Horoscopul lunii septembrie. Află ce ţi se pregăteşte pentru această perioadă

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va exista mai multă înţelegere pentru tine pe plan sentimental în această lună. Septembrie vine cu veşti bune şi anunţă împăcări sau îmbunătăţiri relaţionale. Vor avea loc schimbări la care nu sperai, însă cel mai probabil îţi vor modifica viaţa de familie într-una mai bună. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă ar trebui să te aştepţi la evoluţie a ei.

De luna aceasta începe să îţi meargă din ce în ce mai bine pe plan financiar. Afacerile şi jobul îţi aduc satisfacţii pe măsură, iar uneori priveşti chiar cu scepticism cât bine ţi se poate întâmpla. Te-ai axat mai mult pe profesie în ultima perioadă, iar faptul că ai muncit cu dăruire şi cu un scop precis îţi aduce rezultate spectaculoase.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine în această perioadă. Dacă eşti singură, şarmul personal te va ajuta să cucereşti pe oricine îţi propui, trebuie doar să vrei ca acest lucru să se întâmple. Dacă eşti anagajată într-o relaţie deja de multă vreme, atunci cel mai probabil vei constata că ai nevoie de ceva nou în viaţa ta intimă. Discută deschis cu partenerul de viaţă şi încercaţi cât mai repede să ieşiţi din monotonie.

Te bucuri de o lună excelentă pe plan profesional şi financiar, nici tu nu crezi cât de bine îţi merge! Vor apărea ocazii la care nu te aşteptai şi pe care le accepţi cu mult curaj şi cu optimism. Deciziile tale sunt extrem de mature şi chiar dacă îţi neglijezi celelalte aspecte ale vieţii tale, va merita din plin. Te bucuri de înţelegerea tuturor şi ai spor în toate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, luna aceasta te vei simţi din ce în ce mai sufocată de partenerul de viaţă. Faptul că nu te mai regăseşti în viaţa ta sentimentală te va determina să te gândeşti serios la viitor. E posibil să fii tentată să înşeli sau să nu te implici deloc în problemele pe care le întâmpini pe acest plan. Luna septembrie va fi una neplăcută, în care te vei simţi extrem de dezamăgită.

Munca în echipă îţi poate aduce satisfacţii majore în septembrie. Cu toate că păşeşti timid în această lună şi vei întâmpina probleme financiare, ele vor putea fi depăşite dacă eşti atentă şi chibzuită. Trebuie să fii mai descurcăreaţă în faţa dificultăţilor care te scot din zona de confort şi şă faci schimbări drastice dacă situaţia ţi-o cere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nimic nu îţi iese aşa cum ai vrea la începutul acestei luni, însă spre finalul ei, lucrurile se vor mai linişti pe plan sentimental. Este foarte important să încerci să îţi incluzi tot mai mult partenerul în activităţile plănuite de tine, dar şi de a separa mai clar viaţa profesională de cea amoroasă. Dacă eşti singură, nu se zăresc schimbări ale statutului tău actual.

Nu o duci rău cu banii luna aceasta, dar nici bine nu se poate spune. Astrele te sfătuiesc să fii cât poţi de chibzuită şi să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta doar pentru că aşa vezi că fac alţii. Te implici în proiecte noi sau abandonate şi scoţi ceva frumos din ele, însă rezultatele financiare nu se vor vedea prea curând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna septembrie va fi o perioadă extrem de neliniştită pentru tine pe plan sentimental. Relaţia ta este pusă la mari încercări, însă ai încredere şi totul se va sfârşi cu bine. Încearcă să nu acţionezi cu disperare atunci când ceva nu funcţionează aşa cum ar trebui, ci mai degrabă lasă timpul să calmeze spiritele. Dacă eşti singură, aceste zile nu sunt potrivite pentru luarea unor decizii amoroase.

Se anunţă o lună de succes pentru tine atât pe plan profesional, cât şi material. Norocul este de partea ta şi îţi scoate în faţă oportunităţi grozave fără să te chinui tu să găseşti soluţii pentru a ieşi din criză. Nici nu ştii din ce parte vin banii, însă un lucru este cert, eşti fericită la maximum. Nu fi egoistă şi nu-ţi ţine realizările doar pentru tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, poate chiar eşti căsătorită, nu este exclus să ai discuţii aprinse cu partenerul pe tema banilor. Dacă ai cheltuit peste măsură din bugetul familiei, cu siguranţă vei avea de suportat reproşurile bine meritate. Dacă eşti singură, ai putea să te îndrăgosteşti de o persoană nepotrivită pentru tine, care îţi poate complica viaţa şi care ar putea să te facă să suferi enorm.

Se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte cheltuielile luna aceasta. Situaţia ta financiară nu îţi permite să te joci cu banii, mai ales dacă ai o familie, iar bugetul este limitat. E foarte important să scapi de datoriile urgente şi să amâni achiziţiile inutile. Chiar dacă pe plan profesional te bucuri de popularitate şi respect, asta nu înseamnă că vei avea parte prea curând de o avansare sau de vreun bonus.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de o lună prea liniştită pe plan amoros, şi toate se întâmplă din cauza comportamentului tău. Nu eşti deschisă spre comunicare, alegând de cele mai multe ori să fugi de rsponsabilităţi. Este doar o chestiune de timp până când partenerul de viaţă va exploda. Dacă eşti singură, cel mai probabil va avea loc o reîmpăcare între tine şi un fost iubit de care te-ai despărţit recent.

E posibil ca luna septembrie să vină cu schimbări majore în viaţa ta profesională şi să cauţi să pleci la mai bine. Un nou loc de muncă sau un extra-job te poate scăpa de problemele financiare cu care te confrunţi încă de la începutul acestei perioade. Cu siguranţă vor exista şi unele regrete, dar beneficiile vor fi mult mai mari decât pierderile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă până acum ai avut parte de încordare pe plan sentimental, luna septembrie vine cu rezolvări pentru cele mai grave probleme cu care te-ai confruntat până acum. Brusc vei avea o urmă de speranţă şi vei avea sufieciente motive pentru a lupta să îţi atingi ţelurile. Nativii fericiţi vor avea parte de o evoluţie, pe când cei neîmpliniţi vor scăpa ce o relaţie toxică. Se anunţă veşti bune pe tot parcursul acestor zile.

Este o lună bună pentru afaceri şi cel mai probabil deciziile tale vor fi remarcate exact de cine trebuie. Chiar dacă vei lucra mai mult decât poţi duce, rezultatele finale vor fi extrem de bune. Încearcă după ce te pui pe picioare din punct de vedere financiar să iei o pauză de odihnă şi să îţi reîncarci bateriile. O săptămână cu familia e tot ce îţi trebuie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu eşti deloc mulţumită de ceea ce trăieşti acum pe plan amoros, însă nici nu trebuie să te grăbeşti în luarea unor decizii. Lasă timpul să decidă în locul tău şi nu te forţa să găseşti rezolvări la probleme în care nu eşti implicată doar tu. Chiar dacă nu ajungi să atingi ce ţi-ai propus, nu trebuie să renunţi şi să fugi la primul eşec pe care îl întâmpini. Spre finalul lunii, vei vedea cum lucrurile încep să se aşeze pe făgaşul normal.

Tot ce îţi vei propune să faci în această lună va ajunge să fie pus în practică şi să aibă rezultate bune. Important este să ai iniţiativa de a porni lucruri noi şi de a lucra mai mult în echipă, la locul de muncă sau un parteneriat de afaceri. Vei câştiga simţitor, însă vei avea tendinţa şi de a cheltui pe măsură, riscând astfel să pierzi banii câştigaţi la fel de repede cum au şi venit!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să fii mai curajoasă şi să acţionezi după cum îţi dictează inima în această lună. Se anunţă o îmbunătăţire a relaţiei tale sentimentale doar dacă iei iniţiativa de a aduce ceva nou pe acest plan. În caz contrar, lucrurile ar putea să se înrăutăţească dramatic şi nu vei mai putea face nimic chiar dacă îţi dai seama într-un final ce era greşit. Dacă eşti singură, fereşte-te de angajamente serioase, însă nu fugi de aventuri!

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă se vor produce unele pe plan profesional. Nu mai dai randament ca altă dată, iar rutina în care ai intrat îţi va fi reclamată cel mai probabil la jumătatea acestei perioade. Din fericire, te adaptezi repede situaţiei şi datorită spontaneităţii tale vei scăpa de pedepse.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Totul va merge conform planului în luna septembrie şi nu vei avea motive de nemulţumire cu privire la partenerul tău de viaţă. Concentrează-te tot mai mult pe viaţa de familie, căci ea îţi va aduce cele mai mari satisfacţii în această perioadă. Dacă eşti mai deschisă faţă de cei dragi şi eviţi să ai secrete faţă de aceştia, nu va exista nici cea mai mică neplăcere.

Vei avea extrem de mult de muncit în luna septembrie, ceea ce te va extenua atât fizic, cât şi psihic. Chiar dacă vei reuşi să câştigi mai mulţi bani, vei fi nevoită să îi cheltui pe tratamente sau vizite frecvente la medic pentru a te vindeca de o boală provocată de stres şi extenuare. E important să trăieşti în echilibru şi să te mulţumeşti cu câte puţin din fiecare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu se vor rezolva toate problemele amoroase pe care le întâmpini, luna spetembrie vine totuşi cu unele rezolvări. Comunică mai mult cu partenerul de viaţă şi nu face schimbări majore fără ca înainte să te consulţi cu acesta. Vei avea parte atât de momente intense alături de iubitul tău, dar şi de unele tensionate din când în când.

Nu se anunţă o lună prea liniştită pentru tine, septembrie venind cu dificultăţi în obţinerea a ceea ce ţi-ai propus. Este foarte important să încerci să te organizezi mai bine şi să îţi achiţi datoriile înainte de a face oricare alte cheltuieli. Sfaturile unor persoane cu mai multă experienţă de viaţă ar trebui să îţi fie de folos!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod