Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna martie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Știi foarte bine cum stau lucrurile în viața ta amoroasă, așa că nu îți faci speranțe deșarte și ești cât se poate de realistă. Cu toate acestea, pe tot parcursul lunii martie, vei simți nevoia de mai multă afecțiune și iubire din partea sexului opus. Te așteaptă momente de tristețe și dezamăgire, tocmai din cauza faptului că realizezi foarte bine care îți sunt lipsurile. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, această perioadă este numai bună pentru a cântări avantajele și dezavantajele acesteia.

Luna martie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește cariera și banii. Ți se deschid uși nesperate și oportunități profesionale pe care nu le poți refuza. De asemenea, stai foarte bine la capitolul negocieri, așadar poți convinge pe oricine să intre într-un parteneriat cu tine sau să faci afaceri promițătoare. Uneori e posibil să acționezi cu prea mare avânt, însă reușești să te temperezi la timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna martie vine cu nesiguranță și temeri în ceea ce privește viața ta sentimentală. Se poate să nu ai curaj să acționezi așa cum simți, lucru care îți poate aduce pe de o parte frustrări și, pe de altă parte, pierderea încrederii și nefericire. Nu sunt excluse nici despărțirile și nici împăcările sau implicarea într-o relație cu totul nouă, însă nimic nu va fi din propria ta inițiativă.

Începi săptămâna în forță, iar veștile bune nu vor întârzia să apară, cel puțin pe plan profesional. Știi că poți și meriți mai mult, așadar nimic nu te poate împiedica să avansezi. Cu banii nu întâmpini nici acum probleme, însă ambiția nu te lasă să rămâi la același nivel o perioadă prea mare de timp. Din păcate, nu tolerezi ca oamenii să fie autoritari în ceea ce te preivește și uneori nu îți dai seama că asta e ierarhia și trebuie să o accepți.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna martie vine cu relații noi, pasiuni mai vechi reînviate sau chiar triunghiuri amoroase. Pentru că situația nu este atât de relaxantă pe cât ți-ai dori, ai tendința de a-ți ține detaliile despre viața privată cât mai ascunse posibil, chiar și față de persoanele apropiate. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, se pune problema fidelității în cuplu atât în ceea ce te privește, cât și în ceea ce îl privește pe cel de lângă tine.

Ești destul de nehotărâtă cu privire la ceea ce vrei să faci din punct de vedere profesional. În acest moment simți că niciun loc nu este potrivit pentru tine. Dacă situația financiară îți permite, oferă-ți răgaz pentru a te decide încotro să o iei. Astrele te sfătuiesc să investești în tine, în special în acele aptitudini pe care nu te-ai concentrat până acum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Șarmul tău se află la cote maxime în această lună, drept pentru care vei reuși să cucerești cu ușurință pe oricine îți pică cu tronc. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că nu este doar o dorință arzătoare de moment, ci una care are o bază solidă. Ai nevoie de o relație serioasă și de sentimentul de siguranță în acest moment, așa că nu te implica în aventuri care îți pot aduce suferință. Comunicarea sinceră și regulile clare sunt esențiale și dacă ești singură și dacă nu.

Munca în echipă îți poate aduce bani frumoși în această lună. Deși martie vine cu cheltuieli mai mari decât luna anterioară, și câștigurile vor fi pe măsură. Dai pe de-o parte, dar primești pe cealaltă. În ceea ce privește cariera, astrele te sfătuiesc să eviți schimbările și confruntările cu superiorii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea prea mult timp pentru dragoste în această perioadă. Cu toate că ar trebui ca evenimentele specifice lunii martie să te aducă tot mai aproape de acest aspect al vieții tale, se pare că nu se întâmplă acest lucru. Nu îți dorești mai multă afecțiune și nu observi anumite schimbări din cuplu din cauza unor probleme externe pe care te concentrezi exclusiv. E posibil ca în viitorul apropiat să te trezești singură, fără să îți dai seama ce s-a întâmplat. Astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între toate planurile vieții tale!

Luna martie va fi o lună plină în ceea ce privește viața profesională. Volumul mare de muncă din această lună îți poate aduce bani frumoși, dar și oboseală pe măsură. Evită să te extenuezi în încercarea de a-ți atinge obiectivele, pentru că nu vei reuși să ajungi sus dacă nu iei pauze pentru a-ți reîncărca bateriile. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relația de cuplu în care ești implicată traversează o perioadă bună, cel puțin din punctul tău de vedere. Nu se știe, însă, dacă același lucru se întâmplă și pentru partenerul tău de viață. Se poate ca acesta să nu fie atât de mulțumit de situația dintre voi, însă nu vei avea de unde să știi atât timp cât nu comunică deschis cu tine. Vor exista câteva momente în care ai vaga bănuială că își interiorizează nemulțumirile și asta doar din cauza izbucnirilor lui inexplicabile.

Luna martie vine cu provocări mari pentru tine pe plan profesional. Simți că trebuie să faci o schimbare și e posibil să iei decizii impulsive pe care ai putea să le regreți ulterior. Presiunea cheltuielilor care te așteaptă te determină să acționezi irațional. Înainte de a face orice pas important, consultă-te cu persoane de încredere!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai deloc rău la capitolul dragoste în această perioadă. Luna martie vine cu provocări pentru nativele singure și cu liniște pentru cele implicate în relații serioase. Dacă te încadrezi în prima categorie, ai toate șansele să întâlnești o persoană care te face să capeți mai multă încredere în tine, prin admirația și atenția pe care ți le acordă. Dacă faci parte din cea de-a doua categorie, tu și partenerul de viață ajungeți în punctul maxim de înțelegere și respect reciproc.

Luna martie vine cu cheltuieli mai mari și, din păcate, venitul rămâne același. Vei fi nevoită să te descurci cu ceea ce ai, însă nu vei reuși fără un plan bine pus la punct și fără o organizare de excepție. Astrele îți recomandă să renunți la shopping și la călătorii o perioadă. La finalul lunii vei simți deja o ușurare și de atunci poți începe să revii la stilul de viață cu care te-ai obișnuit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această lună ar trebui să fii mai înțelegătoare cu partenerul de viață. Indiferent de stadiul relației voastre, ai tendința de a avea pretenții pe care nimeni nu ar putea să ți le satisfacă. Dacă ești singură, vei fi tentată să trăiești periculos, așa că nu sunt excluse aventurile la locul de muncă sau triunghiurile amoroase. Din păcate pentru tine, dar și pentru celelalte persoane implicate, deznodământul va fi tulburător pentru toată lumea.

Dacă prima săptămână din lună încă va fi instabilă din punct de vedere fiananciar, nu același lucru se poate spune de perioada imediat următoare. Ți se vor returna unele împrumuturi, afacerile încep să dea roade sau anumite obligații vor fi anulate. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii mult mai cumpătată de acum înainte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Mercur retrograd își pune amprenta și asupra ta în această perioadă, însă lucrurile nu stau atât de grav precum crede toată lumea. Dacă ești implicată într-o relație, îți va fi destul de greu să iei unele decizii cu privire la viitorul în doi. Astrele te sfătuiesc să nu acționezi deloc, decât să o faci impulsiv. Dacă ești singură, vei fi mai deschisă spre flirt și spre interacțiunile cu persoane noi.

Nu lua decizii tranșante privitoare la carieră la începutul acestei luni. Ești mult mai impulsivă decât de obicei și ai tendința de a acționa fără să cântărești bine lucrurile. Fiecare schimbare va avea repercusiuni și aproape toate vizează banii. Fă tot posibilul să nu apelezi la economii, ci mai bine ai reduce din cheltuieli!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna martie va fi o lună excelentă pentru tine. Sentimentele tale revin la viață și ești mult mai activă pe acest plan. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, partenerul de viață va fi încântat de comportamentul tău și îți va răspunde pe măsură. Dacă ești singură, sunt șanse foarte mari ca o iubire mai veche să revină în peisaj și să îți facă viața mai bună. Probabil în sinea ta așteptai de mult timp ca acest lucru să se întâmple.

Evită afacerile sau schimbările profesionale în prima parte a acestei luni, pentru că Mercur retrograd încă îți poate pune bețe în roate. Reia planurile și începe să îți pui ideile în aplicare abia de la jumătatea lui martie încolo. Din acest moment te poți desfășura cu mai multă lejeritate, parteneriatele se pot lega mai repede, iar creativitatea poate fi apreciată mai mult de superiori.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna martie va veni cu multe incertitudini în ceea ce privește dragostea. Dacă ești implicată de curând într-o relație, e posibil să ai unele dubii cu privire la alegerile pe care le-ai făcut. Nimeni nu are dreptul să te judece, așa că dacă ajungi la concluzia că cel de lângă tine nu e cine trebuie, spune stop imediat. Dacă ești singură, se poate ca cineva să aibă intenții ascunse și să facă tot posibilul să te manipuleze pentru a obține ce își dorește. Fii atentă la semnalele de alarmă!

Luna martie nu e bună pentru acțiune, însă e perfectă pentru planuri de viitor. Dacă începi acum să plănuiești o schimbare profesională sau financiară, rezultatele vor fi garantate în momentul în care începi să o pui în practică. Nu o duci rău cu banii în acest moment, fapt pentru care te poți desfășura cu lejeritate.

Citește și: 4 zodii compatibile cu Fecioara

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această lună te vei exprima cu mai multă ușurință și deschidere față de cei din jurul tău, fie ei apropiați sau nu. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, comunicarea dintre tine și partener capată o nouă dimensiune. Îi vei spune partenerului ce te nemulțumește de fiecare dată cât situația o cere, atât timp cât nu e vorba de nimicuri. Ai ajuns la acea maturitate emoțională pe care se bazează orice relație sănătoasă.

Ai nevoie de ceva nou în viața ta profesională și simți că trebuie să faci o schimbare. Nu banii sunt problema, ci lipsa provocărilor. De la jumătatea lunii încolo ai șansa de a cunoaște o persoană care îți poate oferi oportunitatea de a lucra pentru ea. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu dai un răspuns pe loc!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod