Horoscopul banilor în săptămâna 24 februarie-1 martie

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei găsi destul de repede soluții la problemele care vor apărea în această săptămână.

Indiferent de provocările profesionale ori financiare pe care ți le pregătește viața, ești capabilă să te descurci și să te adaptezi din mers. Evită pe cât posibil să dai bani cu împrumut!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Caută sprijin material în cazul în care vrei să inițiezi un proiect personal în decursul acestor zile.

Nu vei reuși fără sponsori sau, dacă vei reuși, există riscul să rămâi cu buzunarele complet goale. Mai mult decât atât, nu ar strica să lucrezi în echipă!
 

Citește și: 3 zodii de bărbați alături de care poți fi fericită, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă în această săptămână să intri în legătură cu acele persoane care te-ar putea ajuta pe plan profesional.

Crearea unor contacte valoroase te pot îndrepta spre succes. În această perioadă ai nevoie de mai mulți bani, însă astrele te sfătuiesc să eviți împrumuturile pe cât posibil!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești foarte dedicată muncii tale și încerci să îți faci întotdeauna treaba cât poți tu de bine, însă ești foarte tranșantă atunci când vine vorba de timpul tău liber.

Chiar dacă ți se va solicita să stai peste program, nimeni și nimic nu te va convinge să o faci. Din această cauză, ai putea suferi unele pierderi financiare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta te vei împotmoli în acte și în piedicile puse de cei care nu vor să muncească.

Din fericire, ambiția și orgoliul tău nu sunt prea ușor de stăpânit, de aceea nu te vei lăsa până nu vei reuși. Ai planuri mari prin care îți poți îmbunătăți situația financiară, dar sunt realizabile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când abia simțeai că te-ai redresat cu banii, va apărea o situație imprevizibilă care te va pune la cheltuieli.

Se poate să fie vorba despre reparații ale mașinii sau prin casă. Astrele te sfătuiesc să nu te întinzi mai mult decât te ține plapuma!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei primi un cadou substanțial pe care vei fi tentată să îl vinzi de dragul banilor.

Dacă vine de la o persoană dragă, astrele te sfătuiesc să renunți la această idee. Te descurci destul de bine cu ceea ce câștigi, așa că ar trebui să renunți la obsesia ta pentru economii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea parte de o săptămână destul de aglomerată la serviciu și vor fi multe momente în care simți că vei ceda.

Este foarte important să nu îți verși nervii pe colegi, dar mai ales pe șefi. Cel mai probabil nu reușești să te organizezi cum trebuie, așadar ceilalți nu au nicio vină!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan financiar, iar în această săptămână decizi că trebuie făcut ceva în această privință.

Fie îți schimbi jobul, fie cauți un al doilea loc de muncă sau faci ceva productiv în afara orelor de program, cert este că nu vei mai sta să privești propria-ți decădere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tensiunile de la locul de muncă se întețesc în această săptămână, iar acest lucru te-ar putea aduce tot mai aproape de demisie.

Chiar dacă nu ai un plan de rezervă și te-ai îngreuna în ceea ce privește banii, ești capabilă să spui stop acestui mediu toxic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil să te trezești în această săptămână cu o gaură în buget de care nu ai nici cel mai mic habar.

Cu siguranță ai cheltuit fără să ții evidența, iar acum șocul este destul de mare. Cu toate acestea, nu te panica, pentru că există mai multe soluții de a ieși din această situație. Una dintre ele este psobilitatea recuperării unor sume cheltuite, așa că ia în considerare returnarea unor obiecte achiziționate recent.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu ignora situația financiară în care te afli și concentrează-te mai mult pe economii în această săptămână.

Ești ușor de manipulat și tentată la orice pas de noi achiziții, însă aceste reacții impulsive trebuie să înceteze cât mai curând. Ascultă de sfatul celor dragi, pentru că ei pot privi lucrurile mult mai clar din exterior.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod