Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei da dovadă de mai multă încredere în tine în această săptămână, iar acest lucru te poate ajuta în afaceri și negocieri.

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi, ideea este că știi să te joci cu vorbele și vrăjești pe oricine se află în fața ta. În cazul în care nu stai prea bine cu banii, astrele te sfătuiesc să îți cauți un nou loc de muncă sau, dacă îți permite timpul, un al doilea job.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca să obții ceea ce îți dorești, săptămâna aceasta vei fi supusă unor teste de neimaginat.

Fie că este vorba de obținerea unei promovări sau a unui nou loc de muncă, este clar că trebuie să dai tot ce poți. Astrele sunt de partea ta și te ajută să abordezi situațiile prin care treci cu mai mult curaj și încredere în propriile forțe.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Proiectele în care ești implicat ar putea cunoaște primele rezultate financiare la finalul acestei săptămâni.

Chiar dacă nu vei câștiga o sumă mare de bani, vei fi satisfăcut de faptul că ai reușit de unul singur. Fie că este vorba de o afacere proprie sau de job-ul actual, cert este că eforturile tale sunt răsplătite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încă de la începutul acestei săptămâni ai putea fi dezamăgit de ceea ce vezi în jurul tău la locul de muncă sau la școală.

E posibil să fie nevoie să investești mai mult în tine dacă vrei să evoluezi, să fii promovat sau să obții rezultate bune. Astrele te sfătuiesc să muncești pentru a-ți face un renume, după care poți să te vinzi pe câți bani vrei tu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Orgoliul tău ar putea să îți strice unele relații cu adevărat avantajoase financiar.

Chiar dacă ești nemulțumit de partenerii sau colegii tăi, în această săptămână trebui să asculți mai mult și să vorbești mai puțin. Chiar dacă tu ești cel care are cele mai bune idei, încearcă să nu îi privești de sus pe cei cu care te afli pe aceeași poziție profesională!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi bună din punct de vedere financiar.

Ai toate șansele să primești o sumă de bani care te poate ajuta să îți duci un vis la îndeplinire. Nu ai dorințe absurde, așa că, cu puțin efort, totul este posibil. Încearcă să privești mai relaxat spre viitor, pentru că ești suficient de descurcăreț încât să renaști în cazul unei decăderi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi extenuante și fără rezultatele așteptate.

Chiar dacă muncești din greu pentru a-ți satisface șefii, se pare că aceștia au un alt punct de vedere. Din fericire, salariul pe care îl primești este unul mulțumitor și nu e nevoie să îți găsești o altă sursă de venit. Altfel, ai fi fugit mâncând pământul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi destul de aglomerat la serviciu sau școală în primele zile ale acestei săptămâni.

E posibil să fie vorba despre finalizarea unui proiect care are termen limită în aceste zile sau despre unele sarcini pe care nu ai reușit să le duci la îndeplinire vinerea trecută. E clar că ai lucruri în plus de făcut, dar asta nu înseamnă că vei câștiga și mai mulți bani. Dozează-ți așteptările!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru munca în echipă, în special cu acei colegi sau parteneri cu care ai mai lucrat până acum.

Dacă miza este mare, încearcă să alegi să lucrezi cu persoanele despre care ești sigur că nu te vor dezamăgi și care știi că vor face față profocărilor profesionale. Ești un lider bun, dar și un subordonat la fel de bun. Combinația dintre calm și determinare îți aduce numai beneficii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Organizează-ți încă de luni munca pentru întreaga săptămână.

Chiar dacă cei din jur încearcă să îți schimbe planul, nu îi lăsa să te dea peste cap. Ai nevoie de ordine și disciplină pentru a putea să duci la bun sfârșit un proiect care îți promite mulți bani. Situația ta actuală este una modestă, așa că e necesară o atenție deosebită în acest scop.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta va avea loc un eveniment de natură să te destabilizeze financiar.

Se pare că o greșeală aparent minoră va avea consecințe grave în ceea ce privește venitul tău lunar. E posibil să fie vorba despre o concediere sau, cu mai mult noroc, doar de o pedeapsă limitată. Superiorii tăi te vor înțelege, însă pierderile lor sunt și pierderile tale!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea multe șanse de a avansa în carieră și de a câștiga mai mulți bani.

Astrele te sfătuiesc să nu fii disperat după succes, pentru că s-ar putea să pierzi tot. Fă o selecție a tuturor ofertelor și alege astfel încât să îți fie bine ție, dar și celor din jur.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod