Horoscopul banilor pentru săptămâna 13-19 iulie. Scorpionul va scăpa de grijile materiale ca prin minune

Ce poate fi mai minunat decât să nu ai nicio grijă în ceea ce privește banii?

 

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Știi că nu trebuie să fii milionar pentru a fi fericit/ă.

Nu există o mulțime de exemple de oameni înstăriți care nu sunt fericiți? Dacă te concentrezi pe ceea ce este potrivit pentru tine, cum ar fi familia sau prietenii, vei gasi o mulțime de modalități de a te consola. Este posibil să nu ai prea mulți bani, dar bogăția este și în suflet!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un eveniment imprevizibil te împiedică să te concentrezi pe situația ta financiară, cu siguranță nu înfloritoare, dar nici catastrofală.

Pentru a avea succes, încetează să mai visezi la lucruri absurde, ci acționează realist. Răbdarea și atenția sunt cei mai buni aliați ai tăi atunci când vine vorba de bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O bună dinamică bugetară îți oferă posibilitatea de a face afaceri interesante și investiții profitabile.

Te afli în plin proces de schimbare, una extrem de pozitivă. Înainte de a te lansa într-o nouă aventură, fă-ți un calcul atent la bani și cere sfatul unui specialist. Principalul obiectiv este să îți crești veniturile fără riscuri majore.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de bună în ceea ce privește situația ta financiară.

Confortul tău material este asigurat și acest lucru îți oferă viața liniștită pe care o meriți. La locul de muncă ai parte de armonie și lucrezi eficient. Bunăstarea ta e de bun augur și pentru cei din jurul tău.  

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești preocupat/ă de situația ta financiară și de capacitatea ta de a câștiga mai mulți bani.

Ești destul de priceput/ă la negocieri, așa că axează-te pe asta! Obiectivul tău este de a-ți crește veniturile și de a-ți restabili echilibrul material cu care ai fost obișnuit/ă până acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te-ai săturat să fii atât de atent/ă la bani?

Vrei să duci o viață fără griji, dar acest lucru nu e posibil întotdeauna fără eforturi. Astrele te sfătuiesc să nu te joci cu focul, întrucât s-ar putea să te arzi. Așteaptă până când vei avea resursele necesare pentru a-ți oferi ceea ce îți place.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți descrii situația financiară fiind extrem de plată.

Nu este un dezastru, dar ai putea să o mai îmbunătățești puțin. Așadar, trebuie să te asiguri că urmezi calea cea bună, să fii pozitiv/ă și să iei în considerare sfaturile potrivite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fericire absolută! Ce poate fi mai minunat decât să nu ai nicio grijă în legătură cu banii?

Te trezești din somn și viața ta este superbă. Profită de toate ușile care ți se deschid pentru a-ți consolida situația materială pe termen lung. Poți cuceri orice dacă îți propui!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai investit bani și aștepți rezultate spectaculoase?

Din păcate, nu vei primi o sumă prea mare, probabil pentru că nu ai fost prea bine informat/ă sau poate ar trebui să aștepți mai mult timp. Nu se pune problema de instabilitate financiară, dimpotrivă, conturile tale sunt în siguranță.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un sentiment de liniște se instalează în viața ta în această săptămână.

Ai muncit din greu pentru a realiza acest echilibru financiar. Prin muncă, investiții și un mod inteligent de trai, acum te bucuri și începi să culegi ceea ce ai semănat. Savurează fiecare secundă a acestei perioade înfloritoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă veniturile tale sunt în creștere, se datorează faptului că te-ai concentrat exclusiv pe acest lucru.

Negocierile tale iscusite dau roade și soldul tău se mărește. În același timp, obții bonusuri pentru determinarea cu care îți faci munca. Nu uita să fii generos/oasă, cineva apropiat ar putea avea nevoie de susținerea ta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Se poate spune că stai destul de bine la capitolul bani.

Înt-adevăr, intrările de numerar îți permit să ai perspective noi de viitor. Banii câștigați îți aduc stabilitate,  însă pentru a nu o pierde, trebuie să acționezi cu prudență atunci când vine vorba de investiții și achiziții.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod