Horoscop. Cum stai cu banii în luna februarie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai toate şansele ca în luna februarie să obţii o mărire de salariu sau o avansare.

Sectorul profesional va fi în prim-plan, cu toate că ai multe altele pe cap. Toată munca ta va fi mai evidentă pentru ceilalţi în această perioadă, lucru care îţi va uşura eforturile spre atingerea ţelurilor. Dacă nu eşti mulţumit de cum evoluează lucrurile pentru tine la job-ul actual, ia în considerare o reorientare profesională.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna februarie va fi decisivă pentru tine în ceea ce priveşte sectorul financiar şi profesional.

Vestea bună este că schimbările care se vor produce vor fi pozitive. Încearcă, totuşi, să eviţi pe cât posibil investiţiile sau împrumuturile la final de lună. Abilităţile tale de a intui lucrurile înainte ca ele să se întâmple te vor ajuta mult atunci când eşti nevoit să iei decizii importante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele sunt de partea ta în această perioadă în ceea ce priveşte sectorul profesional şi financiar.

Ai toate şansele să primeşti o moştenire sau să ţi se returneze o datorie mai veche. Mai mult decât atât, ai parte de tot sprijinul celor dragi în vederea evoluţiei tale în carieră. Faptul că eşti încurajat de persoanele care contează pentru tine te va ajuta să creşti nesperat de rapid.  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această lună vei acţiona mai curajos şi vei cere o mărire de salariu.

Chiar dacă nu ai prea mari speranţe, măcar deschizi discuţia şi îţi pui şefii pe gânduri. Nu este exclus să primeşti un răspuns favorabil, însă trebuie să nu exagerezi cu cererile. Este o perioadă bună pentru afaceri, fie că te implici în ale altora, fie îţi deschizi una proprie.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această lună vei înţelege cât de important este să te afli în relaţii bune cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu.

În contextul unor probleme financiare, e posibil ca ei să fie singurii care te pot salva. Încearcă pe cât posibil să cauţi încă o sursă de venit dacă vrei să îţi continui proiectele îndrăzneţe pe care le ai în minte.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta vei avea parte de multe cheltuieli şi schimbări de ordin profesional.

Cu toate că vei rămâne cu buzunarele goale, măcar vei avea satisfacţia că ai făcut o mulţime de lucruri importante. Orice început este greu, însă cu timpul îţi vei reveni financiar şi lucrurile vor reintra în normal. Nu deveni depresiv de la primul hop pe care îl întâlneşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna februarie va veni cu cheltuieli mai mari pentru tine decât lunile anterioare.

E posibil să fie vorba de rate bancare, taxe sau impozite care se strâng toate odată. Încearcă să îţi organizezi cât mai eficient bugentul, astfel încât să nu rămână nimic urgent neacoperit. Investiţiile ar trebui evitate acum şi în viitorul apropiat!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vor avea loc schimbări prea mari în ceea ce priveşte banii.

Luna februarie este luna iubirii şi e posibil să ai mai multe activităţi costisitoare decât de obicei, numai că rezervele tale te vor ajuta să nu simţi aceste cheltuieli. Dacă ai de gând să îţi achiziţionezi un imobil sau un teren, încearcă să amâni acest lucru pe luna viitoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta vei fi luat la puricat de către şefii tăi în ceea ce priveşte activitatea ta profesională.

Deşi nu vor avea de ce să se lege, vei fi profund deranjat de iniţiativa lor. Acest moment ar putea fi imboldul de care ai nevoie pentru a face o schimbare profesională. Vei fi destul de relaxat, pentru că ai multe opţiuni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu rişti în această lună, în special atunci când vine vorba de bani.

Chiar dacă primeşti unele oferte aparent tentante, încearcă să nu iei decizii impulsive. Fie că este vorba de un nou job sau de şansa de a te implica într-o afacere, nu renunţa la ceea ce ai deja în favoarea lor. Cel mai important lucru este să gândeşti pe termen lung şi să iei în considerare dacă acţiuniile tale i-ar putea afecta negativ pe cei dragi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu te joci cu banii pe care i-ai economisit de-a lungul timpul.

Fie că este vorba de investiţii sau de împrumuturi, cert este că trebuie să analizezi de două ori înainte de a face orice mutare. Dacă tu şi partenerul tău de viaţă aveţi banii la comun, e posibil să apară discuţii aprinse cu privire la cine cheltuie mai mult şi cine mai puţin. Cu calm şi comunicare, totul se va rezolva!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca luna aceasta să întâmpini probleme cu banii, lucru care te va determina să ceri ajutorul celor dragi.

Chiar dacă nu ţi-e deloc incomod, fă-ţi curaj să ceri un împrumut dacă situaţia o cere şi e destul de serioasă. Cu toate că ţi se pare că nimic nu merge bine pentru tine, ar trebui să îţi păstrezi optimismul pentru că astrele vor fi de partea ta în lunile următoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod