Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 18-24 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână te vei concentra mai mult pe relaţia ta.

E posibil ca viaţa alături de partenerul tău să fi devenit monotonă, ceea ce înseamnă că trebuie să faceţi ceva ca să reaprindeţi flacăra iubirii. Dacă aveţi copii, încercaţi să petreci mai mult timp fără aceştia şi să vă oferiţi mai multe clipe de intimitate. Dacă eşti singur, prietenii îţi vor ocupa tot timpul liber şi nu îţi displace deloc!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la alţii.

Din cauza faptului că i-ai acordat prea multă atenţie partenerului de viaţă, acesta ar putea interpreta greşit intenţiile tale. Nu ar fi exclus ca el să îţi reproşeze că îl sufoci, însă acesta va fi imboldul de care aveai nevoie pentru a te axa pe propria-ţi viaţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă pe cât posibil să renunţi la critică şi cicăleală, altfel partenerul tău ar putea să se revolte.

Dacă aveţi lucruri nelămurite şi probleme pe care le-aţi tratat cu superficialitate, acum este momentul să le discutaţi deschis. Se pare că nu vă îndreptaţi spre calea cea bună, dar măcar faceţi tot ce ţine de voi pentru a vă salva relaţia.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te concentrezi prea mult pe viaţa ta sentimentală şi pare că nu prea îţi pasă de partenerul de viaţă.

E posibil să ai nevoie de ceva mai mult, iar cel de lângă tine nu este persoana potrivită pentru a stimula la nivelul pe care ţi-l doreşti. Ai abandonat lupta, însă te complaci într-o situaţie care îţi face rău. Încearcă să iei o decizie bună pentru tine, dar, de asemenea, care să nu îi rănească pe ceilalţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o săptămână liniştită în ceea ce priveşte dragostea.

Fie că eşti implicat într-o relaţie sau eşti singur, cert este că te bucuri de fiecare clipă şi nu laşi nimic să te afecteze. Atitudinea pozitivă îi inspiră pe cei din jurul tău care îşi doresc să aibă la fel de multă încredere ca şi tine. Eşti înconjurat de mulţi oameni care te apreciază, iar asta te face fericit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei avea multe de rezolvat, iar partenerul tău ar putea să se simtă neglijat.

Dacă vezi că este uşor iritat, încearcă să îl implici mai mult în activităţile tale şi, astfel, poţi primi şi o mână de ajutor. În doi totul este mai uşor, iar lui chiar ar putea să îi placă să îţi ofere sfaturi şi să se simtă util. Dacă eşti singur, axează-te pe viaţa profesională!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi una bună pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Tu şi partenerul de viaţă veţi reuşi să faceţi ceva împreună şi, cel mai probabil, este vorba despre o achiziţie la care aţi visat de multă vreme. Astrele sunt de parte voastră şi vă călăuzesc paşii. Dacă eşti singur, nu arăta disperare persoanelor de sex opus, altfel ele vor fugi de tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă bună pentru planuri pe termen lung.

În consecinţă, tu şi partenerul tău trebuie să vă faceţi nişte calcule şi să ajungeţi la un numitor comun cu privire la viitorul vostru împreună. Dacă vreţi să treceţi la următorul nivel al relaţiei, gândiţi-vă la căsătorie, copii sau achiziţionarea unei locuinţe, după caz.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi specială pentru tine, mai ales dacă eşti singur.

Există mari şanse să întâlneşti o persoană care să îţi schimbe viaţa în bine. Cu toate acestea, e posibil să nu îţi dai seama de asta de la început, ba chiar ai putea primi cu reticenţă către persoana cu pricina. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă sau ai copii, încearcă să îţi prioritizezi situaţia financiară. În cazul tău este vorba de responsabilităţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele îţi recomandă să vorbeşti deschis cu partenerul de viaţă, în special în aceste zile.

În relaţia voastră există unele probleme care odată tratate cu superficialitate, ele sunt mult mai greu de rezolvat. Dacă se pune problema geloziei, atât din partea ta, cât şi din a lui, nu ezita să oferi şi să ceri lămuriri pe un ton neagasant.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Zilele acestea s-ar putea să nu fie deloc plăcute pentru tine.

Sectorul sentimental traversează o cumpănă şi nu este exclus să se producă o despărţire. Încearcă să analizezi cu atenţie situaţia înainte de a lua o decizie tranşantă. Dacă eşti singur, este foarte important să ieşi din colivie şi să încerci să socializezi mai mult. Chiar dacă nu eşti pregătit de o nouă relaţie în acest moment, comunicarea îţi va face bine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vor exista multe contradicţii între tine şi partener în aceste zile şi, din această cauză, ţi se pare că nu vă mai înţelegeţi deloc.

Pe fondul unor probleme externe relaţiei, e posibil să vezi totul în negru. Cu toate acestea, ai parte de înţelegerea şi suportul necesar pentru a putea trece peste această perioadă mai puţin plăcută pentru tine. Eşti norocos să ai alături o astfel de persoană!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod