Horoscopul banilor pentru săptămâna 21-27 septembrie. O schimbare profesională le poate aduce Gemenilor mai mulți bani

Gemeni, acesta este momentul ideal pentru a cere o mărire a salariului sau pentru a-ți încerca norocul în alt domeniu sau job!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îți promit succes financiar în această săptămână.

Pentru asta, trebuie să eviți să întorci lucrurile pe toate părțile sau să stai prea mult să zăbovești. Nu risca inutil, mai ales în afaceri, pentru că poți avea pierderi semnificative.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În principiu nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate vizibilă pe plan financiar în această săptămână.

Astrele nu vor influența zonele legate de bani, ceea ce te va feri de probleme, dar te va lipsi și de sprijinul norocului. Prin urmare, vei avea parte de rutina obișnuită. Dacă faci unele eforturi, poate vei reuși să economisești niște bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Jupiter, planeta norocului și a succesului ar trebui să te protejeze financiar destul de bine.

Acesta este momentul ideal pentru a cere o mărire a salariului sau pentru a-ți încerca norocul în alt domeniu sau job. Dacă ai în plan să faci unele investiții, cel mai bine ar fi să îți schimbi părerea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele te vor ajuta să îți reechilibrezi bugetul și chiar să economisești niște bani în această săptămână.

Vei fi tentat/ă să cheltuiești excesiv, însă vei găsi determinarea și forța necesare pentru a evita să iei decizii financiare riscante, cum ar fi o achiziție mare sau o investiție.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Această săptămână va fi pozitivă din punct de vedere financiar.

Astrele te vor ajuta să îți îmbunătățești veniturile și să îți gestionezi eficient bugetul. Singurul mic risc este că ești tentat/ă să cheltuiești prea mulți bani pentru aspectul tău fizic sau să le faci pe plac excesiv celor pe care îi iubești.
 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația ta financiară va continua să fie protejată.

Vei avea în continuare posibilitatea de a beneficia de oportunități interesante. Dacă ai de luat o decizie financiară majoră cu privire la o achiziție sau o investiție, acum este momentul să o faci. Vei avea toate atuurile în mână pentru a face alegerea corectă.
 

Citește și: Cum să-ți dai seama că te întâlnești cu un bărbat imatur, în funcție de zodia lui

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii vor fi în centrul preocupărilor tale în această săptămână.

Unii dintre voi vor fi nevoiți să ia decizii destul de clare, de exemplu, atunci când cumpără locuințe sau proprietăți imobiliare. Alții pot beneficia de un flux ecepțional de bani din partea părinților sau a unor rude bogate.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Există riscul să fii destul de derutat/ă atunci când vine vorba de bani.

Prin urmare, ai mare grijă dacă trebuie să iei o decizie importantă, referitoare la o achiziție costisitoare, spre exemplu. Nu te grăbi și cere sfatul celor în care ai încredere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Interesele tale financiare vor fi susținute, iar afacerile sau jobul tău ar trebui să fie mai productive decât în mod normal.

Dacă ai parte de o creștere monetară semnificativă, nu căuta cu nesăbuință să-ți satisfaci chiar și cele mai absurde pofte!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această săptămână poate fi extrem de bună în ceea ce privește banii.

Ai face bine să profiți de excelentele influențe astrale care vor sprijini domeniul financiar. Vor exista destule șanse de îmbunătățire a situației materiale, totul ține doar de atenția ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Știi mai bine decât oricine cum să faci bani.

Datorit intervenției anumitor persoane care cred în tine, situația ta financiară se va schimba simțitor în bine. Poți conta pe o sumă substanțială de bani și pe câștiguri mai repede decât te așteptai.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele te vor ajuta în ceea ce privește banii, determinându-te să eviți cheltuielile excesive și să ai parte de o îmbunătățire a veniturilor.

Stabilitatea pe care o simți acum pe acest plan te încurajează să îți faci planuri mărețe de viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod