Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 iulie-1 august. Leii își pot găsi marea iubire

Interesul pentru o persoană va crește masiv și nivelul pasiunii va ajunge la cote înalte în cazul celor născuți în zodia Leu.

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Situația de la locul de muncă te împiedică să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Este important să impui limite, chiar dacă asta înseamnă să te contrazici cu superiorii tăi.
Este o perioadă în care vezi dragostea cu alți ochi. Te bucuri de un farmec aparte, iar dacă ești singură, o relație nouă de prietenie este posibil să se transforme într-una de iubire. Bucură-te de aceste momente pentru că pot fi începutul unei mari iubiri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este posibil să ai un schimb dur de replici cu persoana iubită. Tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă, dar asta nu înseamnă că trebuie să transformați orice discuție în contradictoriu într-o ceartă de proporții. Pe 27 iulie, Mercur va intra în casa a patra, și te va ajuta să lași în urmă orice conflict. Te vei concentra mai mult asupra sentimentelor tale. Dacă ești singură, este important să îți amintești care sunt valorile tale pentru o nouă relație și să nu le încalci oricât de atrasă ești de o persoană pe care ai cunoscut-o recent.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână ești tentată să lași garda jos, dar în același timp îți este teamă când vei fi rănită. Simți că nu poți avea încredere și este mai bine să îți asculți instinctul. Începând cu 27 iulie, Mercur va intra în casa comunicării și îți va fi mai ușor să vorbești despre ceea ce simți. Spre finalul săptămânii, vei avea o dorință puternică de aventură și o atitudine mai deschisă în plan sentimental. Dacă ești deja într-o relație, poți descoperi că unele dintre obiceiurile tale îți afectează viața de cuplu. Modul în care îți exprimi emoțiile nu este întotdeauna potrivit.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai senzația că primești o energie negativă din partea persoanei iubite la începutul acestei săptămâni. Vei avea parte de unele conflicte pentru că simți că ești nevoită să accepți prea multe lucruri pe care nu le dorești. Nu este corect să fii de fiecare dată țapul ispășitor, oricât de mult iubești o persoană. Pe 28 iulie, Jupiter retrograd va intra în casa a opta, a intimității și a resurselor comune. Va începe astfel o perioadă în care vei fi încurajată să analizezi dacă merită să investești sentimente și încredere într-o relație. De asemenea, este un moment bun în care să lași garda jos și să îi permiți cuiva să te cunoască mai bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână trebuie să înveți că este important să îți pui propriile nevoi pe primul loc dacă vrei să fii fericită cu tine însăți, dar și în relație. Jupiter va intra în casa a șaptea și sunt șanse mari ca o relație să devină foarte importantă pentru tine, destul de repede. Interesul pentru o persoană va crește masiv și nivelul pasiunii va ajunge la cote înalte. Te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poți face pentru a cuceri acea persoană care ți-a captat toată atenția. Este o situație pozitivă pentru nativii din Leu care își caută jumătatea, dar poate deveni o reală problemă pentru cei care sunt deja într-o relație.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

La începutul acestei săptămâni vei fi tentată de o aventură amoroasă care poate fi periculoasă sau chiar interzisă. Faptul că nu poți avea ceva îl face să fie și mai dezirabil. Ai grijă să îți păstrezi atitudinea rațională care te caracterizează, pentru că riști să îți dorești ceva doar de dragul aventurii. Pe de altă parte, Venus în zodia ta îți va arăta că este timpul să îți evaluezi relația. Dacă o relație te trage înapoi și te împiedică să evoluezi, poate că este timpul să renunți. Fericirea este scopul suprem și nu ar trebui să o sacrifici doar pentru a păstra ceva din obișnuință.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o perioadă în care îți este dificil să menții echilibrul între viața profesională și cea personală. Vei avea de-a face cu unele tensiuni în familie pentru că atât tu, cât și partenerul de viață veți da dovadă de mai multă sensibilitate și vă veți simți mai vulnerabili. Dacă ești singură, acum îți va fi mai ușor să întâlnești persoane noi și să îți cauți jumătatea. Ai o atitudine romantică și ești entuziasmată de posibilitatea unei noi iubiri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești dispusă să abordezi subiecte delicate cu partenerul tău de viață în această săptămână. De asemenea, Jupiter va intra în casa a patra, a căminului și familiei, ceea ce îți va pune în valoare dorința unui mediu liniștit și plăcut acasă. Ești pregătită să te dedici mai mult relației tale pentru a obține acel sentiment plăcut de încredere și siguranță. Este o perioadă bună în care să te muți cu jumătatea ta, dacă nu locuiți deja împreună, sau să demarați renovarea casei.
Dacă ești singură, este posibil ca un prieten să îți dezvăluie că are sentimente pentru tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La începutul acestei săptămâni vei fi mai sensibilă și mai emoțională ca de obicei. Orice gest al partenerului de viață îți declanșează reacții intense. De pe 27 iulie situația se va îmbunătăți, odată ce Mercur va intra în casa a noua. Îți vei dori să profiți de orice oportunitate pentru a te simți bine și a te distra alături de persoana iubită. Este o perioadă bună în care să analizezi propriul stil de comunicare - cum poți să spui ceea ce vrei să transmiți, fără ca celălalt să înțeleagă greșit?

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

La începutul acestei săptămâni vei avea parte de multă acțiune în plan sentimental. Dacă ești singură, este posibil să întâlnești o persoană interesantă. Însă trebuie să îți amintești că dacă cineva îți acordă atenție nu înseamnă neapărat că te și respectă sau că are planuri serioase. Odată ce Mercur va intra în casa a opta, a intuiției, vei reuși să observi mult mai ușor intențiile ascunse. În cazul în care ai o relație stabilă, simți nevoia de apropiere față de persoana iubită. Ești tentată să împingi limitele și să descoperi mai multe despre situația relației tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o perioadă marcată de diferite temeri legate de viața ta sentimentală. Ai parte de neînțelegeri cu persoana iubită, iar sinceritatea este cea mai bună cale de a le rezolva. Îți dorești să îți implici partenerul în cât mai multe aspecte ale vieții tale. Faptul că vei acorda mai multă atenție partenerului tău va aduce o îmbunătățire semnificativă în cuplu. Dacă ești singură, o nouă poveste de iubire ar putea să îți aducă fluturi în stomac începând cu 29 iulie, când Marte, planeta pasiunii, va intra în sectorul relațiilor. Însă în același timp acest aspect te poate îndemna să acționezi mai rapid decât ai face-o în mod normal. Nu este nevoie să te grăbești.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei realiza că iubirea se bazează și pe prietenie. Dacă ești singură, există șansa să apară în viața ta o nouă relație amoroasă bazată pe preocupări comune. Sentimentele pe care le ai pentru cineva care îți este prieten te vor face să acționezi și să mărturisești ce simți. Nativii din zodia Pești care au deja o relație stabilă vor învăța în această săptămână cât de importantă este independența în cuplu. Pentru a aprecia compania partenerului tău, trebuie în primul rând să te simți bine în propria ta piele și să te accepți în totalitate. Trebuie să devii mai independentă, iar acest lucru îți va aduce beneficii și în relația cu persoana iubită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod