Horoscop. Cum stai cu banii în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă schimbări în viaţa profesională în această lună şi, implicit, schimbări ale situaţiei financiare.

La fel cum poate să fie mai bine, aşa poate fi şi mai rău, totul depinde de tine. Un eveniment ieşit din comun te va scoate din zona ta de confort, ceea ce înseamnă că trebuie să îţi regândeşti planul de bătaie în ceea ce priveşte cariera ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în luna iulie să îţi organizezi mai atent bugetul, astfel încât să nu ai probleme cu banii în perioada imediat următoare.

Este un moment bun pentru a face calcule şi pentru a trage linie acolo unde simţi că începi să exagerezi. Stabileşte-ţi priorităţile şi nu uita să ai grijă şi de cei dragi, dacă situaţia o cere. Pe plan profesional poţi avansa, dacă îţi setezi obiective măreţe şi te ţii de ele!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Unele cheltuieli obişnuite s-ar putea să îţi pară mai apăsătoare luna aceasta.

Fie a crescut o rata la bancă, fie vei avea un eveniment neprevăzut, cert este că va trebui să îţi organizezi altfel bugetul şi să faci tot ce poţi pentru a te menţine pe linia de plutire. O soluţie ar fi să îţi găseşti o nouă sursă de venit în plus sau să încerci să o îmbunătăţeşti pe cea actuală. În general, ai tendinaţa de a exagera cu cumpărăturile, dar acum te vei vedea nevoie să renunţi la mofturi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îţi recomandă să schimbi tehnica de lucru în această lună şi să încerci să te debarasezi de ceilalţi.

Muncind de unul singur poate fi mai greu, însă te poţi bucura doar tu de rezultate, iar aici ne referim la bani. Situaţia ta financiară este cumva la limită, de aceea atât tu, cât şi cei din jurul tău veţi observa că e necesară o schimbare.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca luna aceasta să nu reuşeşti să îţi gestionezi prea bine banii, chiar dacă intenţiile tale sunt dintre cele mai bune.

Iulie nu este o perioadă bună pentru afaceri, cu atât mai mult dacă ai bani blocaţi undeva. Dacă lucrezi într-o companie mare, poţi încerca să ceri o mărire de salariu în cazul în care simţi că munceşti mai mult decât eşti remunerat. E posibil să fie cât se poate de adevărat!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iulie vine cu o criză financiară pentru tine.

E posibil ca venitul tău să sufere schimbări, iar acest lucru să te afecteze şi să te macine mental. Totul porneşte de la psihic, cu cât vei gândi mai pozitiv, cu atât vei reuşi să faci lucrurile să funcţioneze pe viitor. Încearcă să îţi setezi obiective fără să fii temător şi să ieşi din zona ta de confort!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna iulie vine cu unele schimbări pe plan financiar, iar acestea s-ar putea să nu fie unele bune.

Cu toate acestea, îţi păstrezi optimismul pentru că ştii că dacă eşti ambiţios, vei reuşi cât de curând să te redresezi. Unele probleme de sănătate, chiar dacă sunt minore, te vor băga la cheltuieli suplimentare. Ocupă-te de ele fără regrete!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna iulie este o perioadă perfectă pentru afirmare pe plan profesional.

Dacă ai încredere în tine şi în aptitudinile tale, cu siguranţă vei reuşi să muţi munţii din loc. Nu rata nicio ocazie de a demonstra ce poţi, pentru că doar aşa vei reuşi să obţii o mărire de salariu sau chiar o poziţie ierarhică mai bună. Chiar dacă o duci bine cu banii, evită pe cât posibil să oferi împrumuturi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Oricând se poate mai bine şi acest lucru este valabil mai ales în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

Luna iulie vine pentru tine cu şanse, dar şi cu riscuri pe care vei fi nevoit să ţi le asumi. A sosit momentul să îţi aduni toţi banii şi să faci investiţii. Înainte de asta, ai grijă să îi recuperezi pe toţi cei pe care i-ai dat cu împrumut, pentru că fiecare monedă contează.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei întâmpina unele obstacole luna aceasta în ceea ce priveşte banii şi cariera ta.

Pot apărea unele discuţii cu superiorii tăi, fapt pentru care ai putea fi tentat să renunţi la locul actual de muncă. Nu este deloc rea o schimbare, însă ai grijă să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Analizează cu atenţie înainte de a face orice mutare importantă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iulie este potrivită pentru proiecte sau job-uri noi.

Cu toate acestea, dacă porneşti pe această cale, este foarte important să fii pregătit pentru orice. Poţi avea parte atât de succes, cât şi de eşec, însă dacă nu îţi faci visuri prea mari, totul va trece ca ceva extrem de normal. Unele persoane din jurul tău ar putea încerca spre finalul lunii să profite de tine, aşa că ţine cu dinţii de banii pe care îi ai!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta trebuie să fii mai deschis către noutate, pentru că doar aşa vei reuşi să evoluezi în carieră.

De asemenea, nu ar trebui să excluzi din start o reorientare profesională, mai ales dacă ştii că ai competenţe în mai multe domenii de activitate. Dacă nu, le poţi descoperi! Nu întâmpini probleme cu banii, dar astrele îţi recomandă să ceri înapoi tot ce ţi se cuvine, dacă este cazul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod