Horoscopul dragostei pentru săptămâna 30 noiembrie- 6 decembrie. Fecioara e toată numai un zâmbet

Fecioară, în sfârșit, culegi recompensele eforturilor tale din trecut.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pregătește-te de o săptămână grozavă.

Într-adevăr, succesul este ca și garantat și vei obține ceea ce îți dorești pe plan sentimental. Vei fi auzit/ă și înțeles/easă. Tu și persoana faceți pași mari prin dialoguri revigorante. Cel/cea de lângă tine vrea să te urmeze până la sfârșitul lumii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Emani sensibilitate, dorință și bunăvoință și câștigi popularitate.

Aceste zile vor fi pline de optimism, inițiativă și prietenie. Ești dispus/ă să faci orice pentru a te apropia mai mult de persoana de lângă tine. Asculți confidențe și dezvălui ceea ce simți cu multă forță și convingere.
 

Citește și: Horoscop 2021. Gemeni: Oportunitățile și provocările nu vor lipsi în acest an

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai putea avea o săptămână romantică minunată. Instinctul te va ghida.

Plăcerea și dorința vor fi cele două cuvinte de bază. Relația ta de cuplu funcționează din inerție, sunteți îndrăgostiți cu adevărat. De asemenea, dacă ești singur/ă, vei comunica mai mult cu cei din jur și vei avea ocazia să îți dai seama cine merită sau nu să fie în viața ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Va fi o săptămână destul de bună în ceea ce privește viața ta amoroasă dacă reușești să îți reduci așteptările.

Într-adevăr, partenerul/a de viață nu este dispus/ă să renunțe la propriile reguli în ceea ce privește relația, așa că ar fi inutil să ceri altceva. Pe de altă parte, dacă ești singur, nu arăta tuturor că ești disponibil/ă. Acest lucru ar putea arăta disperare și ar putea pune pe fugă sexul opus.

Leu(22 iulie - 22 august)

Probabil încă nu te-ai așezat la casa ta pentru că nu ai găsit persoana potrivită, persoana care să se ridice la nivelul așteptărilor tale.

Lasă poveștile care aparțin trecutului să rămână în spate, acum singurul tău obiectiv este noul tău viitor romantic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În sfârșit, culegi recompensele eforturilor tale din trecut.

Tot ceea ce ai plantat cu dragoste îți revine azi de o sută de ori. Zâmbetul tău spune multe despre bunăstarea ta. Nu mai contează munca sau pasiunile, săptămâna aceasta dragostea ta va avea locul pe care îl merită.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Libertatea pe care ți-o dorești nu servește decât intereselor tale.

Ești mai fericit/ă singur/ă, dar trebui să protejezi sentimentele partenerului/ei. Dacă vrei să îți faci de cap, poartă o discuție cu acesta și desparte-te înainte de a face ceva nepotrivit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îți călăuzesc pașii în această săptămână și te îndrumă spre calea cea bună.

Acum este momentul să îți recapeți încrederea în tine și să arăți de ce ești în stare. Nu lăsa pe nimeni indiferent și săptămâna aceasta ar putea să-ți aduce jumătatea! Nu este exclus ca relațiile începute acum să se finalizeze cu o căsătorie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei simți o schimbare semnificativă în ceea ce privește dragostea.

Într-adevăr, o stea norocoasă strălucește deasupra capului tău. Dacă ai avit neînțelegeri cu partenerul/a de viață, acestea se vor rezolva mai repede decât te așteptai. Încă de la începutul săptămânii, captezi energie pozitivă pe care o răsfrângi asupra vieții tale sentimentale. Dacă ești singur/ă, o persoană specială te duce într-un vârtej de dragoste, nu mai controlezi nimic.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea mai multă încredere în tine, o intuiție mai bună și o ușurință mai mare de exprimare în  ceea ce privește viața amoroasă.

Îți găsești timp și ai dorința de regla ceea ce nu funcționează în relație, de a vă reinventa viitorul. Fă loc pentru comunicare și noutate. Profită de realizările tale și a persoanei iubite, ia decizii înțelepte și rămâneți puternici indiferent de provocările pe care vi le-a pregătit viața.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îți construiești cu răbdare proiectele într-o confuzie relațională.

Te bazezi pe intuiție pentru a te menține pe linia de plutire în ceea ce privește dragostea. Lasă emoțiile și alege perseverența. Este momentul să discuți serios cu partenerul/a despre situația în care vă aflați. Doar comunicând deschis veți reuși să ajungeți la o soluție bună pentru amândoi.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un aer de noutate îți străbate povestea de iubire, simți deja primele adieri?

În trecut ai suferit din cauza lipsei de atenție a partenerulu/ei, dar acum nu mai ești dispus/ă să treci prin aceeași situație și să accepți. Roata se întoarce, poate acum se vor schimba puțin rolurile, iar tu îți vei recăpăta încrederea în tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod