Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Închisă în casă, tânjești după întâlniri romantice și ți-ai dori să-ți petreci timpul într-o companie bună.

Nu ezita să schimbi mesaje cu prietenii, care probabil se simt și ei la fel de singuri ca și tine. Dacă ești implicată într-o relație, te vei bucura de timpul prețios alături de partener și familie și vei simți cum legătura dintre voi devine din ce în ce mai puternică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când vine vorba de a discuta cu partenerul de viață, e clar că există un subiect pe care nu vrei să îl abordezi, dar care e de mare interes pentru acesta.

Încearcă să fii mai deschisă în ceea ce privește sentimentele tale. Dacă întotdeauna ai preferat independența, acum e posibil ca cineva să reușească să te facă să te răzgândești.
 

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Profită de perioada aceasta când stai mai mult acasă pentru a consolida relațiile cu cei dragi.

Vei descoperi că e minunat să stai atât de mult timp împreună cu partenerul de viață, spre exemplu. Aveți ocazia de a vă face planuri de viitor și de a privi cu nerăbdare spre ceea ce vă așteaptă. Astrele facilitează dialogul și comunicarea în cuplu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe măsură ce petreci mai mult timp alături de partener, e posibil să începeți să vă luați la harță din nimicuri.

Nu îți irosi energia pe lucruri neimportante. Dacă ești singură, știi foarte bine că nu e cel mai bun moment pentru întâlniri romantice, ba chiar acestea sunt imposibile. Rămâi calmă și profită de tot acest timp pentru a te odihni.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei face tot posibilul să îți găsești jumătatea, cu toate că acum nu e o perioadă favorabilă.

Dacă ești deja implicată într-o relație, săptămâna aceasta vei fi foarte pasională. Dragostea ta se trezește la viață și ești mai atentă la nevoile partenerului. E o alegere bună să te concentrezi asupra sentimentelor tale!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicată într-o relație, rămâi fidelă, nu trebuie să te lași păcălită de aparențe.

Dacă ești singură, ai tendința de a atrage oameni care au nevoie de afecțiune, ceea ce corespunde perfect cu toată dragostea pe care o ai de oferit. E cumva câștig de amâbele părți, chiar dacă moment e vorba doar de relații la distanță.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te bucuri de o atmosferă plăcută în cuplu.

Cel mai probabil, faptul că petreci mai mult timp alături de partener vă apropie și vă ajută să vă descoperiți mai bine. Îți va plăcea ce găsești! Dacă ești singură, nu trebuie să îți pierzi speranța că vei găsi pe cineva potrivit ție. Și, nu te teme de singurătate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi greu de înțeles, iar partenerul tău și-ar putea pierde răbdarea cu tine.

Ai un comportament confuz care neliniștește întreaga atmosferă. Încearcă să ieși din această stare de una singură! Ia lucrurile în propriile mâini, fii sinceră și abordează subiectele care te preocupă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești irezistibilă și nu te sfiești să îți folosești puterea de seducție.

Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să nu mergi prea departe cu avansurile. Dacă ești implicată într-o relație, flacăra iubirii dintre tine și partener dă semne că s-ar reaprinde. Nu rata șansa de a readuce la viață micile plăceri ale vieții.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână, riști să îți pui relația în pericol din cauza unui capriciu.

Gândește-te bine înainte de a decide că nimic nu merge bine, pentru că altfel ai putea fi tentată să-ți înlocuiești partenerul cu o aventură trecătoare, cel mai probabil dezamăgitoare. Dacă ești singură, nu acționa impulsiv, pentru că vei da de o dragoste instabilă și nu foarte satisfăcătoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi săptămâna în forță, pentru că dragostea plutește peste tot în aer.

Totul este simplu, exploziile de tandrețe se înmulțesc, iar relația ta e în toiul unei schimbări uimitoare. Toate indiciile sunt pozitive. Dacă ești singură, cel mai probabil te vei resemna cu ideea că nu îți vei întâlni marea dragoste curând.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Perioada actuală este un pic agitată în ceea ce privește dragostea.

Cauți să scapi de această situație, dar nu trebuie să disperi și să îți pierzi răbdarea. Așteptarea va fi scurtă, dificultățile vor dispărea treptat și îți vei da seama de ceea ce simți cu adevărat pentru cel de lângă tine.
 

Citește și: Cât de repede se plictisește în relații, în funcție de zodia lui

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod