Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 24 februarie-1 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încrederea în tine va fi mai vizibilă în această săptămână şi, astfel, vei avea parte de mulţi admiratori.

Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură, te bucuri de atenţia celor din jur. Persoanele dragi ţie te vor învălui cu iubire şi te vor face să realizezi cât de norocoasă eşti că le ai în viaţa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie de mai multă susţinere din partea partenerului de viaţă şi se pare că nu sunt şanse prea mari să o primeşti.

Chiar dacă nu vrei ajutor fizic, încurajările sunt foarte importante pentru traseul tău profesional. Încearcă să porţi o discuţie deschisă cu acesta şi să îi spui care îţi sunt nevoile. Nu îţi poate citi gândurile!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

S-ar putea să nu o duci prea bine pe plan social în această săptămână.

Deşi îţi doreşti să cunoşti tot mai mulţi oameni noi, în special bărbaţi, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici. Dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată, e posibil să simţi că atmosfera dintre tine şi partener a devenit monotonă. Scapă de plictiseală axându-te pe hobby-uri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de mai multă afecţiune decât până acum.

Nu cunoşti motivele pentru care se întâmplă acest lucru şi, din această cauză, ai tendinţa de a fi puţin sceptică. Nu îi găsi nod în papură partenerului de viaţă chiar şi atunci când sunteţi bine, mai ales dacă nu ai nici cea mai mică dovadă că acţiunile lui ascund ceva neplăcut.
 

Citește și: De ce merită să îl iubești și să îl apreciezi, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ai un partener destul de gelos şi restrictiv, în această săptămână vei fi tentată să reglezi această problemă.

Nu se ştie dacă vei găsi curajul necesar să îl confrunţi, însă sunt mari şanse să o faci. Astrele te sfătuiesc să te laşi ghidată de instinct şi de ceea ce simţi în prezent, în caz contrar te va aştepta un viitor dificil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mai relaxantă în ceea ce priveşte dragostea.

Se pare că atmosfera dintre tine şi partener se linişteşte şi vei avea ocazia să abordezi un subiect important atât pentru tine, cât şi pentru viitorul relaţiei voastre. Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să îţi faci planuri serioase atunci când traversezi o perioadă bună!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una plină de provocări pe plan sentimental.

Se pare că vei fi pusă în situaţii care te scot din zona de confort, iar tu nu reacţionezi prea bine la schimbări. Dacă eşti singură, şansele să cunoşti pe cineva pe placul tău sunt destul de mici. Cauza principală sunt pretenţiile exagerate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu lăsa monotonia să pună stăpânire pe viaţa ta de cuplu sau de familie.

Indiferent de puţinul timp liber rămas, încearcă să petreci momente unice alături de cei dragi. Dacă eşti singură, acest lucru poate veni ca o uşurare pentru tine, din moment ce ai atât de multe alte lucruri pe cap. Cu toate acestea, ai nevoie de afecţiune şi ai nevoie de acea energie pe care doar dragostea ţi-o poate oferi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru discuţii şi planuri serioase care vizează viaţa ta sentimentală.

Prinde momentul în care partenerul tău de viaţă este mai liber şi mai relaxat şi abordează subiectele care te interesează. E nevoie de o atmosferă liniştită şi de suficient timp ca să puteţi acoperi tot ce e important.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atmosfera din cuplu nu este una tocmai relaxată în această săptămână.

Nu îţi poţi da seama ce anume conduce spre acest lucru, dar simţi o presiune greu de suportat. E momentul să priveşti spre trecut şi să vezi dacă e ceva acolo rămas nerezolvat. Dacă eşti singură, în a doua parte a săptămânii vei cunoaşte o persoană deosebită.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă vei avea o mulţime de lucruri de făcut în această săptămână, fă-ţi timp pentru cei dragi.

Dacă există copii la mijloc, ai grijă ca momentele de intimitate dintre tine şi partener să nu dispară complet. Relaţiile la început de drum au mari şanse să se destrame, însă dacă se întâmplă aşa, înseamnă că e cel mai bun lucru care se poate întâmpla.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să nu exagerezi cu lucrurile care nu îi plac partenerului de viaţă.

Fii înţelegătoare şi nu face totul numai ca tine, altfel va căpăta frustrări care se vor răsfrânge tot asupra ta ulterior. Echilibrul este foarte important într-o relaţie. Dacă eşti singură, munca îţi va ocupa mare parte din timp şi nu vei simţi lipsa unui iubit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod