Horoscopul de weekend: Relația amoroasă a Balanței va trece la un alt nivel

Citește previziunile pentru acest weekend și vezi ce te așteaptă în materie de dragoste, bani și sănătate.

Berbec


În acest weekend îți vei asculta numai vocea interioară, iar acest lucru te va ajuta să îți implementezi perfect toate planurile. Vei fi vesel/ă și nu vei lăsa dezamăgirile să te afecteze în niciun fel.

Taur


Weekendul acesta va fi perfect pentru a face acea scurtă călătorie pe care ai tot amânat-o. Poate fi vorba despre o vizită la părinți, bunici sau prieteni care stau în altă localitate.

Gemeni


Pe lângă curățenia din casă, în acest weekend îți vei aloca timp și pentru ieșiri cu prietenii sau cei dragi. Ți se va părea relaxant să faci activități în aer liber sau chiar numai să te plimbi în parc.

Rac


Acest weekend va fi unul special și de bun augur pentru tine.
Vei obține indicii despre ceva ce te preocupă. E posibil să participi și la un eveniment, cum ar fi o nuntă sau un botez. Este șansa ta de a-i eclipsa pe cei din jur.


Leu


Weekendul acesta va fi unul plin, dar foarte plăcut. Nimic nu te satisface mai mult decât să pui capul pe pernă, frânt/ă, știind că ai făcut multe lucruri de care ești mândru/ă. Astfel, simți că nu ai pierdut timpul degeaba.

Fecioară


Weekendul acesta vei ajuta o persoană dragă să treacă peste o perioadă mai dificilă. Chiar dacă nu va trece complet, vei fi un pion important în vindecarea ea. Astrele te sfătuiesc să acorzi suport moral și nu financiar.

Balanță


Weekendul acesta vei dori să petreci mai mult timp cu partenerul/ă de viață.
Sunt șanse să duceți relația la următorul nivel dacă continuați tot așa. Dacă ai copii, e posibil că o problemă de sănătate a unuia dintre ei să te determine să anulezi anumite planuri.


Scorpion


Doar cine nu încearcă, nu pierde. Ești curajos/oasă și faci frecvent lucruri care te scot din zona de confort, iar acest lucru se întâmplă și în acest weekend. Nu ești dezamăgit/ă când eșuezi, ci te bucuri că înveți!

Săgetător


Ești o persoană foarte iscusită, așa că te vei descurcă de minune să gestionezi o problemă dificilă în acest weekend. Probabil un conflict de familie va strica atmosfera, însă vei reuși să calmezi apele cum nimeni nu ar putea mai bine.

Capricorn


Se pare că weekendul acesta este pentru prieteni și rude.
Nu îți propui să faci nimic altceva decât să ieși să te distrezi, să mergi în vizite și să gătești mâncare bună pentru musafiri. Este o perioadă bună pentru socializare, ai nevoie de ea!


Vărsător


Acest weekend va fi unul plăcut, mare parte din el petrecându-l în familie, cu copiii, dacă este cazul. Dacă nu, părinții și partenerul/a vor fi cei care îți vor îmbunătăți starea de spirit după un eșec care te-a afectat.

Pești


Încearcă să faci mai multă mișcare în acest weekend, nu este o idee deloc bună să stai numai pe canapea la filme, mâncând alimente nesănătoase.

Un mic răsfăț din când în când nu a omorât pe nimeni, ba chiar este indicat, dar deja întreci măsura!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod