Horoscopul banilor în săptămâna 17-23 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Faptul că ești obosită fizic și mental te determină să lași viața profesională la coada listei, chiar dacă apar oportunități grozave de evoluție în calea ta.

Muncești cu seriozitate, însă te ocupi doar de strictul necesar, urmând să iei această pauză și în viitorul apropiat. Drept urmare, situația ta financiară va rămâne neschimbată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este favorizată munca de una singură, pentru că orice altă contribuție nu ar face nimic altceva decât să te deraieze de la drumul pe care l-ai ales.

Încearcă să rămâi concentrată pe ceea ce faci, dar nu te izola cu totul de echipă! Situația ta financiară actuală te determină să tragi tare pentru a finaliza un proiect important.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă motivul certurilor dintre tine și partener sunt banii, poate că cea mai bună soluție este să vă separați financiar o perioadă.

Astfel, acesta va realiza că ai dreptate și că ideile tale ar trebui puse în aplicare cât mai repede posibil. Dacă nu acționați ca o echipă, pierderile vor fi majore!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu sau afacerile de orice fel.

Stai bine la capitolul intuiție, așa că bazează-te pe primul gând atunci când trebuie să iei o decizie cu privire la bani sau investiții. Încearcă pe cât posibil să fii deschisă către tot ce este nou!

Leu(22 iulie - 22 august)

Situația ta financiară este destul de incertă, așadar se recomandă mai multe economii acum și în perioada imediat următoare.

Astrele te sfătuiesc să nu faci schimbări profesionale în aceste zile, pentru că te-ar putea pune într-o poziție destul de riscantă.
 

Citește și: Cupluri de zodii care nu au nicio şansă să fie împreună

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația ta financiară rămâne aceeași și în această săptămână, însă se anunță schimbări pozitive în viitorul apropiat.

Apar oportunități profesionale pe care nu poți și nici nu trebuie să le refuzi, dat fiind faptul că ți se oferă mult mai mult decât câștigi acum. Deși vei avea mai multe responsabilități, va merita din plin!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu o duci rău cu banii, dar nici foarte bine. Dacă îți activezi ambiția, cu siguranță vei reuși să obții mai mult.

Tot ce trebuie să faci este să ieși din zona de confort și să alegi schimbarea, indiferent cât de greu ți-ar părea la început. Ca să poți lua o decizie pe care să nu o regreți, cere sfatul cuiva în care ai mare încredere.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pe fondul problemelor personale, nu ai reușit în ultima perioadă să te concentrezi pe cariera ta.

Din această cauză, multe oportunități financiare au trecut pe lângă tine fără măcar să le observi. Vestea bună este că ai toate șansele ca ele să reapară zilele acestea, însă trebuie să fii numai ochi și urechi.
 

Citește și: Cum să-ţi dai seama dacă eşti pregătită să vă mutaţi împreună, în funcţie de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești tot mai decisă să faci pași pentru a evolua profesional și financiar.

Din păcate, o persoană apropiată se opune dorințelor tale și îți pune tot felul de piedici neașteptate. Încearcă să te faci cât mai înțeleasă și respectată, iar dacă acest lucru nu este posibil, se poate ajunge și la eliminarea celor care îți stau în cale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai mare grijă la temperament în aceste zile, în special în cadrul profesional.

Nu oricine îți poate suporta toanele, iar consecințele pot fi grave și îți pot afecta situația financiară, mai ales dacă este vorba despre un șef sau un partener de afaceri pe care îl calci pe coadă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii vin și pleacă în aceste zile, însă tu trebuie să îți gestionezi foarte atent bugetul.

Dacă ai în plan o investiție mai mare, încearcă să acoperi doar strictul necesar. Cel mai important lucru este să te abții de la tentații și să nu te lași manipulată de cei care obișnuiesc să cheltuie fără măsură.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu apar modificări ale veniturilor individuale sau la comun.

Visezi să câștigi mai mulți bani, însă nu faci nimic în acest sens. E posibil ca cei din jurul tău să te critice pentru atitudinea ta pasivă cu privire la carieră, dar mai ales pentru faptul că îți plângi de milă fără să miști un deget!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod