Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 14-20 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta, familia va fi cea mai importantă pentru tine.

Vei pune dorințele celor dragi pe primul loc, lucru pe care nu l-ai mai făcut de multă vreme. Se poate ca această schimbare să vină odată cu reproșurile sau chiar amenințările partenerului de viață, însă este singura cale prin care îți poți salva relația. Dacă ești singur, te vei refugia în muncă pentru a uita de eșecurile tale sentimentale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți mai pregătit pentru o relație și, astfel, să dai dovadă de mai multă inițiativă în ceea ce privește întâlnirile romantice.

Fie că accepți invitații sau le faci chiar tu, astrele te sfătuiesc să nu dezvălui chiar totul despre tine încă de la prima întâlnire. Dacă ești implicat într-o relație, încearcă să ieși din zona ta de confort și să faci lucruri noi alături de partenerul tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să te axezi mai mult pe relațiile din viața ta în această săptămână, cu excepția celei romantice.

E posibil ca partenerul de viață să aibă unele cerințe care te-au îndepărtat de cei dragi, cum ar fi familia sau prietenii. Un eveniment mai puțin plăcut care se va petrece luni sau marți îți va deschide ochii și te va determina să te reîntorci în cercul tău social din trecut. Viața ta trebuie să fie echilibrată, nu renunța la nimic din ceea ce iubești de dragul relației tale amoroase!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi destul de stresantă pentru tine din cauza faptului că trebuie să te porți ca cu un ou cu partenerul de viață sau cu familia ta.

Dacă ai copii, aceștia trebuie să fie prioritatea ta, deși ai o mulțime de alte lucruri de făcut. Faptul că nu ai ajutor din partea celor dragi te face să acumulezi frustrări de care cu greu vei reuși să scapi. Încearcă să renunți la a-i mai mulțumi pe ceilalți în defavoarea ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Timpul liber din această săptămână îți permite să ai mai multe ieșiri sociale, prilej cu care poți întâlni oameni interesanți.

Dacă ești singur, cu siguranță poți cuceri pe oricine dacă îți propui acest lucru, trebuie doar să ieși mai des din casă. Dacă ești implicat într-o relație, flirtul cu un coleg de serviciu s-ar putea să se transforme în ceva mai serios și să îți creeze probleme în cuplul actual.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mai liniștită pe plan sentimental și asta doar datorită weekendului romantic de care ai avut parte.

Tu și partenerul de viață v-ați apropiat mai mult și vă gândiți să nu stricați atmosfera frumoasă pe care cu greu ați obținut-o. În dragoste e nevoie de compromisuri, însă responsabilitatea ta este să nu cedezi atât de mult încât să îți pierzi identitatea!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de agitate pe plan sentimental.

Relația din care faci parte te stoarce de energie și te aduce în pragul disperării. Dacă aveai un plan stabilit alături de partener pentru aceste zile, astrele te sfătuiesc să îl amâni sau chiar anulezi. Dacă ești singur, șansele să te îndrăgostești de o persoană cu care lucrezi sunt destul de mari.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta sentimentală traversează cea mai liniștită perioadă a ei.

E timpul să profiți de asta pentru a-ți da seama ce vrei de la viitor și să îți clarifici sentimentele cu privire la partenerul de viață. E posibil să descoperi că îți dorești să treci la următorul nivel în relație, iar partenerul tău să nu aibă același plan ca și tine. Nu te grăbi să iei vreo decizie în aceste zile, ci doar să reflectezi asupra vieții tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și te ajută să iei deciziile corecte.

Fie că ești implicat într-o relație sau ești singur, faptul că ești foarte calculat te va salva de la o mulțime de situații jenante. Dacă nu te-ai mai văzut de mult cu prietenii tăi, încearcă să îți faci timp pentru aceștia, chiar dacă partenerul tău nu este disponibil sau dispus să te însoțească.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ești pus pe schimbări, chiar dacă acestea nu sunt deloc atent gândite.

Ești impulsiv și riști să faci lucruri pe care ai putea să le regreți ulterior. Fie că alegi cariera în locul familiei sau îți îndrepți atenția către altcineva în afară de partenerul de viață, cu siguranță vei suporta consecințele în cel mai scurt timp!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta îți vei pierde foarte repede răbdarea cu cei dragi.

Dacă și partenerul tău este la fel de irascibil ca și tine, atunci vor ieși scântei. Încearcă să nu spui vorbe care rănesc, chiar dacă te nemulțumesc o mulțime de lucruri la el. Sfatul unei persoane înțelepte din familie te va salva pe ultiam sută de metri!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi despre familie și dragoste.

Dacă simți că nu mai faci față problemelor cu care te confrunți, cei dragi vor fi singura ta salvare. Nu ezita să le ceri ajutorul, să comunici mai mult și mai deschis cu ei și să accepți sfaturile pe care ți le oferă. Partenerul de viață îți va demonstra în aceste zile că poate fi alături de tine atât la bine, dar mai ales la greu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod