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Evenimentele pozitive nu vor întârzia să apară în această săptămână. Se pare că vei avea mult noroc pe plan amoros, în cazul în care eşti singur. Singura problemă este că ar trebui să îţi depăşeşti ruşinea şi teama de refuz, doar aşa vei reuşi să întâlneşti persoane care merită cu adevărat să intre în viaţa ta. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei fi tentat să ignori sentimentele persoanei iubite, cu riscul de a destabiliza relaţia.

Se pare că această săptămână este una bună pentru tine în ceea ce privește sectorul financiar. Nu ar strica, totuși, să dai dovadă de mai multă înțelegere atunci când vine vorba de ideile colegilor sau partenerilor de afaceri. E necesar să faci unele compromisuri dacă vrei să îți atingi un vis măreț.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta te vei axa mai mult pe carieră şi bani, dar asta nu înseamnă că îţi vei ignora total viaţa sentimentală. Partenerul tău are parte de tratamentul pe care îl merită din partea ta şi nu se va simţi neglijat sau dat la o parte. Dacă eşti singur, urmează o perioadă mai grea pentru tine în ceea ce priveşte psihicul, de aceea ai nevoie de ajutor!

Aptitudinile tale vor fi remarcate în această săptămână de multă lume. Vei primi oferte care mai de care mai tentante, însă în final, tot loialitatea va câștiga. Chiar dacă ai putea obține mai mulți bani, rămâi fidel oamenilor care ți-au dat șansa să crești. Cel puțin pentru moment, faci această alegere!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atmosfera din această săptămână depinde doar de tine. Modul în care tratezi şi încerci să rezolvi problemele care apar între tine şi partener are o mare influenţă asupra viitorului relaţiei voastre. Dacă reuşeşti să comunici mai mult şi mai sincer, nu ar trebui să te sperie nimic din ce se poate întâmpla!

Sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu în acest început de săptămână. Se pare că nimic nu te poate opri atunci când vine vorba de țelurile tale profesionale. Vrei să câștigi bani mai mulți, așa că investești în tine și încerci să înveți tot mai multe lucruri noi. Schimburile de experiență sau cursurile de specializare sunt ceea ce îți trebuie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de intense pe plan sentimental. Se pare că între tine şi partenerul de viaţă există o încordare inexplicabilă. Motivul principal al certurilor dintre voi este gelozia, fără doar şi poate. Dacă cel de lângă tine nu are încredere în tine, e timpul să iei atitudine!

Orice parteneriat riscă să se strice în această săptămână dacă nu dai dovadă de amabilitate și înțelegere. Faptul că refuzi din start ideile celor din jur, te va poziționa în defavoarea ta. Ai putea avea minusuri în ceea ce privește situația ta financiară, iar cum banii sunt atât de importanți, nu poți risca!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să intri în competiţie directă cu partenerul de viaţă. În ultima vreme, acesta s-a bucurat de mai multă popularitate decât tine şi începi să devii gelos. Îi declari război şi nimeni nu ştie ce va ieşi din asta! Dacă eşti singur, vei avea şansa să descoperi un lucru interesant care te poate ajuta să cucereşti persoana dorită.

Chiar dacă ai nevoie de bani, este foarte important să îi obții corect. Nu sabota pe nimeni în această săptămână, pentru că altfel vei avea tot tu de suferit într-un final. Se pare că partenerul de viață sau un coleg de care ești apropiat te va sfătui să iei deciziile corecte. Nu ignora ce ți se spune!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Şi săptămâna aceasta te vei mai putea bucura de liniştea din sânul familiei, cu toate că începi să observi cum intensitatea sentimentelor pozitive începe să scadă. Încearcă pe cât posibil să profiţi de conjunctura în care tu şi partenerul tău vă aflaţi, astfel încărcându-vă de energie bună pentru perioade mai puţin bune!

Nu o duci deloc bine cu banii în această săptămână și, se pare, că nu vei ieși prea curând din acest impas. Datoriile se înmulțesc și, deși te așteptai la o perioadă mai grea, nu știai că va fi chiar atât de tragic. Vei fi nevoit să te împrumuți, lucru pe care ai încercat să îl eviți cât de mult posibil pe parcursul vieții tale. Cu toate acestea, trebuie să îți păstrezi optimismul și să ai răbdare, pentru că nu poți face nimic pentru a schimba situația de pe o zi pe alta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei intra deseori în conflict cu partenerul de viaţă, însă certurile vor fi uşoare şi mereu urmate de o împăcare pasională. Nu ar strica să dai dovadă de mai multă înţelegere atunci când vezi că cel de lângă tine îşi doreşte din tot sufletul ceva, chiar dacă acel lucru nu rezonează deloc cu dorinţele tale.

Nu stai deloc bine la capitolul finanțe în aceste zile. Cu toate acestea, rămâi pozitiv pentru că știi că vei scăpa curând de aceste neplăceri. Încearcă pe cât posibil să te descurci cu propriile resurse, fără să ceri bani nici măcar de la cei foarte apropiați ție!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te-ai certat recent cu partenerul de viaţă sau cu un membru al familiei tale, nu ezita să faci primul pas spre împăcare în aceste zile. Începutul acestei săptămâni este favorabili pentru socializare şi ieşiri, în special dacă eşti singur şi disponibil. Dacă ai copii, această perioadă va fi destul de extenuantă fizic şi psihic pentru tine. Încetează să le mai faci tu pe toate!

Săptămâna aceasta e rost de investiții, însă unele foarte atent calculate. Dacă ai în plan să îți achiziționezi o locuință sau un autoturism prin credit bancar, încearcă să nu alegi ceva de top. Măsura este cheia unei vieți liniștite și fericite!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca partenerul de viaţă să îţi reproşeze faptul că nu îi acorzi suficient timp sau atenţie. Faptul că te-ai axat mai mult pe carieră sau pe o altă persoană în ultima perioadă îi stârneşte gelozia sub cele mai urâte forme ale ei. Încearcă pe cât posibil să nu pui paie pe foc, ci mai degrabă să ieşi din discuţie atunci când vezi că aceasta degenerează!

Nu este o săptămână bună pentru investiții, proiecte noi sau semnat documente importante. Astrele te sfătuiesc să îți ții rezervele financiare încă la adăpost și să le utilizezi abia atunci când există garanția unui minim de siguranță. Dacă în weekend ți se cer bani cu împrumut, încearcă să găsești scuze plauzibile pentru a nu o face!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să te deranjeze orice prezenţă de sex opus care se învârte în jurul partenerul tău. Chiar dacă nu există niciun motiv pentru comportamentul tău, cert este că nu te laşi până nu îi pui pe toţi la respect. Din păcate, consecinţele se vor răsfrânge asupra relaţiei tale.

Axează-te pe hobby-urile tale, pentru că ele te pot ajuta să câștigi suplimentar. Chiar dacă nu o duci deloc rău pe plan financiar, nu ar strica să îți faci rezerve pentru eventualele zile negre. Mare parte a timpului vei încerca să găsești ideile ideale de afaceri și să îți găsești partenerii perfecți!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, pentru că astrele le ghidează paşii spre ce îşi doreşte fiecare. Aşadar, dacă eşti în căutarea unei relaţii stabile şi a unui partener pe viaţă, acum este momentul să treci la acţiune. Tot ce trebuie să faci este să le oferi o şansă celor la care în mod normal nici măcar nu te-ai uita!

Trebuie să îți calci puțin pe orgoliu în această săptămână dacă vrei să ajungi acolo unde îți dorești. Banii sunt foarte importanți pentru tine, așa că poți să renunți la unele principii de-ale tale pentru a-i obține. Faptul că ești lingușitor cu unele persoane din jurul tău nu te face un om lipsit de caracter, în special dacă acest lucru nu are consecințe negative față de nimeni!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fie că eşti implicat într-o relaţie sau eşti singur, ispitele îţi vor crea mari probleme în această săptămână. Partenerul de viaţă nu va accepta flirtul cu alte persoane, nici măcar pe cel nevinovat, şi e dispus să renunţe la tine dacă nu încetezi cu un astfel de comportament. Dacă eşti singur, socializarea cu persoana nepotrivită îţi poate da de furcă pe viitor.

Săptămâna aceasta riști să fii taxat pentru unele greșeli mai vechi pe care le-ai făcut la locul de muncă. Se pare că anumiți colegi invidioși pe parcursul tău profesional încearcă să te saboteze cu orice preț. Nu pune la suflet nimic din ce se întâmplă, pentru că șefii tăi își vor da seama până la urmă care este adevărul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod