anul bivolului de metal

Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal

Vrei să ai noroc la bani anul acesta? Cine nu ar vrea! Așadar, iată câteva sfaturi care îți pot fi de mare ajutor.

Conform Horoscopului chinezesc 2021, persoanele care au nevoie de mai mult noroc în ceea ce privește banii ar trebui să țină cont de unele sfaturi.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Cele mai ghinioniste zodii la bani în anul Bivolului de Metal

Sfaturi pentru noroc la bani:


Banii găsiți vor aduce noroc


Dacă vrei să ai noroc la bani, nu refuza niciun semn mic de la soartă. Când găsești o monedă pe jos, ia-o și păstreaz-o. Altfel, se spune că refuzi norocul.

A da înseamnă a primi


Dă bani oamenilor care au nevoie de ei și, atunci când ieși la terasă sau la restaurant, nu ezita să lași bacșiș. Vei primi înapoi înzecit!

Trăiește ca și cum ai avea noroc la bani deja


Pentru a atrage prosperitatea în viața ta, începe să trăiești ca și cum totul ar merge excelent. Acest lucru nu înseamnă că cheltuiești excesiv, ci doar să nu îți mai faci atâtea griji cu privire la bani.
Asta va aduce mai multă energie pozitivă în viața ta.

Pune bani sub fața de masă, dar nu lăsa geanta sau portofelul pe podea


Banii atrag bani, așa că, dacă nu știi cum să ai noroc în ceea ce privește câștigurile financiare, este timpul să recurgi la superstiții. Ascunde bani sub fața de masă pentru că îți va aduce prosperitate. Pe de altă parte, nu lăsa geanta, punga sau portofelul pe jos pe podea, deoarece riști să ai parte de pierderi financiare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Acordă atenție locului unde păstrezi banii


Acest ritual nu se referă la banii pe care îi păstrezi la bancă în conturi, ci la banii pe care îi păstrezi în casă. Pentru a atrage norocul de partea ta, nu îi lăsa peste tot, ci pune-i într-un singur loc.
Poți opta pentru o pușculiță și poți fi mai organizat cu facturile.

Portofelul potrivit aduce mai mulți bani


Una dintre superstițiile mai puțin cunoscute pentru noroc este legată de portofelul în care ții banii. Acesta ar trebui să fie de culoare roșie și, atunci când îl cumperi, este o idee bună să pui în interiorul lui o bijuterie de aur valoroasă. Dacă este un cadou, se recomandă să ți se ofere cu o sumă simbolică de bani în interior. Același lucru este valabil și în cazul în care cumperi tu un portofel pentru altcineva.

Asigură-te că ai bani în buzunar de ziua ta


La fel ca de Anul Nou, se spune că de ziua ta ar trebui să ai de asemenea bani la tine. Și asta nu numai pentru a-ți cumpăra cadouri, ci și pentru că te ajută să atragi mai mulți bani.

Ai grijă când împrumuți bani și când începi să economisești


Nu împrumuta bani în ziua de luni sau în prima zi a lunii, deoarece riști să dai bani pe tot parcursul lunii. Pe de altă parte, dacă vrei să economisești bani și nu știi cum să atragi norocul de partea ta, ziua norocoasă pentru asta este joi.


Formele de triunghi sau piramidă atrag norocul


Aceste forme pot avea proprietăți miraculoase, ajutându-te să câștigi bani mai ușor. Îndoaie o factură ca un triunghi și păstreaz-o în portofel, deoarece te va ajuta să atragi banii în viața ta.

Ia-ți un talisman norocos


Poți apela la talismane pentru a atrage norocul. De exemplu, o broască cu o monedă în gură.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod